כ נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים - דף 7 - סקס אדיר

נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים

63
קבל הנחיה יותר קלה (מרחיב אני רק אתרגם לעברית מה שרשמת למקרה שהוא לא מכיר) .

אתה מחוץ למייק או כל נק' אחרת ב 2ND RD , עולה על הבהט באס (הטנדרים), וברגע שעוברים את ה CENTRAL FESTIVAL עוברים שניה אח"כ את סוי 7,
ואז מתחיל שטח של איזה 2 דונם בלי שום בניין שם מצד ימין וכאילו העיר נגמרת, עד שמתחיל שוב (אחרי דקה) ואז זה סוי 6/1 ושניה אח"כ סוי 6.
תאמין לי רק מהרעש של הברים שם אתה לא תוכל לפספס.

ובלי קשר, אתה יכול לומר לנהג לפני שאתה עולה שיעצור בסוי 6, וגם תמיד יש מי שיורד שם (:

הכי קטע שפעם עלו איתי 2 זוגות יפנים בסוי 10, ושאלו אותי איך להגיע לנק' מסויימת, והסברתי והיתה אוירה ידידותית וכו',
עד שאחת הבחורות שאלה אותי לאן אני נוסע, ואמרתי SOI 6, ואז היא אמרה OPPS SORRY ... ומאותו רגע היתה מן שתיקה מביכה בטנדר ....

64
סוי 6 יש אחלה מועדונים....
טיפ קטן...יש כמה מועדונים יותר חבויים בסמטאות,ברחוב יש כמו בארים יותר פנימיים,שם המצב יחסית על הפנים,מבחינת תנועה,ולכן מי שמגיע זוכה להתלהבות+++מייד קפצו עלי 4 בחורות מטליות קפואות מנגבות אותי,הציעו לשחק סנוקר חינם,שתיה יחיסת זולה,70 באט לבירה...והם רק מחכות לטיפת יחס חם.רציתי לקחת 3 בנות איתי...אבל אחת מהם המבוגרת טיפה יותר אמרה לי תשמע אני יכולה לספק אותך הרבה יותר מימה שאתה חושב אני רוצה אותך לבד...לא משנה הדיבורים היא ממש סימנה לאחרות להתחפף...תכלס היא היתה ממש...אבל ממש טובה וחמה...מצצה מעולה הזדיינה כמו נמרה חסרת רסן...מסקנה-טיפה בוגרות ולא ילדות,במועדונים בצד ולא בצמוד לרחוב,תמיד עדיף מועדון פנימי.כולן לא יפות באמת(על טעם וריח)תמיד צריך להיות מסטול וחרמן כדי לרצות אותם.לכן עדיף את זאת עם ה"רעב"להביא כסף והרצון לרצות אותך בטירוף.הטריק הכי חשוב זה לאמר שאתה כבר לפחות שבועיים שם....גם עם רק הגעת,ככה היא מבינה שיש לך ניסיון....ולא מנסה למרוח אותך,וגם לומר שאתה בתאילנד עוד חודש לפחות גם עם מחר אתה עוזב...היתרון ההבנה שלה שאתה דג שמן שניתן לחליבה ושוווה לה להשקיע בך.-תהנה

65
זוג...אין כמו תאילנדית שיודעת להשקיע..שחושבת שאתה בר חליבה לטווח ארוך.
לצערי לא הצלחתי למצוא זוג תאילנדיות ואפילו חברות שיודעות או רוצות ללכת עם בחור אחד...תמיד יש אחת שלא רוצה או מתביישת וכל הזרימה הולכת כאשר צריך להיות מנהל עבודה ולא זיין חרמן חיוך גדול

.You so need a Daddy, little girl

69
הכוונה היא שלפעמים אתה בוחר כאשר אתה חרמן/עייף/שיכור וכדומה בחוהר שנראת טוב אבל בחדר מתחילה לעשות פוזות של אי שיתוף פעולה....והשאלה שלי איך להעיף ( מנסיון אישי כמובן ) מהחדר בלי דרמות ועם קנס הכי קטן?

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”