כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 5 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

41
בסרט הבחורות אומרות 90 אירו בחדר שלהם כולל משקאות.מישהי אמרה 60 איפה ה30 אירו שאתה אומר פה ?יש לציין שמדובר על רחוב אחר ממה שאתה סיפרת והם נראות מעולה.ברחוב אחר המסוממות והעגלות לוקחות 30 רובם מהגרות.תקן אותי אים אני טועה

שחר סגל ברלין חלק א

43
[QUOTE=shraga]שתי דברים שאשמח למידע נוסף עליהם..
1) לגבי המלון berlin berlin , על מנת שאוכל להביא בחורות לחדר , אני צריך להזמין חדר מראש ל2 ?
2) לגבי הזונות רחוב , זה נפוץ למצוא שם בחורות שעושות אנאלי ? .. כי אני חובב אנאלי :) וזה ממש מייקר את הסיפור במקומות מוסדרים.

תודה לעוזרים
[/QUOTE]

חדר ליחיד זה לא משנה אם זוגי או לא, אף אחד לא בודק כי הזנות חוקית, אני זיינתי במיטת יחיד

לגבי אנאלי זה הכל עניין של מחיר, עשיתי אנאלי עם skyla בסרט הכחול, איך בא לי לחזור אפילו ללילה, אני פשוט מחכה להפקה נוספת וטס ללילה אחד טיסה + מלון וארוחת בוקר 1100 שח סה"כ כניסה + dvd =ארבעים ותשע יורו

שחר סגל ברלין חלק א

44
[QUOTE=מרחיב ישבנים]בסרט הבחורות אומרות 90 אירו בחדר שלהם כולל משקאות.מישהי אמרה 60 איפה ה30 אירו שאתה אומר פה ?יש לציין שמדובר על רחוב אחר ממה שאתה סיפרת והם נראות מעולה.ברחוב אחר המסוממות והעגלות לוקחות 30 רובם מהגרות.תקן אותי אים אני טועה[/QUOTE]

[QUOTE=מרחיב ישבנים]בסרט הבחורות אומרות 90 אירו בחדר שלהם כולל משקאות.מישהי אמרה 60 איפה ה30 אירו שאתה אומר פה ?יש לציין שמדובר על רחוב אחר ממה שאתה סיפרת והם נראות מעולה.ברחוב אחר המסוממות והעגלות לוקחות 30 רובם מהגרות.תקן אותי אים אני טועה[/QUOTE]

ב kaiserdamm
הבחורה בתמונה הישבן השמאלי זיינתי בחדר במלון ברלין ברלין ב 50 יורו.. זה בערך הרמה, אפשרות היה לעשות אותה בחצר בצד ב 30 יורו..

שחר סגל ברלין חלק א

49
כרגע אני מחכה לסרט הבא, כל הסיפור דיי זול וכליל ככה שאני מתכנן לטוס לשם ללילה שתיים לעשות סרט ולחזור, אם היה לי קצת כסף זמין הייתי חוזר למרוקו שם אתה מזיין חינם והמון!!!!! בנות 18+ אורגיות המון אנאלי אני אדווח על זה בהמשך, שתבינו עדיין הבנות שולחות לי הודעה בפייסבוק ומחכות וזה בנות שעשיתי איתם אורגיות חופשי עם החברים שלי, הבעיה רק זה הכרטיס טיסה יחסית יקר לברלין :( אויי מרוקו ... בא לי שוב

שחר סגל ברלין חלק א

50
[QUOTE=שחר סגל]
כרגע אני מחכה לסרט הבא, כל הסיפור דיי זול וכליל ככה שאני מתכנן לטוס לשם ללילה שתיים לעשות סרט ולחזור, אם היה לי קצת כסף זמין הייתי חוזר למרוקו שם אתה מזיין חינם והמון!!!!! בנות 18+ אורגיות המון אנאלי אני אדווח על זה בהמשך, שתבינו עדיין הבנות שולחות לי הודעה בפייסבוק ומחכות וזה בנות שעשיתי איתם אורגיות חופשי עם החברים שלי, הבעיה רק זה הכרטיס טיסה יחסית יקר לברלין :( אויי מרוקו ... בא לי שוב
[/QUOTE]

שחר שאפו על הדיווחים.
איפוא הדיווח על מרוקו ?
לא ראיתי.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”