שחר סגל ברלין חלק א
53אני אמור לנסוע בתחילת מרץ ו כרגע מכין לי מסלול זיונים:)
שחר אם תוכל לתת לינק למקום של מוסטפה?וגם איך אפשר להשתתף בסרט פורנו?
מישהוא ביקר אצל ANNI PORSHE? או שמע על INSOMNIA
מאוד הייתי רוצה להכנס ולהשתתף בחילופי זוגות? יש לכם המלצה למקום? מה הסיכוי בכלל?
תודה לכל העונים,מבטיח לדווח כשאחזור
שחר סגל ברלין חלק א
54מסתבר שיש הפקה של כוכבות פורנו שמסתובבת ברחבי גרמניה כל חודש בעיר אחרת, אז כמובן שקפצתי על המציאה, זה היה בחור במזרח ברלין לקח לי פאקינג שלוש שעות להגיע לשם!!! שעה 12 בצהרים, ואז מסתבר שהם החליפו את השעה ל שמונה בערב, קור אימים, אין שום מסעדה מסביב הכל פרדסים ירוק, בקיצור שום מקום להיות, חזרתי חזרה למלון חחח וחזרתי לסרט שוב.....
ואז נכנסתי פנימה לפחות 30 פצצות גרמניות מכל הצבעים, כל אחת עם הצלם שלה והחדר הפרטי שלה, 100 יורו אלכוהול חופשי אוכל חינם ומלא סרטים
טוב כמובן ניגשתי לשלוש וקיבלתי הרבה ל א לא לא, ואז הסבירו לי שבמסיבה הזאת הן בוחורות עם מי ולא להפך, טוב פניתי לאחת פצצה ?? וסיפרתי לה שאני מאיטליה(ברור שלא) ואחרי שיחה של חמש דק היא שאלה אותי אם בא לי לעשות איתה סרט!!!
כאילו דא ברור שכן, אמרה לי עוד חמש דק מגיעה אני כולי מתלהב מתרגש ומחכה, ואז פתאום באה אליה בלונדה חמודה, הרבה פחות יפה מהברונטית הכוסית, שואלת אותי בא לך לבבוא לצילום, אני לא רציתי אבל ההוא למטה הלך אחריה, בקיצור סרט רגיל, גמרתי לה בפה היא הייתה בטוחה שזה יראה טוב, רק לא לקחה בחשבון שאגרתי שלושה שבועות!!! ויצא לה הכל בפה, היא נחנקה וכמעט הקיאה חחח, הבלונדה השאירה טלפון.
טוב אני עולה למעלה ואז הברונטית הכוסית הרזה עם העינים הכחולות שואלת אותי איפה אתה??? ואני כמובן יורד איתה למטה, תקשיבו ניסיתי אבל ההוא למטה נרדם והיה עייף מהבלונדה, היא אמרה תבוא עוד שעה ננסה, חלפו שתי שעות אני מחכה לה, היא אומרת לי תשמע נדחה למחר, אני מתתתתתתתת לקחתי תיד שלה שמתי על הזין שלי אמרתי לה תראי זה מחכה רק לך, ההיא לקחה אותי לחדר שלה הפרטי, תקשיבו זיון של החיים גמירה בפה, היא אמרה לי תגמור רק בפה לא בעיניים, מרוב זרע, זה קפץ לה לעינים!!! ? חוויה מטורפת!!!!! ממליץ בחום.....
שחר סגל ברלין חלק א
56יום שני, מגיע למסיבת חילופי זוגות, כניסה 80 יורו, אלכוהול חופשי, קולט באחד החדרים רזה, שיער שחור, עינים כחולות הטעם שלי, יושת עם תחתונים וחזיה לבד!!!!! ישר פניתי אליה, אמרתי לה שאני מאוהב, מאיטליה ושהלב שלי קפץ כשראיתי אותה, הצעתי להצעתי לה עיסויי, היאמהתלהבה, אני מעסה אותה חצי שעה, בלי בגדים פצצה, שמתי קונדום ליד, ואז שכבתי מעליה, היא, תפסה אותי ולא נתנה לי לצאת מתוכה, עד שגמרתי בתוכה!!!!
ואז מההתלהבות ירדתי למטה לקחת את הטלפון כדי לקחת תמספר שלה ואני קולט בלונדינית תיירת אנגליה עם קארה, מקבלת כרטיס כניסה מהמאבטח בכניסה והוא מסביר לה לאן לעלות, מרוב שהיא הייתה גבוההההה היא הסתכלה עלי מלמעלה חחח....
בקיצור אני רץ למעלה להתחיל איתה, והיא כבר נתפסה עי מישהו שחפר לה חצי שעה, מנסה להתחיל איתה, היא נפנפה אותו, ניפנפה אותי גם, ההוא אומר לי היא באה רק לשתות וללכת, שנינו מבועסים, ואז אני קולט אותה בחדר עם ישראלי, בייבי דול שחור על הברכיים יורדת לו, אני פשוט נכנסתי לחדר, בזמן שהיא יודת לו, באתי מאחורה ופשוט חדרתי לתוכה בדוגי!!! היא הייתה בשוק והתחילה להאנח, הישראלי התחיל לקלל ויצא מהחדר, ואיך שאני איתה לפחות חמישה גברים עומדים מאחרי, אני גומר בדוגי דופק צעקה , היא מסתובבת אלי והמילה הראשונה שלה זה NEXT!!!! תקתקה שם את החמש גברים אחד אחרי השני.... תיירת אנגליה נמפומנית...
מגיע גבר מבוגר עם חברה צעירה, היא אוחזת לו את היד לא עוזבת כולם מזיינים אותה, זה גם היה מטורף לראות.
חילופי זוגות זה חוויה מדהימה ממליץ לכולם
שחר סגל ברלין חלק א
58יום שלישי, אני מעריך את מוסטפא והוא אחלה גבר והאוירה שם טובה אבל בימי חול המקום ירד ברמה, מלא קווקזיות ובחורות שלא מוכנות למצוץ בלי קונדום, משהו השתנה שם מאז שskyla עזבה.... אבל ימי שישי זה נשאר אותו גן עדן, הוא מביא בימי שישי בחורות מבחוץ מערים אחרות כדי למלא את החלל ככה שהבנות בימי שישי הרבה הרבה יותר יפות ומפנקות.....
במסיבת הפורנו היו שם לא מעט מארגני גאנג בנג חדשים בנות חדשות, אז מי שמתכנן מוסטפא ביום רגיל הייתי ממליץ על מסיבות אחרות.
בכלל לדעתי לזיין מקומיות נימפוניות ותיירות מין שבאות לשתות ולהזדיין בחילופי זוגות זה הרבה יותר כיף ....
אני אעלה תמונות מהמסיבות/ הפקה מאוחר יותר
שחר סגל ברלין חלק א
591.לגבי הזונות רחוב, ומסיבת חילופי זוגות, הן מרשות לצלם בוידיאו את האקט ?
2. איך אפשר לדעת את התאריכים של הסרטי סקס ?
2. איך אפשר לדעת את התאריכים של הסרטי סקס ?