חחחחחחחחח
ממש נפתחה חזית נגדי
אוקיי לכל הממורמרים למינהם, כולל קישתא המשועמם , מוכן לשבת לקפה , פנו לעצמכם יום שלם לצפות ב5 אלבומים. ובכ200 סרטים בכיכובי חחח
הרמתי כפפה , הכדור בידיים שלכם אנשים קטנים וחסרי אמונה
שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
562אותי אתה בא להרשים עם "סרטים בכיכובך"?
אני הייתי כוכב הטלוויזיה הכי גדול בארץ בין השנים 1976-1981 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
563קישקשתא,
אם פתחת את כל החזית הזאת רק בשביל להראות שאתה מקנא - הצלחת.
כעת ברור שכל רצונך הוא 'לגמול' לשחר.
רעיון: תנסה לשבת על מגרדת - אולי יכאב לו...
אם פתחת את כל החזית הזאת רק בשביל להראות שאתה מקנא - הצלחת.
כעת ברור שכל רצונך הוא 'לגמול' לשחר.
רעיון: תנסה לשבת על מגרדת - אולי יכאב לו...
564שמוגלי התבלבלת, קנאה ומרמור זה המחלקה שלך...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
565קישתא תפסיק עם השטויות, החלטת שהכל פנטזיות , אתה נחשב למדווח אמין בפורום, אז כך אחריות ותהיה גבר ותפסיק להתנהג כמו ליצן, תבוא, הקפה עלי , אני אסתפק בהתנצלות לאחר מכן
566כדאי להזמין אולם ומסך גדול ,הרבה יהנו בכייף ,ואז נשכח את הארוע האחרון...

אני ולפי התגובות רבים אחרים מתייחסים לדיווחיך כמציאות ,אמנם סובייקטיבית,אבל בגדול אמיתית.
דרור200
567ממש ויכוח סתמי נהיה פה..
שחר הכי חשוב שאתה יודע בעצמך מה עשית שם והחוויה תיזכר לך לתמיד..
קישקשתא אני חוזר על מה שאמרתי בעבר. כאחד שהיה בפאטייה ממש לא קשה להשיג שם זיון. במועדון הבנות צובטות לך בישבן ומתות שתתייחס אליהן. גברים בני 70 מסתובבים שם עם בנות 18( זה מגעיל). נסענו אני וחבר וממש ריחמנו על המנקה שכל בוקר הייתה צריכה לאסוף את הטינופת של הקונדומים שנשארו מלילה אחריי. גם אם אהיה שם שוב במשך חודשיים או שנה אגיע למספר גבוה. אבל אחריי שהייתי באודסה זאת הרמה האמיתית להשיג שם רוסייה שווה עם מיני צמוד. פאטייה זה ממש קלי קלות.. בגלל זה שחר חיפש לעצמו הרפתקאות חדשות ובהרפתקאות יש סיכונים.
אני גם בחזרה מהמטוס מאודסה ישב לידי רוסי מהארץ והתחיל לספר לי ששכב עם הדיילת ברכבת ועם שתי בנות בחרסון. לא האמנתי והוא השתיק אותי עם תמונות.
אחרי שחוזרים משם קשה להסתכל על הבנות בארץ. יש שם כוסיות בכל מקוםם.. אפילו בסופר נהניתי להיות..
שחר הכי חשוב שאתה יודע בעצמך מה עשית שם והחוויה תיזכר לך לתמיד..
קישקשתא אני חוזר על מה שאמרתי בעבר. כאחד שהיה בפאטייה ממש לא קשה להשיג שם זיון. במועדון הבנות צובטות לך בישבן ומתות שתתייחס אליהן. גברים בני 70 מסתובבים שם עם בנות 18( זה מגעיל). נסענו אני וחבר וממש ריחמנו על המנקה שכל בוקר הייתה צריכה לאסוף את הטינופת של הקונדומים שנשארו מלילה אחריי. גם אם אהיה שם שוב במשך חודשיים או שנה אגיע למספר גבוה. אבל אחריי שהייתי באודסה זאת הרמה האמיתית להשיג שם רוסייה שווה עם מיני צמוד. פאטייה זה ממש קלי קלות.. בגלל זה שחר חיפש לעצמו הרפתקאות חדשות ובהרפתקאות יש סיכונים.
אני גם בחזרה מהמטוס מאודסה ישב לידי רוסי מהארץ והתחיל לספר לי ששכב עם הדיילת ברכבת ועם שתי בנות בחרסון. לא האמנתי והוא השתיק אותי עם תמונות.

אחרי שחוזרים משם קשה להסתכל על הבנות בארץ. יש שם כוסיות בכל מקוםם.. אפילו בסופר נהניתי להיות..
568LOL
בכל מקרה, אני מניח שהיית בתאילנד. אני בטוח שזיינת בתאילנד, ויכול להיות שזיינת הרבה, זה לא גבורה גדולה.
מכאן ועד שנאמין לכל משפט בסגנון: "נסעתי לרחוב מוסקוביץ מספר שקר כלשהו, בדרך ראיתי בחורה בת שקר כלשהו חלקי שתיים, מיד העמסתי אותה על האופנוע, תוך כדי נסיעה הכנסתי לה את הלשון לאוזן, אצבע לכוס, אצבע לתחת ואצבע לאוזן השניה" הדרך ארוכה, ובפרט שצברת לאחרונה קצת פאקים באמינות.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
569תודה, אבל נראה לי שאוותר על ההזמנה.
קישקשתא 2012-03-26 01:10:17
570פגשתי את שחר בתאילנד ואני יכול בלב שלם לומר שאין ספק באמינות שלו.
כמה דברים שקהל הקוראים לא יודע הוא ששחר הוא צ'ארמר, והתאילנדיות (וגם האוקראיניות והקולומביאניות) מתות עליו.
לכן, יש דברים שבאים לו בקלות שלאנשים אחרים קשה מאוד להשיג - זו אולי הסיבה לספק שיש לחלק מהקוראים שאלות לגבי אמינות חלק מהסיפורים.
זו גם הסיבה שלא צריך לקחת את החוויות שלו בתור משהו שכל אחד שנוסע יכול להשיג... ממש לא.
אין מה לעשות... הכל נכון. אני יכול להצטער רק שאין לי עותק של הסרטים והתמונות מהפלאפון שלו.