כ תאילנד: יומן מסע - דף 7 - סקס אדיר

תאילנד: יומן מסע

61
שמח לשמוע פידבקים חיוביים אז קודם כל תודה, גם לי הייתה הרגשה מאד מוזרה עם אחת שהכרתי בפאטייה, סוג של קנאה... היא רצתה רק אותי אבל מרוב המבחר הפכתי לטמע וכשראיתי אותה באחד הערבים הולכת עם אחר... פשוט קינאתי והיייתי מדוכדך... אחר כך בילתי איתה כמובן עוד ערב(האחרון שלי) והיא נשארה איתי עד שעזבתי... אני שומר איתה על קשר מדי פעם... אני חייב לציין שעם כל המציאות הקיימת בתאילנד,משום מה לא הרגשתי שאני מבלה עם נערת ליווי או זונה איך שתקראו לזה.... הרגשה מאד שונה והפוכה מלהיות עם רוסייה/אוקראינית, אולי זה רק אני, אבל אפילו שאני יודע ואפילו שהיא אמרה לי שזאת העבודה שלה, היתה הרגשה שהכרתי בחורה נורמטיבית לכל דבר. sds ידידי שמעתי וקראתי הרבה שהתאילנדיות אלופות בלהזיל דמעה כשצריך, אבל ואללה, אולי אני תמים, אבל אני חושב שבסופו של דבר, למרות העיסוק שלהן במקצוע העתיק בעולם, גם הן בני אדם וגם להן יש רגשות, אני באמת מאמין שהן מסוגלת כמונו... פשוט להתאהב... אז אל תתבאס זה קורה להמון אנשים שדיברתי איתם אחרי ביקור בתאילנד... בהצלחה לכולם.

62
אני מסכים איתך ירון
גם זונה היא בנאדם וגם לה יש רגשות כמו לכל אחת אחרת...
רק שכיוון שהמנטליות והתרבות שמה כ"כ שונה מבארץ אתה לא פעם מתבלבל ולא קורא נכון את התמונה..

מה גם ש..מה כבר אתה יכול לצפות מבחורה כפרית שלא סיימה 12 שנות לימוד ושצריכה לפרנס את עצמה(לשלם חדר, אוכל, ביגוד,איפור,ליידיבויז גם נאלצות לממן ניתוחים וטיפול הורמונלי יומיומי) ובנוסף לתמוך במשפחה, כאשר בכל עבודה נורמטיבית תרוויח בערך משכורת של 20-30 שקל ליום ?
אם להוסיף לזה את העובדה שלא מעט מהליידיז שנישנשתי שמה במהלך ארבעת הביקורים שלי בארץ הקסומה
היו במהלך מערכת יחסים ועם גברים שתומכים כלכלית!!
אז המצב מסובך ולא פשוט בכלל!
אני יודע שיכולת העמדת הפנים של התאילנדים היא באמת משהו נדיר בקנה מידה מערבי ויודע גם שלהתאהב בזונה זה לא מאוד מחמיא לאינטליגנציה!
אבל גם בי מקוננת לא פעם המחשבה שוואלה גם זונה היא קודם כל בנאדם וגם לה יש רגשות ולפעמים באמת מדובר בהתאהבות אמיתית ולא במשחק
להגיד שבמקרה שלי אני בטוח?? לא... כרגע לא!
אבל כבר עכשיו אני יודע שאם יתברר לי שכן אני מוכן ללכת על זה

64
sds וירון ירון
זה בדיוק מה שקורה בתאילנד
ממש מדוייק
התאילנדיות משחקות את המשחק הכי טוב בעולם
וזה ממש לא נראה משחק זה ממש נראה אמיתי
הן מסוגלות להשקיע בכאילו אהבה הרבה מאוד מזמנן
ויש להן זמן
גם אני חוויתי חוויות של כאילו התאהבות וזה נראה מאוד אמיתי
ביליתי עם אחת בפוקט לפני כחודש ואחר כך כשאמרתי לה אני נמצא בפאטייה
היא הגיע בלי לחשוב פעמיים רק הצעתי לה לבוא כבר למחרת היא היית אצלי בפאטייה
נשארה איתי עשרה ימים עם יחס של כאילו שאני הגבר היחידי בעולם
והיא צעירה ממני ביותר מעשרים שנה
ומאז שחזרתי לפני כשלושה שבועות היא איתי לפחות שלוש ארבע שעות ביום
וגם אני נסחפתי ומשחק אתה את המשחק
אבל האמת טוב לי עם זה ומרגיש כאילו זה אמיתי למרות שהסיכוי שזה אמיתי שואף לאפס
שנינו יודעים וממשיכים לשחק את המשחק
נ ב
היא לא ביקשה ולא מבקשת עדיין כלום רק דבר אחד להיות איתי כמה שיותר
ימים יגידו אם יש בזה משהו אמיתי לאלוהים הפיתרונים

65
[QUOTE=ירון-ירון] אגב sds יש סדרה דוקומטרית מאד מעניינת בערוץ 8 (הוט) ב vod תוכל לצפות בה על גברים שחיים בתאילנד בזוגיות עם ליידיבוי תוכל לצפות בה... ממליץ מאד. [/QUOTE] מה שם הסדרה ?

66
[QUOTE=platosaron]   אבל האמת טוב לי עם זה ומרגיש כאילו זה אמיתי למרות שהסיכוי שזה אמיתי שואף לאפס
 שנינו יודעים וממשיכים לשחק את המשחק
 נ ב 
 היא לא ביקשה ולא מבקשת עדיין כלום רק דבר אחד להיות איתי כמה שיותר
 ימים יגידו אם יש בזה משהו אמיתי  לאלוהים הפיתרונים
[/QUOTE] תשמע פלאטו...
יש לא מעט בחורות שמגיעות לברים ולמועדונים בעיקר כדי להכיר BF פראנג שיעזור להן לצאת מהעוני והמצוקה שחיות בה
הן לא מחפשות ולא מתעניינות בגברים תאילנדים..חלקן גם אומרות שגברים תאילנדים עצלנים ולא אוהבים לעבוד

השאלה היא אם זה לגיטימי או לא..
ואם זה לא יכול להגיע בחבילה אחת גם עם התאהבות אמיתית בפעמים ספורות

כי אחרי הכל גם בחורות בארץ ובכל מקום אחר בעולם.. מאוד חשוב להם שאתה...
"גבר שאפתן עם אופק ושאיפות" ומתעניינות במה אתה עוסק או לומד ולא רק כי "זה סתם מסקרן אותן"

בלי קשר לאינטרס (הרי האדם מטבעו יצור אינטרסנט)אך יש לא מעט אספקטים שמעידים על משיכה מינית..על רגש ..על התאהבות שמאוד קשה לזייף, אם כי שכנראה לא לגמרי בלתי אפשרי...

אצלי בכל אופן ברגע שהרגש נכנס לתמונה אני יודע מראש שאני אשלם על זה מחיר כשאחזור לארץ...חחח
זה אגב לא הפריע לי לחזור על אותה טעות בפעם שניה אחרי שטיול קודם ברחתי מכל אחת שניסתה לפתח אצלי רגש, והנחיתה בארץ הפכה לרכה יותר
הפעם זה קרה בלי שרציתי ובטח בלי שחיפשתי
כי כשזה קורה אז אין לך שליטה על זה

69
א. זונות הם בני אדם - בארץ הצלחתי לזיין ולצאת לבלות עם מספר מעסות מהאורגים .. נכון שילמתי פעם ראשונה על מסאז.. אבל לאחר מכן זרמו איתי בחינם.... וכן זה אפשרי ובטוח שאני לא הראשון ולא האחרון.
ב. עוקץ ורמאויות - אני מכיר בנות בדרך כלל שהם בקבוצות של חברות ופחות תוקף בודדות. הכרתי מישהי דווקא סבבה אבל היתה לי הרגשה רעה שהיא מסוגלת לעקוץ אז בקשתי LINE והיא סרבה והבנתי שצריך להתרחק .
ג. הבחורות בתאילנד מאופרות , מטופחות , על נעלי עקב ותלבושות מדהימות .. לא מבין את התלונות וסקס איתם הרבה יותר כייפי כי הם צרות וקטנות.

70
א. אין לי מושג מה הקשר לשרשור...
ב. יש שם גם בנות בקבוצות שעוקצות.
ג. הבחורות בתאילנד מאופרות לפעמים בכבדות כי הן פשוט מכוערות, יש להן טעם נוראי גם בגוף וגם בפה, יש להן ריח זוועה מהכוס, והן כל כך צרות שלחלקן אי אפשר לחדור והן מדממות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”