כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 6 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

51

בקרוב, כרגע אני גר עם נסיכה מאיסאן בת 20 עם אנרגיות מטורפות, דיי התמכרתי לחיים הטובים פה

אבל כנראה שאני הולך לפקוד את האנג'ל סיטי שבקלארק איירפורט שבפיליפינים בקרוב עם אחד מחברי הפורום

http://vimeo.com/7041619

http://vimeo.com/2275071

53

למחפשי המציאות על בסיס יומי:

גסטהאוס כולל מים חמים

כולל מיזוג אוויר ליד הקניון טוק קום, קרוב לוולקין סטריט

מחיר 400 באט

טל להזמין מדברים אנגלית 038425714

, למחפשים על בסיס חודשי , יש את day night גם על בסיס חודשי כ 6000 באט במעודכן, הם סתם שמים שלט של 5000 בכניסה כדי למשוך אנשים. אבל המקום הוא מלון דירות איכותי מחולק ל2 הזול יותר מצד שמאל לקניון, והיקר יותר מצד ימין לקניון

http://www.hotels2thailand.com/pattaya-hotels/new-day-night-hotel.asp

55
שחר היקר,
נתקלתי בפוסטים שלך די במקרה ותאמין לי שבמקום לזיין ישבתי שעה וחצי וקראתי הכול בשקיקיה.
מדהים מדהים מדהים.
באוקריאנה לא הייתי אבל עשית לי חשק מטורף,
בתאילנד הייתי פעמיים וכל מה שאתה כותב רק מציף זכרונות מתוקים וגעגועים עזים.
תהנה תזיין ותבלה כמה שיותר,
הוספת למועדון העוקבים, מצטרף נוסף אצבע למעלה
מהר מהר לפני שייגמר...

56
לידיעה, כל האיזור של הסוי נענע מלאאאא בזונות,ליידי בוייס ומרביתם מכוערות והמחירים שם בשמיים כ2000 לזמן קצר, לא מומלץ
בסוי קאובוי, יש מלא כוסיות בנות 18 שנמצאות בגוגו מרבית הכוסיות הם הרקדניות שלא מתפשטות ( הקויוטי)ולא בהכרח הזונות שמופיעות שם בערום. לאחר בדיקה 2000 באט כ220 שח לילדה כוסית עולם בת 18 לכל הלילה ללא תיווך של המקום, פשוט לקבוע איתה מחוץ למועדון בשעה 3 לפנות בוקר שווה ביותר
קשה למצוא פה בחורה נורמלית, משום מה תמיד איך שהוא זה מסתכם בכסף!!!!גם אם אתה מכיר את השכנה שלך אחרי 10 דקות של מיזמוזים היא מתקשרת לחברה שלה, וההיא שואלת כמה כסף תתן לה על בסיס חודשי?צחוק
מסקנה: בחורה תאילנדית טובה קשה למצוא, הקטע האירוניזה שבחורה תאילנדית מחזרת אחרי הגבר שלה ולא הוא אחריה, ובמסעדות הגבר לעולם לא משלם!! רק היא , כדי שהוא יבחר בה, אבל ברגע שהן רואות פלאנג פתאום הכל משתנה.
אז נכון שיהיו פה הרבה שיגידו שזה המנטליות לשלוח כסף למשפחה, אבל זה רק איתנו, אם תאילנדית יוצאת אם תאילנדי, היא שולחת "נעליים" למשפחה. כל הכסף הולך על חיזורים כלפי הגבר.

58
על פי מה שזכור לי לא הייתי מספר שנים סו קאובי זה מיועד או מגיעים לשם בעיקר זרים מקומים שגרים בבנקוק דרך קבע פחות זימתי ומרוחק יחסית מרכוזי התיירים. העובדה ששם לדברי שחר יש ריכוז של תאילנדיות יפות (ספק אם יש חיה כזאת במושגים מערביים)
נובעת כנראה מהמנוח בו שחר מתאר את הבחורות " קטואי" קטואי זה שם של קוקיסנל מנותח לגמרי שהחזות שלו של אשה. הללו לרוב מחפשות ספונסר קבוע שגר בבנקוק ולא תיירים שזו ברירת מחדל פחות טובה. קיימת בתאילנד אבחנה בין ליידיבוי לקטואי כלומר מי שמנותח לגמרי וזה קטואי למיטב זכרוני ומכאן היופי כי בתיאלנד הפצצות זה כמעט תמיד קוקסינליות.

59

אתמול העמסנו מהסוי קאובוי2 בחורות, ברגע שהגעו לדירה לא ביזבזתי זמן ישר הרמתי אותה באוויר וזרקתי אותה למיטה, ברגע שהאצבע נגעה בחור הקדוש, הכל נפתח תרתי משמעחיוך גדול

עכשיו לאחר שכבר אין לי כח יותר לחיפושים ולצייד, ולכל הנסיעות ההזויות, פשוט התקשרתי לבחורה מפאטיה, היא בדרך אלי, במבצע של " הכל כלול" בתמורה למגורים חינם לחודש הקרוב.

טירון ירוק, כתוב לנו על המצח $$$$

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”