כ פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה - דף 5 - סקס אדיר

פטאיה - מלונות שלא עושים בעיות להביא בחורה- עזרה

42
כולם !יש מועדון חדש יחסית בכניסה לגוגו ליבינג דול2 ובר רוסי חדש שנקרא הכיכר האדומה מתחת לגוגו הרוסי גלקסי איפה המדרגות לא נכנסתי כי זה יקר אבל פעם הבאה אני מקריב את עצמי ונותן דיווח על המקומות ומחירים. נכנסתי לגוגו ספנקינג שנמצא בתוך הסימטה הגדולה באמצע וולקינג סטריט מחלקים שם גלילים כמו כיסוי של הגה ואתה מצליף בישבנים של הבחורות ! נחמד מאוד אבל כל הזמן לוחצים אותך שתיקח בחורה ותזמין אותה לדרינקים.הפעם זרמתי וישבתי עים 3 אחיות שעובדות שם ! היו גם 2 רוסיות עים איזה מישהו שעישן סיגר והוציא 5000 באט בשעה על משקאות וטיפים !

43
נו, ובשביל לזיין רוסיות ועוד במחירים כמו של הארץ(ואף יותר) ובשביל להזמין את אותן בחורות לדרינקים במאות שקלים...בשביל זה לטוס עד לתאילנד? אם בא לך על רוסיות שוות או מזרח אירופאיות תטוס כבר לרומניה, רוסיה או אוקריאנה, חבל לשלם 3000-4000 ש"ח טיסה על כך.

44
לא נראה לי שהוא נסע בשביל הרוסיות..
והסימטה באמצע נראה לי שזה רחוב דימונד..
אני אשית ראיתי כמה תיירות נחמדות וכמה זונות אבל רוב הרוסיות הזונות היו שבורות ולעוסות..אולי באות מהכפר ולא העיר ולכן נראות פחות מטופחות...

.You so need a Daddy, little girl

50
גבינט אין מה להשוות אבל 4 שעות מפה יש עיר נהדרת עם הרבה אופציות למי שבנסיעת עסקים או נמצא כבר באירופה או לסופש של סקס בטעם אירופאי לכל כיס ומגוון הכל מFKK יוקרטי כמו פאלאס או לזיין כפי יכולתך ב TREFF 188 כמו דרום תל אביב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”