כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 56 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

552

אתם חבורת משועממים .

עשיתי מה שעשיתי, לא מתחרט ואם הסיטואציה הייתה חוזרת אז הייתי עושה את זה שוב.

בדיעבד אני מצטער שזה קרה רק פעם אחת.

וביננו גם אם היא לא הייתה זונה מפאטיה הייתי מנסה את מזלי גם כן. זה אני וזה מה יש.

ואף אחד לא מכריח אותם לקרוא תדיווחים שלי. לא נאה אל תכנסו.

554
אני חושב שדברים יצאו קצת מפרופורציה. נכון, חלק ממעשיו הם לא ממש מוסריים אבל אפשר למצוא אצל כל אחד מעשים כאלו. מי שלא מעוניין לקרוא שפשוט לא ייכנס לדיון. כמובן שמותר לתהות, להעלות ספק וגם לשאול אבל אני חושב שאין טעם לצאת נגדו למלחמת חורמה.

ושוב, אני גם לא רואה בעין יפה את מה שקרה במטוס אבל הבן אדם משתף ותורם מהידע ועוזר לשאר חברי הפורום ע"פ מה שנרשם בדיון ולכן כבודו במקומו מונח...

ושחר אם אתה מתכוון לנסוע לאפריקה אני מאוד מקווה שתגן על עצמך כמו שצריך.. לפי מה שאני רואה יכול להיות מצב גדול שתפגוש שם בחורה נחמדה "לא עובדת" ותכנסו למיטה ללא קונדום... אחי בחייאת שים קונדומים ושמור על הבריאות שלך זה לא שווה את כל הסקס שבעולם.. אולי חופרים לך על זה יותר מדי אבל תאמין לי שזה שווה את זה

555
שקרן, שקרן, שקרן!!! אצבע למטה

[QUOTE=שחר סגל]

בעודי בדרך חזרה בטיסה אני קולט בשדה תאילנדית שבאה להתחתן בארץ עם בחור ישראלי, הצעתי לה עזרה כי היא פעם ראשונה בישראל, היא שאלה אם יש אפשרות לשבת איתי ביחד בטיסה, במהלך הטיסה למזלי היה מקום לשניים ישר קראתי לה, מסתבר שהיא באה לישראללהתחתן והחתן הישראלי מחכה לה בשדה, אנחנו מחזיקים ידיים , הבחורה בת 29, ולאט לאט אני מנסה לשים את היד שלה על האיבר שלי, כשהשמיכה מכסה כמובן, עם היד השניה אני מעביר כל הזמן בטעות נגיעות מסביב לכוס שלה, היא מתחילה להידלק( באותה מידה יכלה להתלונן והייתי מוצא את עצמי במאסר בארץ) אני פותח תמכנס שלי היא נוגעת ואז היא מתחילה לעשות לי ביד, בשיא המרץ, בזמן שהדיילים עוברים במעבר, ואני מכסה אותה עם השמיכה הדקה חחח ואז הגמירה המיוחלת, תאמינו לי זה עשה לי את הטיסה......
ומכיוון שהיא באה להתחתן בארץ אז אני לא יכול לפרסם תתמונה שלה:)
טוב לגבי המקרה שקרה לי , אני הולך לעשות כמה סידורים וחוזר לדווח, כי יש הרבה על מה....

[/QUOTE]

[QUOTE=שחר סגל]ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...
לרוע מזלה אני נפלתי עליה.
נ.ב תודה לכל המתעניינים ולכל ההודעות של החברים בפורום
[/QUOTE]

ולאחר הביקורת על מעשיו - היא הגיעה לארץ "להכיר ואולי אחר כך להתחתן":

[QUOTE=שחר סגל]
הבחורה הנל היינה זונה מפאטיה שבחור מישראל הביא אותה לארץ לדבריה להכיר תארץ ואולי אחכ להתחתן. [/QUOTE]

קישקשתא2012-03-26 10:16:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”