[QUOTE=ממי] דווקא לי קרה הפוך. בחורות שהייתי איתן איזה לילה, עשו לי פרצופים אחרי זה כשפגשתי אותן במקרה, למה אני הולך עם בחורה אחרת ולא ממשיך איתן. פעם אחת זה כבר נהיה ממש מעצבן, אז שאלתי אותה למה היא עושה עניין. הרי זה ביזנס בשבילה והיא לוקחת כסף. סתמה את הפה...
[/QUOTE] זה קורה הרבה אחי...חחחחח
ולא רק לך!
זה סה"כ לשחק לך ריגשי כדי להוציא ממך עוד כסף על חשבון האחרות.. זה משחק זול יותר משל דוגמגישה באופרת סבון!
איזו ליידיבוי אחת מגוגו בר שהיתה אצלי בחדר שעה וחצי דפקה לי יומיים אחרי זה (כשראתה אותי בבר שותה דרינק עם מישהי אחרת) סצנה של אשה שתפסה את בעלה עם אחותה! חחח
דפוקות בשכל... וליידיבויז גם מסוכנות..כוס אוחתם..שורטות מקללות חח
מזל שאלה שאני לוקח נשיות....חחחחח
זה ממש לא צריך להטריד..פשוט לא להתייחס ולהמשיך הלאה
לבטים ותהיות לגבי אופי המפגשים בתאילנד ובמזרח
42la post בר מציצות בסוי לנגקי בצומת של סוי בוקאו שמאלה לכיוון הרחוב השלישי 100 מטר צד שמאל
לבטים ותהיות לגבי אופי המפגשים בתאילנד ובמזרח
43נושא כאוב ומוכר
אני אישית לא ביקרתי בתאילנד (כנראה שלא יהיה מנוס ואצטרך לעשות את הדרך לשם בקרוב )
חבר טוב שלי התאהב בפטאיה במישהי במידה והיה יכול להעתיק את מגוריו היה עושה את זה .
חבר טוב שלי התאהב בפטאיה במישהי במידה והיה יכול להעתיק את מגוריו היה עושה את זה .
הם בקשר על בסיס יומי כבר שנתיים , הוא טס 2-3 פעמים בשנה לשם , מבלה איתה שבוע וחוזר
זה קונפליקט מאוד גדול מצד אחד בתת מודע שלו הוא יודע שהוא בשבילה סך הכול ארנק , אבל הרגש גובר עליו מבחינתו בשבוע הזה שהוא שם היא איתו 24/7 , אומר שחוץ מארוחות ביחד ובילויים הוא לא משלם לה על הסקס , טוען שזה הדדי
שאנחנו פותחים את זה ומדברים הוא אומר שאין מה לעשות צריכה להתפרנס ושם מלמכור בגדים לא ניתן להתקיים ולהתפרנס
מבחינתו הם קובעים שבוע מראש וזה מספק אותו , אני רואה את ההודעות שהיא שולחת לו לפעמיים תגובות על תמונות שמעלה בפייסבוק , סרטי קנאה מטורפים בסך הכולל זה רק פוגע בו
כמו שרשמו פה לפניי צריך לדעת רגש לחוד זיונים לחוד במיוחד אצל "מארחות" ונערות עובדות למינהם
שאנחנו פותחים את זה ומדברים הוא אומר שאין מה לעשות צריכה להתפרנס ושם מלמכור בגדים לא ניתן להתקיים ולהתפרנס
מבחינתו הם קובעים שבוע מראש וזה מספק אותו , אני רואה את ההודעות שהיא שולחת לו לפעמיים תגובות על תמונות שמעלה בפייסבוק , סרטי קנאה מטורפים בסך הכולל זה רק פוגע בו
כמו שרשמו פה לפניי צריך לדעת רגש לחוד זיונים לחוד במיוחד אצל "מארחות" ונערות עובדות למינהם
sds הדרך הטובה במקרים האלו היא לעבוד עם הזין ולא עם והרגש
לי יש כלל מאוד ברור בכל ביקורי ברחבי אירופה לטיולי זימה כאלו ובכלל
טלפון מבצעי ווצאפ משני , אין שיתופי פרטים בלי פייסבוק , לא שומר טלפונים זורם כמה שצריך מבחינת תקציב חרמנות משיכה ומנתק קשר משאיר את הרגש משאיר לבית ( גם בגלל האישה לך תדע משנה זהירות קודם לכל )
לי יש כלל מאוד ברור בכל ביקורי ברחבי אירופה לטיולי זימה כאלו ובכלל
טלפון מבצעי ווצאפ משני , אין שיתופי פרטים בלי פייסבוק , לא שומר טלפונים זורם כמה שצריך מבחינת תקציב חרמנות משיכה ומנתק קשר משאיר את הרגש משאיר לבית ( גם בגלל האישה לך תדע משנה זהירות קודם לכל )