כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 52 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

511
אני קורא את הפוסט הזה מאז שנכתב לראשונה . ועד היום נהנתי לקרוא אותו אבל משהו פה באמת ניראה כמו פאנטזיה אחת גדולה . אני עוד מהת נוסע לתאילנד גם כן וכמו שזה ניראה מהצד שלך הכל וורוד .ים זיונים מלא בחורות אני לא אומר שהפוסט הזה הוא שקר אחד גדול אבל משהו פה קצת מריח לא טוב . העיקר שנהנת, אני ממש רוצה כבר ליסוע הבעיה העיקרית שלי שהאנגלית שלי חלשה מאוד ואני בספק שלא הסתבך שם .חיוך גדול

513
[QUOTE=NADAVX2X]אני קורא את הפוסט הזה מאז שנכתב לראשונה . ועד היום נהנתי לקרוא אותו אבל משהו פה באמת ניראה כמו פאנטזיה אחת גדולה . אני עוד מהת נוסע לתאילנד גם כן וכמו שזה ניראה מהצד שלך הכל וורוד .ים זיונים מלא בחורות אני לא אומר שהפוסט הזה הוא שקר אחד גדול אבל משהו פה קצת מריח לא טוב .חיוך גדול

[/QUOTE]

אל דאגה, אתה לא היחידי...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

514

אף אחד לא יכול לקחת ממני את מה שנתתי לפורום, מעולם לא קיבלתי שום דבר בתמורה, ולא ביקשתי דבר, בין אם זה בעזרה במאות הודעות פרטיות לעשרות חברים, וביןהאם זה במפגש עם חברים מהפורום באוקראינה ומפגשים עם חברים מהפורום בתאילנד.

גם באותם מפגשים כיוונתי והראתי לחברים מקומות שהם רק חלמו עליהם דרך הדיווחים שלי, ולא ביקשתי תמורה עזרתי בכיף...

באותה מידה שזה כיף לעזור לחברים, באותה מידה גם אם האנשים שמכפישים אותי פה היו באם לתאילנד, באותה מידה הייתי עוזר להם , ובשל כך מידת האכזבה. נתתי המון מזמני לחברים בפורום ואין לי מושג ממה נובע חוסר הפירגון/ שנאה .תבינו שעה שתיים לפנות בוקר ילדים בני 20 מהפורום פעם ראשונה באוקראינה מתקשרים אלי לסקייפ ואני מכוון אותם באוקראינה. שעה שלוש בבוקר אני הולך עם חברים מהפורום לסוקומביץ סוי 78, מועדונים באוקראינה עם חברים ועוד מלא דוגמאות, ולא הכרתי אף אחד מהם לפני, הכל היה לעזור ובכיף. נכון לעכשיו אני מתכנן יעד נוסף בעולם,אבל לא בטוח שאני אדווח. שתבינו הפורום הזה יקר לי, אבל אין לי תרצון ללכלך את הפוסטים שלי בהשמצות של חברים אחרים...

למי שיש ספק קל, תמיד מוזמן לבוא ולבקר אותי במציאות מאשר לבקר אותי בפורום...אתם תתקבלו בברכה

שלכם תמיד, שחר סגל

שחר סגל2012-03-23 21:05:11

515
אף אחד לא מנסה לקחת ממך את תרומתך לפורום, אבל כשאתה מספר איך ישבת ליד בחורה

שמגיעה לארץ כדי להתחתן ובמשך 6 שעות "שכנעת אותה" עד שנאותה לעשות לך ביד,

אז מה חשבת? שכולם יראו את זה בעין יפה?

מה רצית, שיהיו פה רק כאלה שיכתבו לך פרגונים וכמה שאתה "תותח"?

הרי אתה בתשובתך ל gunner כינית את עצמך "מניאק", אז למה אתה מתפלא שישנם עוד אנשים ששותפים לדעתך?

אגב, המשפט בהודעתך האחרונה: "נכון לעכשיו אני מתכנן יעד נוסף בעולם, אבל לא בטוח שאני אדווח".

הוא סוג של "תחזיקו אותי" וכל מטרתו הוא להביא לתגובות בסגנון: "לא שחר, מתים עלייך"

הרי מכך אתה ניזון, אתה מת על זה. קריצה

איזה קטע, שים לב למגיב מתחתיי, כבר התחילו "להחזיק" אותך...

קישקשתא2012-03-24 19:39:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

518
שחר אחינו, אתה מעיד על עצמך שאתה מודע לחסרונותיך ואף קורא לעצמך מניאק אז קח בחשבון שאנשים מסויימים יתעצבנו ממעלליך, אנחנו לדוגמה מאוד לא אהבנו את הקטע עם הבחורה במטוס וממש לא היינו מתגאים בו זכור bros before hoes וסה"כ דפקת מישהו אחר ולא משנה אם או נחמד או לא.
אבל אתה חי את החיים שלך איך שאתה רואה לנכון ושלם עם עצמך אז אנחנו מניחים שבסופו של דבר הביקורת לא מזיזה לך כי אם היא כן אז שווה קצת לעשות חשבון נפש.
מעבר לזה חבל שנפלת ואנחנו מקווים שתפיק את הלקחים הנכונים להמשך.(ואז אולי במבט לאחור תראה את זה כהרפתקה)

אז קח דברים בפרופורציה.

519
חברים ,
התגובות השליליות שלכם לא מכבדות את הפורום .
הבחור השקיע מזמנו ועזר להרבה חברים אז תפרגנו , זה לא עולה כסף ....
נכון שאין אף אחד מושלם ולכולנו יש איזו שהיא סטיה , אז מה .
בל נשכח שבית המקדש חרב בגלל .....
שחר , אל תיפגע יתר על המידה . כל אחד זכותו להגיב איך שירצה .
יישר כוח .

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”