כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 72 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

712
איזה לילההההההההההההה היה לי חברים
נפגשנו עם הבחורה מאתמול, היא הביאה חברה פחות יפה ממנה
לקחנו אותם לדירה, קצת השתכרנו חחח
בקיצור לקחתי תפחות יפה, הלכנו לחדר, אמרה שהיא במחזור, ישר נתתי לה לרדת לי:) גמרתי לה בפה, היא שאלה למה? אמרתי לה שזה בריא ושזה חלבונים.... אחרי חצי שעה היא שולחת לי ידיים בסלון, מציצה שניה גמריה שוב בפה....
אחרי חמש דקות אני חם על החברה שלה, שלפני כן הזיינה עם החבר שלי, קראתי לה לחדר, משם ישר שלחתי לה ידיים, היא אמרה לא, שאלתי אותה למה את מתכוונתקריצה
בקשתי שתמצוץ לי, היא מצצה ישר, ואז היא אומרת לי שזה מחרמן אותה חחח ואנחנו שוכבים בדוגי כשהמכנס מופשל, כמובן גמרתי לה בפה, היא להפתעתי שאבה הכל, והמשיכה למצוץעד שגו'ני נרגע:)
שלושה מספרים בערב אחד, גן עדן....
מחר מצפה ל פגישה עם בת 19 שהברזתי לה הלילה

713
טוב נפילה קשה הלילהבכי
פגשתי בחורה שחורה, שביקשה טרמפ לעיר אחרת, סיכמנו שאני אקבל מציצה בתמורה לנסיעה, לפני שיצאנו הסבירו לי שזה לא 20 דק כמו שאמרה אלה שעה, לא כולל סיכון לחטיפות למקום הנל, סיכמנו שאני מוריד אותה במקום מרכזי עם מוניות ושהיא לוקחת מונית לבית שלה. תוך נסיעה קיבלתי מציצה, גמירה בפה, הכל זרם יפה, שעה 12 בלילה אין כלב בחוץ, הבחורה מתקשרת למשטרה, ומנסה לסחוט ממני כסף, לא מוכנה לצאת מהרכב עד שהשוטרים לא מגיעים, אני קולט שנפלתי לתרגיל עוקץ ושהיא דיי מנוסה, אני נותן לה כסף העיקר לעוף, והיא מתעקשת להשאר ברכב, היא הבינה שהיא יכולה לסחוט ממני הרבה יותר, כאילו אנסתי אותה, אני מבין שאם השוטרים מגיעים אני אוכל אותה בגדול, וזה יסתיים במאסר( לך תסביר להם שקיבלת מציצה בתמורה לטרמפ),כולי לחוץ, אני מוציא אותה בכוח מהרכב, והיא זועקת לעזרה כאילו מישהו אונס אותה, ותכלס אני רק רוצה לברוח ממנה לפני שהשוטרים מגיעים, כל הזמן הזה הכסף אצלה כבר, אבל היא ממשיכה לצעוק, למזלי בדרום אפריקה אף אחד לא באמת אכפת מהשני אלא אם כן יש לו אינטרס של כסף, ככה שאף אחד לא באמת יצא, אני קופץ לרכב וטס משם, מקווה לטוב, כולי סרוט עם מכות יבשות ממנה, אני יציין שלא הרמתי יד , הכתי, הדבר היחיד שעשיתי הוא למשוך אותה מרכב, בקיצור שוב פעם אני בורח מהמשטרה, ואין לי כבר כוח לזה

715
הוא צריך ללכת לבית כנסת ולהגיד הגומל, אין רק סכנת חטיפות יש בעיקר סכנת רצח, חטיפות זה בניגריה והוא לא איש עסקים עשיר עם ביטוח שמן, אם הוא עדיין לא הבין שהוא לבן וזוהי דרום אפריקה אז לא בטוח שמשהו יכנס למוחו העבה גם עם עזרה מיקצועית.

717
אחים שלו, אני כנראה יורד מאפריקה,הייתה חוויה וטוב שהייתה,נקפוץ לבית חבד מאוחר יותר, אפרופו חבר נסע על הכביש שעה 23:00 בלילה בבנקוק , קלט ילדה חמודה מחכה לטרמפ עצר לה כמובן, הבנאדם לא נגע בה אפילו, אחרי קילומטר עוצרים אותם שוטרים תאילנדים, היא מדברת איתם בתאילנדית אומרת שהוא ביקש ממנה ללכת למלון ושהיא בת 16 , כמובן שהכל שטויות והוא מבין תאילנדית וזה היה מתוכנן מראש, היה לו שני אפשרויות האחת להכנס מול שופט לכמה שנים על שידול קטינה, והשניה לשלם 100000 שח שוחד, הוא שילם כמובן, ככה שבכל מקום צריך להזהר
מתארגן לתאילנד חבר טוב שלי חזר מפאטיה , בסביבות השעה 4 בבוקר הוא הסתובב בחוף ליד הוולקינג סטריט, הוא קלט שני ילדים רצים על החוף ואוספים את כל הבירות והכוסות עם שאריות הבירות ובריצה שופחים הכל לגיגית שנמצאת על אופנוע, מסתבר שהם ממחזרים תדראפט בייר במועדוני חשפנות, לזכרוני היה מועדון שנתן בירה בחינם לכל מי שנכנס, מה שכו אחכ שלושה ימים לא יצאתי מהשירותים .

718
לא יודע כבר מה להגיד.
חשבתי בכלל אם להגיב או לא אבל אמרתי שכן.
מי שמכיר אותי פה יודע שאני שועל די ותיק בתאילנד.
אני מכיר את כל העקיצות של המשטרה, של הבחורות, הבירוקרטיה והשחיתות.
כאחד שנשוי לתאילנדית ורוב השנים האחרונות נמצא בתאילנד.
הסתובבתי במקומות שזר מעולם לא היה בהם, הסתובבתי באיזורי תיירות, הסתובבתי במקומות "סודיים" שרק תאילנדים יודעים, אבל מעולם, מעולם לא ראיתי טרמפיסטית בתאילנד, מעולם.
התאילנדיות התברכו בדבר שאין לאף בחורה וזה יכולת להוציא הרבה (ואני מדבר על הרבה) כסף מגבר זר, מבלי שהוא ירגיש שזאת קומבינה.

כמו כן לגבי "מיחזור הבירה". מן הסתם אם חבר שלך ראה, אז עוד כמה אנשים ראו אז תאורטית עסק יכול להיות מחוסל אם זאת האמת.
העניין הוא שמבלי "לראות" ומבלי להבין בכלל מה קרה שם, אני יודע שאף בר או מועדון לא מספיק מטומטם כדי למחזר בירה.
הבירה בתאילנד כ"כ זולה שאין סיבה שזה יקרה.

הייתי לא אחת במסעדות בתאילנד זולות ויקרות כאחד שהציעו בופה באמת במחירים זולים והיה נקי מאוד, איכותי ומעולם לא קיבלתי שום קילקול קיבה או משהו בסגנון.

ישנה מסעדה מוכרת בתאילנד שמוכרת ב450 באט לבן אדם בופה בשרים והבשר מגיע בחתיכות לא מוכן ויש לכם במרכז השולחן מנגל ואתם ממנגלים.
אני אכלתי הרבה יותר מ-450 ש"ח והבשר טרי והשירות מדהים. לא פעם ראינו מפורסמים שבאים לאכול. אז אפשר להגיד שהבשר הוא של חתולים וחמורים וסוסים - אז אפשר.........

meninblack2012-06-25 14:22:29

720
בד"כ אני לא אוהב להגיב ולהתערב לא אם כן אני רואה דברים שבאמת הסבירות שהם נכונים - נמוכים.
מצטער, אני גם לא מאמין למשפט הזה: חובבי התאילנדיות בדרום אפריקה, 90% מהתאילנדיות פה הן ליידי בויי,
האפריקאים הלבנים והשחורים לא יודעים להבדיל, וכשאני נכנס למועדון חשפנות
אז כל הליידי בוי מתחבאות ממני שאני לא יספר לאף אחד ואז שלא תהרס להם
הפרנסה,
מכיוון שהאפריקאים לא עד כדי כך מטומטמים כדי להבדיל ואפילו הליידיבוי בתאילנד בשנים האחרונות יודעות להבהיר לכל גבר שלוקח אותן שהן ליידי בוי כדי לא ליצור אח"כ בלאגן בחדר.

או לזה: "הגעתי לקניון פגשתי שחורה בת 25 שהלכה לחפש עבודה. פתחנו בשיחה 5 דק, היה
קפואאאאא בחוץ איזה 10 מעלות, בין לבין שאלתי אותה אם קר לה, אמרה כן,
נתתי לה הצעה להפשיר אותה, UNFREEZ, אמרה בכיף, בקיצור אנחנו הולכים לחדר
מדרגות בקניון, , מלא עובדים מחוץ למדרגות חירום, העובדים קולטים שאנחנו
רוצים להשתמש במדרגות חירום חחח ומציעים לנו דרך חלופית לרדת, אנחנו הולכים
מהמקום מחכים שהם ילכו, ואחרי10 דק חוזרים, אני פותח תדלת חירום, יורדים
למטה, על הקיר יש שם טביעות אצבע של חמסה של הבחורה מפעם קודמת שנגבה את
הזרע על הקיר:), פתחתי תמכנס, היא ירדה למציצה חשופה, עשתה כמה תרגילים עם
הלשון, והופ גמרתי לה בפה

או לעוד מליון פוסטים של גמירות בפה וכו'..

מצטער אחי, באמת אל תכעס, אבל לפגוש בחורה שמחפשת עבודה ואחרי 5 דקות היא מוצצת בחדר מדרגות ואתה גומר לה בפה??

מצטער, לי אישית לא הגיוני... ואם אפילו זה אמיתי ונכון, לפעמים יש גבול כמה אנחנו יכולים לנצל את הנשמה של הבחורה, יש גבול.

אני אישית עוד לא שכחתי ולא אשכח את "הסיפור" על הבחורה שכביכול עשתה לך ביד במטוס. אני כל פעם חושב שאם אישתי לדוגמא הייתה במטוס יושבת ליד גבר כמוך ומישהו היה מזיין לה את המוח ומטריד אותה, אני אישית הייתי מחכה בחוץ ומוציא לבן אדם הזה את האויר מהלב שלו.

meninblack2012-06-25 15:01:16

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”