כאחד שהיה בקייב כמה פעמים כל התמונות באתרים מזוייפות. לפעמים אפילו גם באפליקציות שלהם. מגיעה בחורה אחרת ממה שראיתי בתמונות. שילמתי יותר מ100 שקל רק על מוניות חזרה בערב אחד.
היפות שם לוקחות 200 דולר ואין אפשרות להתמקח על המחיר. אם תנסה תחסם מיידית.
אין שם ארוחות חינם. גם אם תיצא עם בחורה למסעדה ותזרמו ביחד בסוף לדירה אתם תגלו שהוצאתם 100-150 דולר על כל הערב.
הן יודעות טוב מאוד שיש מלא גברים חרמנים שמתים לעקוץ אותן והן יודעות להוציא כספים כמה שיותר.
במועדון הזמנו כמה בנות לשבת איתנו בשולחן והן יודעות לשתות המון וקשה להזרים אותן. אבל אם תדבר בהרבה שטרות של דולרים הדרך יכולה להיות מהירה למיטה.
אוליגפול אני קיבלתי טיפים משועל ערבות וכל מה שהוא אמר זה נכון. אתה מצייר תמונה יפה מידי וחבל כי אנשים יתחילו לחשוב שאיך שהם מגיעים הם משחקים בסרט פורנו שם.
אם אתה משיג ככה בחורות פצצות בקלות. אני מוכן להצטרף איתך לנסיעה הקרובה שלך. ואני מבטיח התנצלות אם אנחנו נחגוג שם עם כמה אוקראיניות פצצות בכלום כסף.
בשום מקום בעולם אין ארוחות חינם. אף אחד מאיתנו לא דן ברזיליין. כולה תיירים מישראל.
שחר סגל עשה פה בפורום לגביי אודסה שהתבררה לי כנפילה גדולה.
אנא, תנו לי מנה ואחזיר לכם קייטרינג! קייב ספונטני
73התמונה הזו רק מראה לי את המצב פה.
הבחור שם תמונה של בחורה בינונית מפוצצת סיליקון שהייתי עם שוות ממנה בהרבה. דוגמנית מממבה תיקח לארבע שעות 400 שקל כלומר מאה שקל לשעה.
כדי להוזיל את המחיר עוד לכו לדירות למרות שאני מאמין בדייג מאתרים יותר.
אני בקשר עם אוקראיניות שמגיעות לארץ לעבוד בשביל 50 דולר לשעה חלקן יפות בהרבה מהסיליקונית בתמונה...הם אומרות לי כמה המצב קשה שם ושהמשכורות זעומות. זה גורם להמוןןן בנות לעבוד ולמרות האירופאים והפראיירים מישראל עדיין ההיצע מטורף ולכן המחירים נמוכים שם. אז אם בנות באות עד לישראל לעבוד ב 50 דולר לשעה מה נראה לכם שקורה בקייב למען השם. קצת הגיון בריא.
הדבר הראשון שכל אוקראינית או סרסור בקייב יעשו זה יבחנו את השטח לראות אם מולם עומד הפראייר המצוי ויתקעו מחיר. מפה אפשר להוריד דרמטית את המחיר. ודיברתי על מקצועיות... עם חצי חובבניות בכלל המחיר פרוץ ואפשר לרדת בלי בעיה.
יש פה מתוסכלי אוקראינה שלא הצליחו שם ומנסים לשפוך את התסכול שלהם על כולם. אני אומר לכם שגבר עם ראש על הכתפיים יוכל לזיין שם מדהימות במחירים נמוכים.
הבחור שם תמונה של בחורה בינונית מפוצצת סיליקון שהייתי עם שוות ממנה בהרבה. דוגמנית מממבה תיקח לארבע שעות 400 שקל כלומר מאה שקל לשעה.
אני בקשר עם אוקראיניות שמגיעות לארץ לעבוד בשביל 50 דולר לשעה חלקן יפות בהרבה מהסיליקונית בתמונה...הם אומרות לי כמה המצב קשה שם ושהמשכורות זעומות. זה גורם להמוןןן בנות לעבוד ולמרות האירופאים והפראיירים מישראל עדיין ההיצע מטורף ולכן המחירים נמוכים שם. אז אם בנות באות עד לישראל לעבוד ב 50 דולר לשעה מה נראה לכם שקורה בקייב למען השם. קצת הגיון בריא.
הדבר הראשון שכל אוקראינית או סרסור בקייב יעשו זה יבחנו את השטח לראות אם מולם עומד הפראייר המצוי ויתקעו מחיר. מפה אפשר להוריד דרמטית את המחיר. ודיברתי על מקצועיות... עם חצי חובבניות בכלל המחיר פרוץ ואפשר לרדת בלי בעיה.
יש פה מתוסכלי אוקראינה שלא הצליחו שם ומנסים לשפוך את התסכול שלהם על כולם. אני אומר לכם שגבר עם ראש על הכתפיים יוכל לזיין שם מדהימות במחירים נמוכים.
74[QUOTE=אוליגופול]התמונה הזו רק מראה לי את המצב פה.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אוליגופול היקר
אני בה איתך לאוקראינה כל מה שתדוג ב400 שקל פצצות כאלה לארבע שעות
כלומר 100 שקל לשעה בחורות ברמה של זאת שבתמונה
כל יום בחורה אחרת כל הטיול יהיה עלי
אני משלם על הכל כולל טיסות
תפקידך יהיה להשיג שתי בחורות כל יום
אחת לי ואחת לך הכל אני משלם במחיר שאתה ציינת
אם היה והתברר שזה יקר יותר אתה משלם על הכל
אני לא כל כך מכיר אבל נראה קצת הזוי
וכשאתה אומר מתוסכלי אוקראינה למי אתה מתכוון
לאלה שמחזיקים חברה דוגמנית באוקראינה וכל חודשיים עושים עליה סיבוב
אותם אתה בה ללמד ולהם אתה קורה מתוסכלים
נראה לי שהתסכול הוא בצד שלך
אני מחכה לך שתתן את האות לרכישת כרטיסים ולחתימת חוזה אצל הרב רוני
אם הכל הולך כמו שאתה מצייר מבטיח לך הנאה מושלמת כמו שלא היה לך מעולם
75PLATOSARON - חחחחחחחחחחחחחחח ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בדיוק באתי לרשום אותה הודעה לליצן אוליגפול !!
אבל בו אני אפנק את שתיכם, תקשיב אוליגפול , אני קונה לך כרטיס , ומלון עליי, שבוע שלם, כל יום אני משלם לך על בחורה בשבילך ובחורה בשבילי . אם הן קצת יותר יקרות מ 100 שקל אתה משלם ? סגור ?
אני מחכה להודעה בפרטי על איזה תאריכים אתה רוצה לסגור לשם , הכל עליייי ב 100 שקל לשעה, ואני רוצה בחורות "מכוערות" כמו ההיא מהתמונה למעלה, לא רוצה משהו "קיצוני מידי " , כי ההיא מלמעלה "לא משהו , סילקונית " ( אבל בחור פשוט כמוני היא תספק ובשבילך זה גרעינים להביא אותה ) ראית איך אני עושה את העבודה שלך קלה ? כמה טוב אני ואויי
יאללה אוליגפול ( תגיד אתה רוסי , השם הזה הוא איזה קיצור של אולג משהו ? ) בו תצא גבר ונסע לשם אני כבר מת לזיין את הבלונדה מלמעלה ב 100 שקל
76פלאטו שרון, אתה ענק
אוליגופול, אחלה הצעה של פלאטו.
תראה לכולנו שאתה לא קשקשן
771.זאת שבתמונה היא בינונית מזוייפת סיליקונית
2. עייפתי מלכתוב דברים לוגיים ולקבל תשובות הזויות. מי שרוצה שיאמין לי ומי שלא... הכי טוב שתישארו בארץ ותשאירו לי דוגמניות במחירים הזויים
2. עייפתי מלכתוב דברים לוגיים ולקבל תשובות הזויות. מי שרוצה שיאמין לי ומי שלא... הכי טוב שתישארו בארץ ותשאירו לי דוגמניות במחירים הזויים
781. בחיים לא נגעת , ובחיים לא תגע ב "בינונית מזוייפת סיליקונית"
2) שאין מה להגיד הכי טוב לברוח , ההצעה שלי תקפה, ועדיין לא קיבלתי שום תגובה בפרטי לתאריכי הנסיעה שלנו.
מה יכול להיות יותר טוב הכל חינם בשבילך עליי ? יאללה בו ניסע . קשקשן
79לגבי התמונה למעלה. רואים שהיא עברה פוטושופ יש עניין שם עם כול הבנות גם הדוגמניות באוקראינה עושות פוטושופ לעצמם בשביל לנסות למשוך יותר קהל או יותר כסף מלקוחות
80חחחחחח
אני מדהים את עצמי כל פעם מחדש שאני עונה לאנשים שאם אחבר את המוחות שלהם יחד אגיע לחצי בן אדם נורמטיבי.
שועל... אתה ילד מעפן עם 57 הודעות שיש לו מה לומר עלי... אני הוכחתי את עצמי פה במאות דיווחים אז תחזור לחור שממנו יצאת טיפש.
קרומבה קשיש יקר...בושה שאתה פה בפורום. בכל מקום שתכתוב ואני אראה אני אגיב לך. אני לא ארפה ממך לעולם עד שהאדמין יבחר מי תרם פה יותר וירחיק אותך לצמיתות ולא רק לשבוע. יש לך הודעות רק מויכוחים איתי ואתה לא מועיל פה לשום דבר.... הרבה יותר מידי זמן בפנסיה.
אני לא ברמה של העבריינים או רפי השכל פה. אני כתבתי דברים לוגיים וקיבלתי תשובות שהתחילו ב"יא מאונן" המשיכו ב "בוא נטוס הכל עלי" וכל מיני תשובות הזויות שאין להם שום שכל או יכולת היתכנות.
אני מתבייש בזה שאי אפשר לנהל פה בפורום שיח שבו מישהו מסביר משהו והשני קורא וכותב למה הוא מסכים או לא מסכים.
אני מתבייש שבן אדם לא יכול לרשום שהוא רואה תמונה של בובת מין לא מושכת ולקבל תגובות הזויות.
תטוסו לקייב ביחד כולכם, תשלמו מאות דולרים, הכל בסדר. אתם פראיירים ישראלים מצויים שלא יודעים איך לדוג ואיך להתמקח אפילו בערים שיש יותר זונות מנשים רגילות. בושה...
אתם מוזמנים לבדוק מי פה יאמר את המילה האחרונה וספויילר קטן... זה יהיה אני:)
אני מדהים את עצמי כל פעם מחדש שאני עונה לאנשים שאם אחבר את המוחות שלהם יחד אגיע לחצי בן אדם נורמטיבי.
שועל... אתה ילד מעפן עם 57 הודעות שיש לו מה לומר עלי... אני הוכחתי את עצמי פה במאות דיווחים אז תחזור לחור שממנו יצאת טיפש.
קרומבה קשיש יקר...בושה שאתה פה בפורום. בכל מקום שתכתוב ואני אראה אני אגיב לך. אני לא ארפה ממך לעולם עד שהאדמין יבחר מי תרם פה יותר וירחיק אותך לצמיתות ולא רק לשבוע. יש לך הודעות רק מויכוחים איתי ואתה לא מועיל פה לשום דבר.... הרבה יותר מידי זמן בפנסיה.
אני לא ברמה של העבריינים או רפי השכל פה. אני כתבתי דברים לוגיים וקיבלתי תשובות שהתחילו ב"יא מאונן" המשיכו ב "בוא נטוס הכל עלי" וכל מיני תשובות הזויות שאין להם שום שכל או יכולת היתכנות.
אני מתבייש בזה שאי אפשר לנהל פה בפורום שיח שבו מישהו מסביר משהו והשני קורא וכותב למה הוא מסכים או לא מסכים.
אני מתבייש שבן אדם לא יכול לרשום שהוא רואה תמונה של בובת מין לא מושכת ולקבל תגובות הזויות.
תטוסו לקייב ביחד כולכם, תשלמו מאות דולרים, הכל בסדר. אתם פראיירים ישראלים מצויים שלא יודעים איך לדוג ואיך להתמקח אפילו בערים שיש יותר זונות מנשים רגילות. בושה...
אתם מוזמנים לבדוק מי פה יאמר את המילה האחרונה וספויילר קטן... זה יהיה אני:)