gunner אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפוסטים שלי, ואני בטח שלא כותב אותם ומשקיע מזמני בשביל אנשים כמוך.
את תסכולך תשאיר בצד," כלב " אני לא מכיר אותך, לא מתכוון להכיר אותך, והאמת מכיוון שאתה חבר בפורום היקר הזה אין לי שום כוונה להשמיץ אותך. אני מניח שהתגובה החזקה שלך באה בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
( שאלה רטורית , לא מצפה לתגובתך:)
אתה יודע היה שלב לפני שהיא עשתה לי ביד, שהיא ביוזמתה קראה לי לבוא איתה לשירותים, כמובן שהלכתי, אבל התקבצות של ישראלים מחוץ לשרותים לא נתנה לנו להמשיך הלאה....
[/QUOTE]
נכון, לא מכריחים אותי להכנס לפוסט שלך וגם לא ימנעו ממני להגיב ולהגיד מה אני חושב על מעלליך.
לא התאפקת, עברת להתקפת נגד אישית ומייד נהיית גם הפסיכולוג שלי, שמנתח את מניעי ותגובותי.
יפה לך, אך אני מסתפק בפסיכולוג הצמוד שלי. הוא עושה עבודה לא רעה בכלל ואני גם משלם לו על כך.
אתה לעומת זאת מהווה את התגלמות הישראלי המכוער והדוחה.
מתחת למעטפת המילים המלוקקות שלך מתגלה אדם דוחה שהתנהגותו מבישה.
מספר סיפורי אבו עלי לשם ניפוח האגו הניאנדרטלי שלך.
שש שעות! שש שעות תמימות הטרדת את הבחורה התאילנדית המסכנה הזו במהלך הטיסה עד שהתשת אותה והיא כבר עברה למוד של לעשות מה שתרצה, העיקר שתרד ממנה.
אם זו לא התנהגות של כלב אז זו התנהגות של מניאק שלא מסוגל לשמוע לא. אתה בעצם אנסת אותה. זה מה שעשית.
אתה מגעיל ודוחה וצריך להוקיע אותך מעל גבי כל במה.
מזל שלא סיפרת שגם גנבת לה את הפלאפון בסוף הטיסה.