כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 58 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

571

"חסר שחר" - הכל בסדר עד שהגעת למינון יתר.

מרוב דובים לא רואים את היער ומרוב מלל לא שומעים ת'סיפור.

מעבר לזה, הוכחת שבהתנהגותך השחצנית וחסרת הכבוד, אתה די בטוח שהשמש זורחת לך מהתחת.

דרך אגב, ניכר שהשהות בתאילנד שבשה את רמת הכתיב שלך.

לא יזיק לך לעשות הגהה לפני שאתה משגר TRASH WRITING נוסף לחלל הוירטואלי.

למשל המלה קח שאותה כתבת: כך. "אז כך אחריות"... אז קח אחריות גם על הכתיבה שלך.
I fart in your general direction

572
לצערי הרב מרגיש חובה להתערב שוב כועס
הפכתם את זה לאישי מדי....עם ציטוטים...עם ירידות אישיות....

אישית, במהלך הפוסט הארוך היו דברים שהיו נראים לי כלא בטוחים שהתקיימו במציאות, בחרתי במהלך הפוסט כולו לשתוק ונהניתי מהפוסט, האמת מבחינתי לא חשוב אפילו אם זה אמיתי או לא כל עוד שאהבתי.
אז פתאום עכשיו ליפול על הבנאדם ברמה כזו אישית ?
הייתי יכול להבין אם הייתם מסתפקים באמירה כללית שהסיפורים בעינכם לא אמינים, ברגע שהפכתם את זה למסע צלב זה מקבל ניחוח אישי ודווקא משני קנונים כמוכם בפורום (קישקשתא והתותחן) הייתי מצפה להבין שכרגע בין אם אתם צודקים ובין אם לא אתם יותר פוגעים בפורום ובאווירה שבו מאשר מתקנים את דרכיו של שחר (אם בכלל יש צורך או שלכם יש מנדט לתקנם).

בכל מקרה מאוד אשמח אם כולנו (שחר, אלו שמאמינים לו ואלו שלא) יסיימו פה את הסיפור של ההתכתבות המיותרת הזו.

לעניינים חשובים יותר !
שחר, השתגעת ? אתה ? לטוס לאפריקה ?
במקום להשקיע כסף בכרטיס טיסה לאפריקה רכוש לך יישר חלקת קבר.....
אתה לא בקטע של קונדומים, את זה כבר כולנו הבנו, אז אתה רוצה לטוס לזיין באפריקה מדינה שבה 25% מהתושבים נושאים את הנגיף !?!?!?!?!
הכל מכל כל....

573
ידעתי שהפוסטים של שחר בסוף יובילו לירידה עליו . אני אישית מבין את חוסר הפירגון של חלק מאנשים כאן ומבין מצויין גם את מעריציו כאן . אני באופן אישי מקנא בשחר בדבר אחד בלבד . בסבלנות שלו והזמן הפנוי שלו והכוחות הנפשיים והכסף שיש לו כדי לטוס לחול כדי לבלות עם נשים . הלוואי עליי . אין הרבה גם מה לקנא . הבנות בתיאלנד ודרום אמריקה מבינות רק את שפת הכסף והנוחות ושחר שיחק נכון והבין את המשחק הזה . בכל מקרה החוויות נעשו במדינות העולם שלישי ולכן החוויה פחות ערכית וקצת זולה . הייתי שמח אם היה בא לכאן לפורום אחד שיספר על מעלליו במדינות כמו הולנד או שוודיה או קנדה או אוסטרליה . בכל מקרה שחר . אני באופן אישי מעריך ששיתפת אותנו בחוויות שלך . לא הרבה אנשים מסוגלים על בסיס יומי לחלוק את חיי המין שלהם והבילויים עם אנשים זרים אחרים . רק מה שתיאלנד היא לא פונקציה בשבילי . אבל תמיד טוב לדעת שבחלק אחר בעולם החיים יכולים להיות יותר מעניינים .

oreniko2012-03-26 12:07:45
החיים הם מה שאתה עושה מהם

574
oreniko - אני לא מבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר חוסר פרגון.
אפשר לפרגן להטרדה מינית (גם אם מדובר בזונה תאילנדית במטוס לארץ הקודש)?

אפשר לפרגן לגסות רוח?

ממש לא!

בדיוק כשם שאי אפשר לפרגן למי שמכה זונה בגב ומושך לה בשיער או "נותן לה ביס בגב".

בדיוק כפי שאי אפשר לפרגן למי שגונב פלאפון שנשכח ע"י לקוח אחר.
I fart in your general direction

575
עובדה היא זרמה איתו . הגבול בין הטרדה מינית לבין התעסקות עם אישה הוא מאוד דק . אולי הוא קצת ניצל את חולשתה באיזשהו מובן . ובקשר להטרדה מינית . הטרדה מינית זה שאתה כופה את עצמך על אישה שאמרה לך במפורש שהיא לא מעוניינת שתגע בה . במצב של שחר הוא טוען שהיא זרמה איתו ועשתה לו ביד . אפשר לקחת את זה להרבה כיוונים . ברור שהוא ניצל את מצבה החלש באיזשהו צורה . אבל כל גבר שמפתה אישה בכל מקום אחר ומזיין אותה אפשר לקרוא לזה ניצול מיני . כל מי שמכיר נשים טוב ואת המשחק יודע מצויין שנשים אומרות לא לפעמים הם לא בהכרח מתכוונות לזה . במקרה של שחר היא אפילו לא אמרה לא . פשוט זרמה .

oreniko2012-03-26 13:14:42
החיים הם מה שאתה עושה מהם

576
ומה בדבר זה שלקח לו 6 שעות "לשכנע אותה",על פי מעלליו של שחר,היא "נדלקה עליו" ולא הסיטה ממנו את מבטה
ואתה לכאורה אומר שהיא "זרמה אתו",קצת לא מסתדר לי..
יש מצב שאתה מבין שהיא "זרמה אתו" ,כי הוא ישב עליה 6 שעות
הייתי מציע שתקרא שוב את "הסיפור"
Pinch
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

577
גאנר, יש פרגון ויש פרגון.

משגופך הממעט לצאת החוצה כבר לא מה שהיה, הפורום במידה רבה הפך עבורך לעיתון בו אתה מעיין על מנת להתעדכן על מה שקורה בסצינת המין בישראל ובחו"ל.
לעיתון מאז הפוסט על סמדר אין לך מה לחדש, מה שמשאיר אותך עם האפשרות להגיב על כותרות של אחרים בלבד.

אז מדוע אדוני מנצל זאת לרעה ומגיב בשטנה?

לא אדבר בשם כולם, אבל אני אישית לא הכרתי אפילו 10% מהבנות שמפורסמות בפורום וודאי שלא כוכבות כמו שרון מתל אביב או איב ועדיין הייתי מוצא מה לדגום מדי שבוע בדיוק כפי שקורה עכשיו.
על אותו משקל אדון גאנר, כל מה שאתה קורה בפורום - הלבלרים, הסמיילים, האנימציות, הפרסומות הגלויות (והסמויות), הסיפורים, הקליפים ואפילו הדיווחים
מהווה רק חלק אחד, לא שלם, מהתל, מבלבל ומזערי לעומת מה שבאמת קורה בחוץ.

הפירגון לשחר סגל הוא על שישב וכתב ובחר לשתף, לווא דווקא על מה שעשה.

זה ההבדל.

578
אתם פראיירים שהאמנתם, אני מהרגע הראשון עוכב אחרי הפוסט הזה וחיכתי כל כך הרבה זמן שהוא "יגיע כבר לפיליפינים" משום שאני אישית כבר ביקרתי פעמיים בפיליפינים, ורציתי לתפוס אותו כבר על איזה חרטה שלו. ועוד דבר מאחר שבארבע השנים האחרונות ביקרתי בתאילנד שישה פעמים, כל טירון מתחיל יודע שלאחד הרחובות הגדולים בבנגקוק קוראים סוקוומיט ולא סוקוביץ כמו שהוא קורא. ובביקורי הקרוב בתאילנד אני מוכן בשביל כל חברי הפורום לקבל את מספרי הטלפון של "הבחורות" שלו, ולתת לכם דיווח אם הוא אמין או לא, ולשאול אותם כמה זמן הוא שהה בתאילנד או שהוא בכלל חלם הכל.

579
שחר,
בנוגע לבן אדם ששם לך רגל בתאילנד, אולי תשתף את כולנו ותחשוף את שמו ואת האתר שלו ?????
חבל שאתה מסתיר זאת מאיתנו ולא רוצה לספר .....אתה יכול לתרום ולעזור לעוד אנשים שנמצאים כדי שלא יכנסו למלכודת הזאת ...
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

580

roy כחבר פורום שאירחתי בבנקוק

תודה על התגובה האוהדת

התעקשת על סויי 78 בדיעבד היה שווה כל רגע, געגועי לסוי 78..

אפרוזיאק היקר

אפריקה אפריקה יש שם גם לבנות מיוהנסבורג, שחורות עם דגדגנים וורודים, בלי צלוליטיס בישבן, בכלל באפריקה זה יותר הכמות , רק המחשבות על חמש אפריקאיות בנות 18 כוסיות מסודרות בדוגי מה עוד אפשר לבקש?

לגבי השם של הבחור, אני אשמח לתת תשם בפרטי לכל מי שחפץ...

מתחיל להסגר תאריך יציאה לאפריקה כנראה בסוף אפריל...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”