כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 73 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

721
meniblack התגעגעתי לדיווחים שלך
הכל אמיתי כולל הבחורה בקניון, הבחורה בקניון קבלה ממני פעמיים כסף לאכול, והיא מתקשרת אלי לא מעט שאני אחזור לשם..כנס למועדון הסמט בדאון טאון, תשאל אפריקאי אם הוא יודע להבדיל ביןליידי בוי? מבטיח לך שלא.
כביכול עשתה ביד, לא כביכול באמת עשתה. כאחד האנשים שאני יותר מעריך בפורום אני אשמח אם תגיב ,יתקבל בכיף.
טוב זזתי להביא תשחורה שהייתה איתי ועם החבר, הולכים לאכול משהו ומשם נץווה להפי אנד, אני מקדיש לך תתמונה הבאה,תמשיך לדווח

722
http://ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237538,00.html

סוף סוף נמצא הפתרון!!! מוחא כפייה Star
[QUOTE=שחר סגל] היא הייתה רעבה אז פירגנתי לה ב20 ראנד(10 שח) לאוכל.
קבענו למחר אותה שעה, לפחות בזכותי בחורה אחת הלילה בדרום אפריקה לא הולכת לישון על בטן ריקה.....
[/QUOTE]
[QUOTE=שחר סגל]
הבחורה בקניון קבלה ממני פעמיים כסף לאכול
[/QUOTE]
[QUOTE=שחר סגל]
שואל אותה אם היא אכלה,כבר, בינתיים כל השפיך על הפנים שלה , ,אמרתי לה קחי 50 שח לאכול משהו, הבחורה כולה עפה עלי משמחה
[/QUOTE]
[QUOTE=שחר סגל] קניתי לה פאי תפוחים, ובקבוק קולה ונפרדנו לשלום
[/QUOTE]

קישקשתא2012-07-21 09:13:13
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

724
חברים אתם לא מבינים מה קרה היום
אני פוגד בבוקר תעוזרת בית בת ה21 מחמיא לה לגבי העיניים
היא מחייכת אני קולט שיש מצב לזרימה, מתקרבננותן לה יד, הבחורה מלטפת לי תיד, אני שואל אם היא נשואה, אומרת כן בחיוך.
אני חוזר הביייתה מאוחר יות, מבקש ממנה לשטוף תכלים , עומד מאחוריה, ושולח לה יד למטה, היא נדלקת ולא אומרת כלום, לוקח אותה לחדר שולחניד למטה היאמתחילה לעשות לי ביד, נותן לה למצוץ וגומר לה על הפניםםםםםםםםם
וואו איזה גמירה, שואל אותה אם היא אכלה,כבר, בינתיים כל השפיך על הפנים שלה , ,אמרתי לה קחי 50 שח לאכול משהו, הבחורה כולה עפה עלי משמחה, מחבקת אותי לא רוצה לעזוב, אני אומר לה שנפגש מאוחר יותר, וואו איזה גמירה לפנים תרתי משמע

726
כן yellow - לפי איך "שהבחורה עפה עליו משמחה" כשנתן לה 50 ש"ח לאוכל
כנראה שהוא עדיין באפריקה (ונאבק בתופעת הרעב שם). מוחא כפייה Star

[QUOTE=שחר סגל]
שואל אותה אם היא אכלה,כבר, בינתיים כל השפיך על הפנים שלה , ,אמרתי לה קחי 50 שח לאכול משהו, הבחורה כולה עפה עלי משמחה, מחבקת אותי לא רוצה לעזוב, אני אומר לה שנפגש מאוחר יותר, וואו איזה גמירה לפנים תרתי משמע
[/QUOTE]

קישקשתא2012-07-04 17:04:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

728

חברי הפורום היקרים הקיץ ייבש אותי ומצב הבחורות גם. אני מחפש כרטיס לבנגקוק לכמה שבועות. יציאה החודש. Sleepy.

אני מעדיף ליסוע עם מישהו בעיניין ( בחורות , בחורות , קניות ומנוחה חיוך). צרו קשר בפרטי.

תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

729
טוב, יש הרבה על מה לספר, אבל אני כבר לא יודע ממה להתחיל, אני פוגש ילדה בת 20 בקניון קוץ לה עין היא קורצת בחזרה, אחרי 20 דק היא עושה לי ביד בחנות שהיא עובדת שם מאחורי הפרגוד.
גיליתי מועדונים חדשים, בקיצור יצאתי למועדון, כולם שם זורמות ורוקדות איתי צמוד, קלתתי אחת שזורמת במיוחד, יצאנו לרכב, באמצע הרחוב עצרנו בצד , קיבלתי מציצה, יום אחרי קבעתי איתה בקניון, וחיפשנו מקום לשכב חחח אבל הפאקינג סקיוריטי ממש עקבו אחרינו כאילו קלטו שאנחנו רוצים להזדיין, ירדנו לאכול,נכנסנו לחנות בסגנון המשביר לצרכן, מצצה לי ובלעה הכל, נתתי לה כסף למונית 25 שח.
בקיצור בגדול, המין פה מאוד זמין ובעיקר במועדונים, במיוחד אם אתם לבנים הם פשוט טורפות אותכם, לאחר חודשיים בדרום אפריקה אני ממליץ לוותר פה על זונות ופשוט לצוד בחורות בקניונים או פשוט לתת להם לצוד אותכם במועדונים.

730
אני מריח סכיזופרניה באוויר חחח . מה עם ההצעה שלי שתרשום לאיזה כושית שם על הישבן סקס אדיר עם ליפסטיק ותצלם לנו . הסיפורים שלך הם אחלה . אבל חלקנו כאן רוצים גם להאמין לסיפורים ההזויים האלה . אתה ממש מצטייר לנו כאדם סכיזופרני שכותב כאן . אשמח לאכול את הכובע ראשון כאן . מה לעשות . חלקנו קצת צמאים לדברים אמתיים .
החיים הם מה שאתה עושה מהם

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”