כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 7 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

63
shaguar עד שאחד משני הדברים יקרו : או שיגמר הזרע או שיגמר הכסף, מה שיקרה לפני, כרגע המצב הוא שווה תרתי משמעקריצה

הבחורה הגיע מפאטיה לפני כשעה, לדאבוני היא הגיע עם חברה שלה, די מבוגרת, עלינו לדירה, החברה יושבת בסלון, ואני מציע לה להתקלח, היא נכנסת למקלחת, ואני כמובן מצטרף, והחברה שלה ממתינה בסלון, ואני בינתיים מקבל את המציצה של החייםחיוך גדול
מה שאומר, עוד יום הזוי בתאילנד

64
אם היית יודע כמה טוב שם - היית מבין את שחר.....

תאילנד היא גן עדן לגברים !! כל מה שגבר חולם עליו, רוצה ושואף - יש שם, ובערימות.... כוסיות ויפהפיות צעירות (גם בנות 40 נראות שם ילדות לעומת בנות ה-40 הישראליות או האירופאיות...), שמתנפלות עליך ומזמינות אותך... המחירים כל-כך זולים שהנושא הכספי יורד מסדר היום של דאגותיך (בניגוד משווע לכל טיול אחר בחו"ל) וכך אתה מתפנה לתענוגות החיים נטו.... אתה רק צריך להחליט כמה פעמים ביום תזיין...

אחחחחח.... אם הייתי יכול הייתי נוסע לשם פעם בשבועיים.
המגביה עוף - ירחיק ראות

66
אני בטוח שטוב שם ....האמת שיש לי חשק לנסוע ... אולי בעוד שנה בכי
חשבתי ששחר נסע לטיול קצר וחוזר .... בכל זאת הוא נסע לבד ....ז"א כאן בארץ יש לו חיים ,משפחה,עבודה,וכו ....
אבל כל הכבוד שחר ... אני מפרגן וגם קצת מקנא .....תעשה חיים
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

68
לדעתי יש אפשרות, ולא ברור לי למה מישהו לא עושה את זה, כי אני משוכנע שהביקוש יהיה גדול.
לפני מספר שנים היה מישהו בת"א שהעסיק שלוש תאילנדיות בליווי, והייתי עם אחת מהן.

אפשר ליבא כעובדת זרה, עם המסמכים וכו' - כאב ראש לא קטן, אבל סביר להניח שיש 'מאכרים' שעושים את העבודה בזריזות.

אבל האפשרות היותר פשוטה היא להכניס מישהי כתיירת, ואז יש לה אשרת-שהייה לשלושה חודשים. דירה קטנה, מקלחת, והופ - לעבודה. נגמרה האשרה - הבחורה חוזרת, ובאה חברה שלה במקומה, גם כן לשלושה חודשים.

טוב לבחורה - עושה 'סטיפה' במונחים תאילנדיים בזמן קצר, וטוב לבחורינו ! ! !

מי מרים את הכפפה ?

אולי שחר סגל יביא לנו אחת, מתנה מהטיול שלו בחו"ל ???
המגביה עוף - ירחיק ראות

70
זה לא סחר בנשים.
הבחורה באה מרצונה, ועוסקת בעיסוקה מרצונה. דרכונה בידה ואף אחד אינו כובל אותה להישאר כאן.

אני גם לא מציע להשתתף ברווחיה.

ישראל כבר אינה מוצפת ברוסיות בגלל סיבה אחת בלבד - המצב הכלכלי שם השתפר מאד והן מרויחות שם יותר מאשר ירויחו בארץ הציונים !
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”