כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 62 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

611
שניכם (מוסלי וקיש) הייתם צודקים לו היינו שופטים אנשים רק לפי הצהרותיהם.
ומאחר והחיים ואפילו הפורום הזה, מורכבים מעט יותר, כדאי להתאזר בסבלנות עם ה"מערפת"... היא לא בורחת לשום מקום. צחוק
gunner2012-04-25 10:32:56
I fart in your general direction

612
אני חושב שסתם אתם עושים עליהום על BEEI .

אנחנו רוצים לעשות שימוש בפורום על מנת לקבל המלצות אמיתיות בתחום שיהיו ממקור אמין ושנוכל להסתמך עליהן.

זה לא דבר חדש שישנם כל מיני יחצנים בפורומים השונים אשר מקדמים בחורה כזו או אחרת והכל ממניעים לא ידועים.

שמדובר בבחורה שקיבלה המלצה והיא נמצאת בארץ יש לנו את הכלים לעשות את הבירורים לבדנו ואולי אף להצליב מידע ממדווחים אחרים.

יחד עם זאת כאשר אנו קוראים דיווחים מלהיבים כמו של שחר סגל אין לנו כל אפשרות להצליב את המידע ולברר לגביו. קחו בחשבון שלפורומים יש מאות צפיות ורק מעטים מגיבים - אנשים עלולים לעשות שימוש במידע לא אמיתי שפורסם ותגרם להם עוגמת נפש גדולה. קחו בחשבון שאם מישהו הלך לבחורה בארץ שהיה עליה דיווח חיובי המקסימום שהוא יכול ליפול זה כמה מאות שקלים . אבל אם הדיווחים של שחר סגל לא אמיתיים הנזק הכלכלי הוא גבוה .

לכן אין כל פסול בכך שעולה דרישה לקבל הוכחה כלשהי לגבי הנסיעות המדוברות. אני אישית הייתי שמח לדעת כי מדובר במדווח אמין ולא מדווח שמעלה דיווחים בדיונים ( שגם בהם אין שום דבר רע אבל אני לא סבור שזו מטרת הפורום ).
דפוק אותי אם תוכל

613
[QUOTE=beei]
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מוסלי]גאנר אני נאלץ לחלוק עליך. לא מגיע לאחד כזה להימצא בקירבנו.

[/QUOTE]

[/QUOTE]

מצטער מאוד שאני לא תורם גדול לפורום כמו אנשים אחרים, שרובצים בו מדי יום שעות על גבי שעות ומצטטים שטויות של יחצנים, מביאים הוכחות ומכינים "כתב תביעה" שלם נגדם וכו'...
זאת בנוסף לחתימות צבעוניות, נסיונות נואשים בשנינות וציניות מטופשת בהודעות ארוכות, פשוט נראה לי מטופש - למרות שאני בשנות ה-20 המוקדמות שלי בעוד שרוב העוסקים בנ"ל הינם בשנות ה-4050 שזה בכלל הזוי וקצת (הרבה) עצוב לכשעצמו.

לשמחתי יש לי דברים קצת חשובים יותר לעשות בחיים מלהתעסק בקקה בפורום, ולבזבז שעות על להראות איזה גבר גבר וירטואלי אני.

מצחיק אותי מאוד שאתם מתחננים למנהלי הפורום להעלים אותי בגלל שאני לא חלק מהעדר הקטן שלכם (וזאת מכיוון והוא די אומלל לדעתי). חיוך גדול

[/QUOTE]

"מתחננים"? ממש לא!

תהיה סמוך ובטוח שאתה בדרך החוצה (זאת לא תהיה בעיה גדולה וממש לא יצריך "התחננות").

בייחוד שברוב "גאוניותך", מראש הצהרת את זה:

[QUOTE=beei]
אני לא מתפוצץ בגלל שום שטות בפורום כי כל זה מעניין לי את הביצה השמאלית.
את הדיווחים שלי לא תזכה לקרוא...[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

614
[QUOTE=beei] [QUOTE=gunner]beei - בשונה משני החברים שמעלי, אני לא ממהר לבעוט לך בתחת.
עם זאת, שתי שאלות חשובות:

האחת, האם יש משהו שאתה יודע, ששאר הפורום אינו מודע לו בנושא הנדון?

השנייה, האם הסגנון מחפה על התוכן אצלך?

סה"כ הגעת למועדון שאולי לא יודה בזה, אבל חבריו מחזיקים ממנו אקסקלוסיבי משהו.

התחלת לא טוב, וזה מעיד על חוסר הבנת המרחב.

אם לא תתאפס, יעלו אותך באמת לועדת הדחה.

רסמי.

[/QUOTE]

אני לא מכיר את שחר במציאות, אבל אני רואה כש- 2+2 לא יוצא 77, קצת הזוי שאני היחידי שרואה את זה אבל כנראה יש רבים שפוחדים להיחשף בגלל מנטליות העדר ופוליטיקה (לקק) פנימית של הפורום.

מועדון אקסקלוסיבי? ועדת הדחה?
אתה לוקח את הפורום ברצינות מידי, אולי זה בגלל הכוכבים המטופשים שמקבלים בתמורה למאות הודעות, אתה מפחד לאבד את ה"דרגות" הוירטואליות שלך?

לסיכום - כשיש עדר בלי חילוקי דעות, מה הטעם בפורום בכלל?
בסוף הפורום יהפוך ל"יחצנים" נגד "העדר" כפי שהוא כבר נהיה עקב אי פתיחת ההרשמה לפורום.
Tongue

[/QUOTE]

beei - בהתייחס לציטוט דבריך שסימנתי בצהוב, חשבתי שהילד מהמשל "המלך הוא עירום", המסגל לעצמו סגנון התבטאות ציני, ידע לקרוא ציניות כאשר הוא נתקל בה. טעיתי? קריצה

616
רציני שהוא עדין כאן?

אדמין התחבר בימים האחרונים?

כותב ש"כשיש חילוקי דיעות - מה הטעם בפורום בכלל"...

אז למטבע כידוע יש שני צדדים,
כך שלגבי המשפט שקישקשתא ציטט בצהוב - "את הדיווחים שלי לא תזכה לקרוא"

נשאלת השאלה - בשביל מה הפורום צריך אותו אם כך?
מה הטעם בלהחזיק פה את beei?

כן גאנר, מעניין יהיה לקרוא דוקא את תשובתך לשאלה זו.

617
ובכן מוסלי - תשובתי פשוטה ביותר.
אפשר לקחת את אדון beei ולתת לו כמה כאפות מכוונות עמ"נ שיתאפס.

אפשר כמובן להכנס בו חזיתית עם האמר במהירות של 140 קמ"ש ולהפיץ את עצמותיו הוירטואליות לכל עבר, ולחכך ידיים בהנאה בשם אי הסובלנות לדעותיו ולסגנונו של האחר.

יש גם ערוץ ה"פ שדרכו ניתן להעביר מיני מסרים. לא כל פעולה בפורום צריכה להתבצע בככר העיר בואכה מעלה גיליוטינה.

618
[QUOTE=gunner]ובכן מוסלי - תשובתי פשוטה ביותר.
אפשר לקחת את אדון beei ולתת לו כמה כאפות מכוונות עמ"נ שיתאפס.

אפשר כמובן להכנס בו חזיתית עם האמר במהירות של 140 קמ"ש ולהפיץ את עצמותיו הוירטואליות לכל עבר, ולחכך ידיים בהנאה בשם אי הסובלנות לדעותיו ולסגנונו של האחר.

יש גם ערוץ ה"פ שדרכו ניתן להעביר מיני מסרים. לא כל פעולה בפורום צריכה להתבצע בככר העיר בואכה מעלה גיליוטינה.
[/QUOTE]

מצטרף. אין צורך שיסולק רק שידבר כמו בן אדם.

דבר ידוע הוא שכאשר אדם חוזר ומעיד על עצמו בנושא מסויים מספר פעמים חזקה עליו שמצבו בדיוק הפוך,
לדוגמה מי שאומר "ראיתי זאב ראיתי זאב" מספר פעמים בסוף יתברר שלא באמת ראה זאב,
מתוך ההבנה האוניברסלית הזו מה אתם, חברים יקרים , אומרים על דבריו של BEEI:
"יש לי דברים יותר טובים לעשות" ? ? ? צחוקקריצה

ועוד דבר, BEEI, אתה מתריס כנגד בני ה- 50 שפה וכמה עצוב שהם כאן,
תגיד, זה לא יותר עצוב שילד בן 20 נמצא פה ? האם אין לך חברים ? חשוב מזה חברות ? לך לדיסקוטקים, תכיר קצת בחורות אמיתיות,
כי בסוף כשתתבגר ותתחתן אתה הרי תגיע לכאן....צחוק
בצרפתית ספרותית אומרים "יא חסרה" מה הייתי עושה אם הייתי במקומך רווק בן עשרים עכשיו.....צחוק
הכל מכל כל....

619
[QUOTE=אפרודיזאק]קריצה

ועוד דבר, BEEI, אתה מתריס כנגד בני ה- 50 שפה וכמה עצוב שהם כאן,
תגיד, זה לא יותר עצוב שילד בן 20 נמצא פה ? האם אין לך חברים ? חשוב מזה חברות ? לך לדיסקוטקים, תכיר קצת בחורות אמיתיות,
כי בסוף כשתתבגר ותתחתן אתה הרי תגיע לכאן....צחוק
בצרפתית ספרותית אומרים "יא חסרה" מה הייתי עושה אם הייתי במקומך רווק בן עשרים עכשיו.....צחוק
[/QUOTE]

הגיון מעוות, אבל עזוב, עוד ילדון שחצן שבטוח שהוא "יטרוף את העולם".

נ.ב לא פוסל על הסף שמאחרי הכינוי "beei", נמצאת בכלל בחורה.

קישקשתא2012-04-26 12:49:27
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

620
[QUOTE=קישקשתא]

הגיון מעוות, אבל עזוב, עוד ילדון שבטוח שהוא "יטרוף את העולם".

נ.ב לא פוסל על הסף שמאחרי הכינוי "beei", נמצאת בכלל בחורה.
[/QUOTE]

מעניין... יש מצב.

הוא כתב(ה) באחת התגובות שלו למעלה ש"לא מאיימים על זונה עם זין"...צחוק

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”