כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 78 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

772
אולי צריך להעביר את הפוסט הזה לכאן

סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית
כאן
ניתן לכתוב סיפורי סקס ואירוטיקה המבוססות על חוויות אישיות או פרי הדמיון
היוצר שלכם. חל איסור מוחלט להעתיק/לשכפל תוכן מאתרים בעברית! הכתיבה
חייבת להיות מקורית או לחליפין מתורגמת משפה זרה.

החיים הם מה שאתה עושה מהם

773

שחר:
במקרה הטוב אתה גוזמן/שקרן.
במקרה הרע (אם כל מה שאתה מספר לנו נכון) אתה טיפוס דוחה, מנצל מצוקות, שרואה באשה חפץ לכל דבר.
בכל מקרה שחר - אבדת מהלגיטימציה שלך!!!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

774
ערבה אח יקר כיף לראות אותך פה
אורניקו אתה פשוט דביל, ותסלח לי על ההתבטאות אבל עברת תגבול
מניבלק היקר זה לא שאחרי 5 דק אני מוצא מישהיא תמצוץ לי בקניון, שתבין באותו יום התחלתי עם המלצרית הבאתי אותה לחדר מדרגות והיא לא זרמה, הייתי בקניון לפחות כמה שעות עד שמצאתי תאחת שתזרום, וכמו שאמרתי לקישקשתא בארץ כל מי שמטיל ספק, שפשוט יקנה כרטיס טיסה ויגיד אם אני דובר אמ אמת, ותאמין לי כאחד שאני ממש מכבד בפורום אתה מוזמן להתארח מתי שתרצה.

775
[QUOTE=קישקשתא]

שחר:

במקרה הטוב אתה גוזמן/שקרן.

במקרה הרע (אם כל מה שאתה מספר לנו נכון) אתה טיפוס דוחה, מנצל מצוקות, שרואה באשה חפץ לכל דבר.

בכל מקרה שחר - אבדת מהלגיטימציה שלך!!!
[/QUOTE]

שחר סגל - ניכר שכל מה שאומרים לך עובר לידך ולא ממש נוגע בך.

התגובות שלך לכל הנאמר לך בפניך מוכיחות שלא צריך להיות איש מקצוע בתחום הנפש כדי להבין עד כמה גדולה המצוקה שלך.

אגב, אין לך ילדה ביבשת אחרת שאתה צריך לדאוג לה, מה אבא'לה? כועס

I fart in your general direction

776
אין שום מטרה לפגוע או להסתלבט עליך שחר . ההפך התחושה היא שאתה מסלתבט עלינו או פשוט חולה נפש . כמו שאמרתי במקרה ואני טועה לגביך . אני הראשון שאשלח לך התנצלות . למרות שאם אתה דובר אמת . אתה גם לא נראה טוב בעיני אנשים כאן . בכל מקרה אני מפסיק מיום זה להתייחס לדיווחים שלך כאן . ולא אכתוב כלום .
החיים הם מה שאתה עושה מהם

777
[QUOTE=oreniko]

שחר סגל הוא אדם סכיזופרני שמעלה תמונות שמוצא ברחבי הרשת ומקשר אותם לסיפורים ופנטזיות בראש שלו . זה לא ממש אשמתו זה חלק מהמחלה הקשה הזאת . מישהו במשפחתי חלה בה ואני מכיר את המצב מקרוב . פשוט יש פסיכיאטר לדברים האלה . ואם אני טועה אני מוכן לאכול את הכובע ראשון .

[/QUOTE]
גדול צחוק
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

778
[QUOTE=oreniko]אין שום מטרה לפגוע או להסתלבט עליך שחר . ההפך התחושה היא שאתה מסלתבט עלינו או פשוט חולה נפש . כמו שאמרתי במקרה ואני טועה לגביך . אני הראשון שאשלח לך התנצלות . למרות שאם אתה דובר אמת . אתה גם לא נראה טוב בעיני אנשים כאן . בכל מקרה אני מפסיק מיום זה להתייחס לדיווחים שלך כאן . ולא אכתוב כלום .

[/QUOTE]

סחטיין, זו תגובה כלבבי מוחא כפייה יצאת אלוף !
הלוואי ועוד רבים יאמצו והלוואי שזה אכן יחזיק.
הכל מכל כל....

779
בשונה ממך אפרודיזיאק, אני רואה בחלקים מתגובתו של אורניקו פשרנות יתרה ונסיון מלאכותי להלך בין הטיפות.
שחר סגל מגלם בדמותו הוירטואלית המדווחת מכל חלקי תבל את האיש המכוער, הנצלן, מחפיץ (מלשון חפץ) הנשים, המטרידן, שוגל הקטינות, החושף עצמו למחלות ודרך זה חושף אחרים ואחרות. כל זה עולה מתיאוריו את עצמו ואת התנהגותו.

איש כזה יש להוקיע בלשון חדה וברורה ולא בגמגום חצי מתנצל.

איש כזה ראוי להדרה מיידית מהפורום, שכן די אם הוא משמש מקור השראה ולו לאדם נוסף, כבר חטאנו בסובלנותנו כלפי "האיש הצבעוני" הזה.

זו דעתי ובניגוד לאורניקו שבחר לרדת אל בין הצללים, יש לדעתי חשיבות חברתית להגיב באופן מסויים לאנשים מסויימים ללא רתיעה וללא פשרה.

האיש אינו מדווח על סקס. האיש מדווח על מעשים שאינם נורמטיביים. הדיווחים מתקבלים על הדעת של חלק מהקוראים רק בשל העובדה שהם כביכול נעשים במקומות מרוחקים עם ילדות בעלות צבע עור ותווי פנים שונים מאלה של בנותינו. זו גזענות וזו סובלנות לאלימות וניצול על רקע גזעני.

תקנו אותי אם אני טועה.
I fart in your general direction

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”