כ תאילנד: יומן מסע - דף 6 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

51
[QUOTE=החפוז המכני]אכן, רק אתה

רק אתה שטוען שאין זיונים חינם בתאילנד

רק אתה שמשיג זיונים לכל הלילה ב-1,000 בהט

רק אתה שרואה במועדוני GO GO פצצות משגעות ולא נשים נבולות

רק אתה שלא נתקל בבחורות מדממות

רק אתה שלא רומה (למרות שנתקלתי בהמון שכן רומו ויש אלפי סרטונים על עקיצות בתאילנד)

אולי זה רק האלכוהול[/QUOTE]

כנראה שאני יודע לכבד בני אדם אז מכבדים אותי
וגם יודע להתייחס לבני אדם כאל בני אדם אז מחזירים לי יחס דומה
וגם מתייחס לאנשים בכבוד ולא בזלזול
אף פעם לא רימו אותי בתאילנד כי אני יודע להזהר מרמאים

52
תאילנד: סיכום
חדי הזין יבחינו, שלאורך יומן המסע שלי לא נקטתי באג'נדה חד משמעית לגבי תאילנד. לא הפכתי אותה לגיהינום שבו כל הנשים מכוערות מוזנחות (כמו אוליגופול), ומאידך - לא ציירתי אותה כגן עדן עלי אדמות. כמו פלאטו שרון - ששתה כל כך הרבה עד שהשלה את עצמו שבייבז אסיאתיות אקזוטיות מתמסרות לו ללילה שלם תמורת לא יותר מ-1,000 בהט.
יצאתי למסע שלי עם השערה, שהתחזקה בעקבות מה שאמר לי חבר שהיה שם אחרי ששמע שאני יוצא: לא חבל? כל כך הרבה זמן, כסף... שמע לי, לך לזונה, 200 שקל וגמור את הסיפור.
אז אותו חבר כבר לא מעודכן, וב-200 אפשר בעיקר לקבל מציצה מנרקומנית בתחנה המרכזית הישנה (וזה לא בהכרח רע: אין לה שיניים...)
אבל צר לי לומר שבמהות הוא לא לגמרי טעה... יותר מזה: יותר מחבר פורום אחד פנה אליי בפרטי ואמר לי שאני כותב בדיוק את מה שהוא עבר ומרגיש. שתאילנד היא ממש לא "גן עדן לזיונים" כמו שכתב אדון סופרלטיב (היית שם בכלל?!) הגדיל לעשות חבר פורום שאף כתב לי בדיוק את אותה מסקנה אליה הגעתי אני:
נהניתי בטירוף! זה היה חודש מעניין וגדוש בחוויות. פגשתי אנשים, אכלתי, רכבתי וגם זיינתי.
אם אתם בעניין של טיול כיפי - ואתם לא לבד (רצוי גם יותר מזוג: זה תמיד מתכון למריבות וחיכוכים, בין אם זוג חברים או זוג אוהבים) - לכו על זה. אוכל טוב, אטרקציות, ראש טוב, תרבות שונה, ובהשוואה למערב אירופה וצפון אמריקה גם זול. על הדרך תוכלו גם לזיין.
אם מטרת הטיול שלכם היא סקס - אל תטוסו לתאילנד! ודאי וודאי שלא לבד!!! הנשים התאילנדיות הן שטוחות (שוב, כמו שכתב לי חבר פורום בפרטי: הרגשתי שאני מזיין ילד בן 13 ), בחלקן הגדול לא מטופחות (לא עושות שפם ויש להן יער למטה), צרות (דימום) ו...לא יפות. ברור שנתקלתי בכוסיות אסיאתיות פה ושם, אבל זה נדיר ביותר. והן עדיין שטוחות כמו פלטת שבת
לגבי האקטים: נתקלתי רק באחת שהציעה לי כל מיני חריגים כמו גמירה בפה, רימינג ונשיקות.
בנוסף, ישנו עניין המשחק: לצאת לדאנס בר, להזמין לה משקאות, לנהל איתה מו"מ, בחלק מהמקרים לשלם "קנס בר". אני בעניין של GFE, אבל הן לקחו את זה רחוק מדי
אתם חמים? חלציכם בוערים בכם? מרגישים לחץ בתחתונים? שמעו לי: קחו שבוע, אפילו שבועיים, ובמהלכם תנו גיחה כל ערב לבת ים בואכה תל אביב. קחו אפילו כמה ימי חופש, כך שלאחר שינה ערבה תצאו ישר לגרסה הישראלית של פאטאיה (גם החוף שלנו עדיף). במצטבר תגיעו אולי לעלות של כרטיס הטיסה! ולזמן הטיסה!!!
אם אתם מתעקשים וחשים שגבולות ארץ הקודש צרים מלהכיל את ממדי הזרג שלכם: תנו גיחה לאירופה. אין את כל המשחק המוגזם, כוסיות על מדהימות, וממה שהבנתי יש לא מעט היצע גם במזרח אירופה. כך שבשכלול הזמן והעלות של הכרטיס, אולי אפילו לא תבזבזו יותר.
תאילנד. עוד מיתוס הופרך
[QUOTE=סופר לה טיב]
תאילנד ידועה כגן עדן לתיירות המין, והשם הזה לא יצא לה במקרה.
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

53
לחפוז
תודה ששיתפת
ולא סתם התפארת ,אלא סיפרת גם על נפילות

נראה שסיכמת נכון

לא חסר הרבה כאן לחוף בת-ים - מבחינת עלות/תועלת -כסף וזמן (ולקחת חופש מעבודה)
לפינוק מיוחד -יש את אירופה

כשאהיה גדול - אנסה את הFKK בגרמניה פעם ...
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

55
כל מילה של חפוזי בסלע.
תאילנד זה חופשה כפית + זיונים קלים וזולים.

אם נעשה השוואה, תאילנד זה זנות רחוב, אירופה זה דירות/תאגידים/פרטיות וכו'.
אין מה להשוות בין השניים.
הסתייגות אחת, לחובבי הקוקסינליות, תאילנד זה גן עדן.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

57
ביקור ראשון שלי בתאילנד: כחובב רוסיות מושבע, נשבתי גם אני בקסם של תאילנד, זה נכון, הם לא רוסיות, הן לא!!!אבל למי שכן מתחבר... מדובר בנשים נחמדות, נעימות, שמרעיפות חום, נותנות לגבר את ההרגשה הכי מושלמת בעולם, שהן שלך! הטיול לתאילנד ישאר לנצח קסום בעיניי ולא רק בגלל הבנות, כמו שציינו קודמי, החופש המחייה הזולה, הפשטות, הבילויים, החויות היחודיות של תאילנד(בר מציצות, מופע פינג פונג וכו..) , והנשים... הופכים את תאילנד לקסומה, ורבים כמוני פשוט מתמכרים אלייה! זה נכון שיש עוקצים במיוחד במועדוני גו-גו, אבל כאשר יוצאים לבלות במועדון כמו האינסומניה שם ביליתי כל ערב... האווירה שונה, ואכן נהפכות היוצרות... שם אתה פשוט הטרף! אתה מחליט עם מי לפלרטט מתוך מאות בחורות מכל הסוגים, שמחייכות לך.. רק מחכות שתגש אליהן, כולן עושות זאת בסופו של דבר בשביל הכסף, אך צריך להבין שזאת תרבות שם, וברגע שאתה חביב ומכבד אותן כאדם קודם כל, היא כבר לא תסתכל על הסכום שסיכמת איתה, כי היא פשוט תהנה לבלות בחברתך... עד שתאמר לה בעדינות ללכת...לגבי המחירים: שילמת י פעם אחת 1500 ופעם 2000 בהט... אבל חברים, קראתי על כאלו ששילמו יותר וכאלו שפחות, אבל תחשבו לרגע, בשבילנו זה סך הכל עוד 100שח פחות 100שח יותר, ..., יש לציין שהייתי שם בחודש מאי, ולכן לפי מה שהבנתי המחירים היו יחסית זולים מתקופות העונה. ולמען האמת לרגישים שבינינו... אפשר להתאהב בהן בקלות, נכון שרובן משחקות את המשחק, זה קורה שם זה קורה בארץ, זה קורה בעולם, כולם משחקים משחק, אבל אם צריך לבחור משחק, הייתי תמיד בוחר במשחק של התאילנדיות! תאילנד קסומה ומומלצת מאד! סופר את הימים לחזור שוב! בהצלחה לכולם!

59
הייתי חייב לרשום תגובה לפוסט המעניין והמסקרן הזה ראשית סיימתי עכשיו מסע של שבועיים בפטאיה
חייב לציין שכל מה שפותח הפוסט רושם נכון ממש כל מי שמגיע לתאילנד בכלל בשביל בחורות זה לא המקום ולא הגן עדן שמצטייר בכל מה שקשור לבחורות מי שמתלהב לשלם לקוף ללא זנב 2000 שיבושם לו אני אישית מצטרף למה שנאמר פה פשוט חבלז על הכסף
כרגע אני נמצא בפוקט ועדכן בהמשך מה שכן לא מצפה פה למיפיות מיוחדת כל מקום שאתה הולך אני מרגיש פה בתאילנד כמו שטר של דולר כך אנחנו נראים פה

60
[QUOTE=איצטגנין]
<font size="2" color="#00ffff">תאור תמציתי, נכון ומדויק של תאילנד.

[/QUOTE] מסכים לחלוטין עם כל מילה של ירון...
גם אני חושב שלא יכולת לתאר את תאילנד באופן מושלם יותר תמציתי נכון ומדויק... שאפו!

כמה הערות
*לגבי העוקצים שדיברת עליהם במועדוני הגוגו
לא יודע אם הייתי קורא לזה עוקצים כי זה לא.. וברוב המועדונים גובים בדיוק מה שהזמנת לא באט אחד יותר (וגם לא פחות)יש עוקצים בסדרי גודל קטנים ובמועדונים בודדים, מועדוני הפינג פונג שואו מועדים יותר לעוקצים אבל ממילא המועדונים האלה ריקים בגלל השם שיצא להם בקרב התיירים ובכלל מבחינתי המועדונים האלה לא מעניינים לי אפילו את הביצה השמאלית..
מהקצת שראיתי הבחורות שם נראות כמו אסירות משוחררות מנווה תרצה והמופע הזה ממש אבל ממש דבילי בעיני!

* לגבי "הרגישים שבינינו"
הבחורות התאילנדיות באמת יודעות לשחק את המשחק כמו בהוליווד
ולמען האמת לא פעם אתה נופל בקסם
גם אני חוזר ממש לאחרונה משמה...
היכרתי איזה ליידיבוי בבר והיה לי איתה ערב ראשון דיי אנמי... באה עייפה אחרי שורט טיים עם לקוח..
היתה גמורה לא הפסיקה להתעסק בקונדום על הזין שלי לפני במהלך ואחרי האקט כשבדקה אם חס וחלילה נקרע
ודי הרגשתי במהלך האקט שבאה להחתים כרטיס וללכת הביתה..
שילמתי לה ונפרדנו בנשיקה,
היא ביקשה ממני ללכת לבקר אותה שוב מחר..חייכתי ואמרתי שאם לא אהיה עסוק
לאחר מכן יצא לנו להיפגש כמה פעמים אבל רק לסמול טוק בזמן שהייתי בסבב מועדונים והיא ישבה עם חברות שלה מחוץ לבר מפזרות חיוכים מזמינים לעוברים ושבים
אחרי איזה שבוע בערך היא ראתה אותי שוב ואמרה לי שאני מאוד מוצא חן בעיניה, השבתי לה שיש לה גוף פצצה וטוסיק מהסרטים אבל הרגשתי קרירות במהלך המפגש איתה ורק מהסיבה הזו אני לא לוקח אותה שוב
אפילו ישבתי איתה לדרינק נתתי טיפ והלכתי

היא לא הפסיקה לשלוח לי הודעות בליין וממש התחננה לעוד מפגש שבו היא רוצה להוכיח לי שהיא באמת לא הרגישה טוב ביום הראשון שנפגשנו ושבאמת לא היה שום עניין של חוסר כימיה כמו שחשבתי..
לא מאוד רציתי להתעסק איתה שוב בעיקר כי לא היו חסרות לי אחרות, ליידיז וליידיבויז שזרמו איתי אששש..
אבל לילה אחד כשלא מצאתי משהו מעניין שלחתי לה הודעה שאם היא לא עסוקה היא יכולה להגיע ובתוך 10 דקות היא התייצבה אצלי בחדר..
הפעם..באמת קיבלתי GFE שלא חלמתי עליו לפני!!
נשארה עד הבוקר ולמחרת הבטחתי שאפגש איתה שוב מידי פעם
וככה נפגשנו איזה 2-3 לונגים כשבין לבין היא היתה עם לקוחות ואני זרמתי עם אחרות
אחרי שבוע בערך קבענו בליין לצאת לדרינק ולהעביר את הלילה ביחד..במהלך אותו הערב היא נעצה בי מבט חודר עם עיניים רטובות והצהירה שהיא מאוהבת בי ורצה שאפסיק ללכת עם אחרות ושגם היא תפסיק...
בנקודת הזמן הזו הייתי דיי שבע מהדגימות היומיות בעיקר מהסיבה שגם שם מידי פעם אתה מהמר על "הסוס" הלא נכון ונופל אז אמרתי שהנה הזדמנות להעביר איזה שבוע שבועיים של כייף וזיונים עם מישהי שבאה לי טוב..

במהלך השבועיים האלה קיבלתי יחס של שייח סעודי שלא פעם הצליח להביך אותי..יצאנו בילינו אכלנו שתינו רקדנו, שחינו... ועוד כמה דברים...
פרט לכמה סצנות קנאה מצידה שגררו מריבות היה מושלם!
התשלום גם הפך לשולי כי ביקשה רק את הבר פיין ובצדק (אם אתה לא משלם הבר גובה את זה ממנה או מפטר אותה)
היה לי כייף איתה אבל לא התאהבתי בה עדיין כי תמיד ישב לי בראש ניסיון מר יחסית שהיה לי עם נערת ברים שמה לפני שנה בערך
אבל איכשהו לבסוף הקסם שלה עשה את שלו ונפלתי ברשת..והשבועיים הפכו לחודש..
אז כן.. היא עזבה את המועדון שעבדה בו ובקשר איתי כל יום
ביומיים האחרונים שהיינו יחד היא לא הפסיקה לבכות..וגם עכשיו בין לבין בשיחות וידאו
לא קל לי ולא קל לה
בכלל כל מי מאיתנו שהיה בתאילנד יודע שבשביל להשיג 'פאראנג' מזדמן לשורט טיים לא חייבים לעבוד במועדון
וכל מי שלא מאוד תמים יודע גם שלא מעט מהGF האלה מספרות לBF שלהן X כבפועל קורה ההפך.
אני לא מאוד סומך על המילה שלה, וקשה לי לבטוח בה אבל אני (קצת מתבייש לומר) מאוהב...
אני עדיין יודע שיש גברים שמחפשים אותה בליין ווואטסאפ דרך טינדר ואינסטגרם וממש לא בטוח שהיא לא זורמת לצאט עם אף אחד..
בקיצור..באסה!
הכי טוב לטעמי זה להגיע רק כדי לבלות ולחזור הביתה..
אבל בתיאוריה זה תמיד קל יותר מבחיים..

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”