שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
702כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
703מזל טוב שחר
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
704כבר דיברנו כל זה שאתה לא שם חליפה . מתי תלמד ?
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים
705[TUBE]bnJcojANv_M[/TUBE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
706yellow בקרוב אצלך

קישקשתא ילדה מנערת ליווי זה שמחה או ברכה?
הייתי בסמאטטטטטטט שוב הגעתי יום ראשון המקום ריק חחח אני מתחיל עם המלצריות , מסתבר שאין להן אפילו תחתוןןןןןן
וזה מדליק אותי, כל שניה מישהיא אחרת יושבת עלי מתוך צפייה שאני אקח אותה, אני קובע עם המלצרית לשעה 3 בבוקר אחרי העבודה שעה 3 מגיע, ופתאום הופעה אחרונה עולה מתלמדתתתתת צעירה לבמה דופקת מופע עם חיוך על עמוד, כולה ביישנית, אני נדלק מוותר על המלצרית, יש נגש אליה שואל עם יש לה חדר למעלה, אומרת כן, ישר הולכים למעלית.....
לפני שאני שוכח לספר, מרוב שהמקום הזוי!!!! ומסוכן אני אתאר לכם מה הלך שם, באמצע מופע לסבי, בחור שחור עומד ליד הבמה מוציא תזין שלו ומאונן להם בפנים ליד כולם, וכל הלקוחות מוחאים לו כפיים חחח אני חשבתי שאני חולם, כמובן הוציאו אותו.
המשך, אנחנו מגיעים למעלית עולים לחדר זיון מדהיםםםםם דוגי GF מדהים, חיבוקים ישנים כל הלילה, נפרדתי מ100שח :)
תמונות שלה בעירום בדוגי יש
, מעלה מחר

707ישבן אפריקאי
למי ששאל איך אני מצלם....

ותמונה אחרונה חביבה מאוד
תודו שיש לה ישבן יפה
709שחר שוב התמונות יפות ואני מבין שעברת מלון
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
710זה בחדר של הבנות למעלה במועדון....
אנחנו הולכים לבית קפה לראות תמשחק, חבר מביא שחורה שהכיר בקניון, סגרנו שננסה לעשות עליה אורגיה מראש.
יושבים יחד, אני שולח לה יד מתחת לחצאית היא זורמת, שולח תיד שלה למכנס שלי, והיא בינתיים מדברת עם החבר חחחח
אנחנו מתחילים לדבר על סקס, היא בגדול דלוקה על החבר שלי, פתאום בתוך הסעדה הם דופקים צרפתית חחח
אנחנו לוקים אותה ברכב היא עושה לו ביד, אני הנהג:) קבענו למחר היא תביא תחברה שלה ונעשה מסג ביחד כולם, הקטע ההזוי פה שהיא מזיינת לי תשכל במסעדה שהיא מחפשת קשר רציני בלבד חחחח
הורדנו אותה באלכסנדריה, מקום כמו בברזיל, עברושים ברחוב, בקיצור מקום מפחיד, הסתכנו בשוד וחטיפה במקום הכי מסוכן ביוהנסבורג וכל זה בשביל פוט, חור קטן שעושה לך חור גדול בכיס....