כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 79 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

781
הרי אני חושב שמפה נובע כל האנטי שלנו נגד שחר. קל מאוד לבוא ולהגיד זה פורום סקס, זה לא בדיוק הפורום הכי טהור ונקי ולכן בלתי אפשרי לבוא ולהגיד לאדם אחר מה לעשות כל עוד זה מהות הפורום - סקס, אבל עדיין איפה הגבול?? ואני חושב ששחר עבר אותו. מדיווחים (אמיתיים או לא) על סקס, הגענו למצב שהדיווח כבר שולי והמסגרת היא מה שמעצבנת. לארוב בקניון לבחורות ולתת להם למצוץ בחדר מדרגות ולזרוק להם כמה דולרים לאוכל - זה בלתי נתפס בעייני. פעם פעמיים שלוש - אוקי - הרפתקאה מינית, אבל לקום בבוקר וללכת לארוב לנשים שבידיעה קשות יום ולנצל את זה - בלתי נתפס. הרי זה לא שהוא הכיר בחורות שיש להן כסף ובאופן הדדי רוצים לקיים יחסי מין בקניון או בחדר המיטות או בכל מקום, פה מדובר על ניצול ברמה הכי נמוכה שיש.
כששחר היה בתאילנד כולנו נהננו לקרוא את הדיווחים ולא תקפנו אותו עד שהוא סיפר את מה שהוא עשה לבחורה בטיסת אלעל.
עד מה שקרה במטוס - הכל היה "כשר", אבל מרגע שהוא סיפר את זה הוא פשוט גרם לנו לתעב אותו - כולל אני!
מי שמכיר אותי יודע שאני טיילתי לא מעט בעולם (עדיין מטייל) והיו לי הרפתקאות מיניות שבחיים לא אשכח אותם, אבל תמיד זה היה בכבוד (אם זה היה בתשלום או לא) ואני לא אשכח איך לפני מספר חודשים פגשתי בחורה שעבדה בבר, אני מניח שהייתה בת 19-20, ידידה שלי שיכנעה אותי לקחת אותה לחדר וביקשה ממני שאלמד אותה מה צריך לעשות כדי שגבר יהנה. כשהגענו לחדר פשוט לא יכולתי, לא יכולתי לגעת בה ובכלל להתסכל עליה. שלחתי אותה בחזרה לבר. פה הבנתי שאו שהזדקנתי (ואני בסך הכל בן 33) או שפשוט אני עדיין בן אנוש.
הצעה שלי לשחר, פשוט תרגיע עם הדיווחים לזמן מה ותן לכולם להירגע.

782
קלטו את הסיטואציה ההזויה והבזויה (אם היא אמיתית):
פתאום קולט הנרקיסגל שהדברים כבר לא מתנהלים כפי שהתנהלו בעבר.
(מתחילים לפקפק באמיתות הדברים שהוא רושם).
הדבר מטריד את מנוחתו והוא חייב לעשות משהו בכדי לתקן את הדבר (בכל מחיר).
מסתובב לו בקניון ומחפש טרף (כל כך מתאימה פה המלה טרף).
מוצא בחורה שניכר עליה שמזלה לא בדיוק שפר עליה ומתביית עליה.
הנרקיסגל מבטיח לאותה בחורה "לקחת אותה טרמפ הביתה".
שחר והטרף יורדים לכיוון החניון, "הוא שולח לה ידיים למטה"
והיא מרוב שהדבר מחרמן אותה, פשוט לא מתאפקת ומרגישה שהיא פשוט חייבת למצוץ לו ועכשיו!
ועכשיו כשהמשימה הושלמה, האם שחר יעמוד בהבטחתו "ויקח אותה טרמפ הביתה"?
מה פתאום!!! השתגעתם? מבולבל היא כבר מלאה את תפקידה במחזה האבסורדי של שחר!
בואי כושית מסכנה ומפגרת - מילאת את תפקידך, עכשיו צריך לצלם אותך עם שפיך על הפנים כדי להוכיח "לחברה".
שכחי "מהטרמפ הביתה"! בואי נעלה חזרה לקניון ונצלם אותך לפורום סקסאדיר. Evil Smile
לא בא לך שתמונתך תתנוסס באינטרנט עם הכיתוב: "רואים? רואים את השפיך?".
מי שואל אותך? מי את בכלל? את צריכה בכלל להגיד תודה ששחר סגל הרשה לך למצוץ לו!
אז עולים חזרה לקניון ומצטלמים בפעם הראשונה (היא בטח חושבת: "איזה חמוד, הוא רוצה מזכרת ממני").
אבל רגע - צלמתי מרחוק מדי "לא רואים את השפיך".
בואי כושית מסכנה ומפגרת, בואי נצלם עוד תמונה (הפעם מקרוב יותר).
יופי - "סוף סוף רואים את השפיך".
עכשיו אפשר להעלות את התמונות לפורום סקסאדיר ולהוכיח לכולם איזה "גבר" אני! מוחא כפייה
הם יאכלו את הכובע ויבינו איזה תותח אני וכל מה שאני רושם הוא אמת לאמיתה!
טוב כושית מסכנה ומפגרת - מילאת את תפקידך, תחפפי לי מהעיניים (יש לי תמונות להעלות).
אבל רגע שחר - מה עם הטרמפ הביתה שהבטחת לי?
טרמפ הביתה? הצחקת אותי!!! צחוק
סתומה שכמותך, לא הבנת שכבר מילאת את תפקידך ואין לי כבר צורך בך? צחוק
אבל יודעת מה? בואי ואקנה לך פאי תפוחים וקולה (שלא תגידי ששחר לא גבר גבר).
היי - הרי בזכותי "עוד אפריקאית אומללה, לא תלך לישון על בטן ריקה". אצבע למעלה
שחר - כפי שאחים שלו גברים ציין: "אתה בושה למין הגברי!". אצבע למטה
ודע לך זאת - what goes around, comes around!
(יש לך ילדה, היא תהיה בגירה יום אחד. קרמה, אתה יודע....).
ולכל אלה שמנסים לשכנע אתנו "לרדת משחר" - חברה - לא בגלגול הזה!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

783
תותחן - בוודאי שזכותך לומר זאת (גם ללא אישור ממני) בוודאי בלשון הנעימה שלך. השאלה למה לחזור לזה שוב ושוב.
הגבר בשחור - סלח לי ידידי, אבל זו קצת צדקנות, האם כל הפורום הזה לא עוסק בקיום יחסים תמורת אתנן עם נשים בעלות קושי כזה או אחר, אך וודאי בעלות קושי ? אם פסלת את שחר על העובדה כי "הרי זה לא שהוא הכיר בחורות שיש להן כסף ובאופן הדדי רוצים לקיים יחסי מין בקניון או בחדר המיטות או בכל מקום", הרי שפסלת את כולנו כולל אתה עצמך.....
קישקשתא - ואיפה האחריות של הנערה כלפי גורלה ? האם בעצם כך שאתה שם את גורלה בידיו של שחר כאילו אינה בעלת דעה עצמאית היא לא גרועה ממה ששחר עושה ? וחוץ מזה בשביל האווירה בפורום, ללא קשר לשחר, היה אפשר להתסדר גם בלי "שמות התואר הנעימים" שצורפו.
הכל מכל כל....

784
אפרודיזאק - אתה רואה את מה שאתה כותב?? אני מציע לך לקרוא שוב את מה שהאדון כתב על איך הוא גרם (כביכול) לבחורה לעשות לו ביד בטיסה ובלה בלה! על מה אתה מדבר?? לגרום לבחורה (כביכול) למצוץ לו בחדר המדרגות ולתת לה גרוש וחצי כדי "שלא תישן על בטן ריקה" זה נורמלי???
אם שחר היה כותב: פגשתי בחורה, היא ביקשה ממני סכום XYZ כדי שהיא תמצוץ לי בחדר המדרגות בקניון זה משהו אחר, אבל ללכת לצוד בחורות בקניון או השיט יודע איפה ולשדל אותה בשביל שקית אגוזים זה לא נורמלי! סליחה!
ולדיעתך, כיום בישראל כל בחורה שעובדת אם זה בדירה או ליווי או אפילו ברחוב, עושה את זה מבחירה, ללא כל קושי כזה או אחר כמו שכתבת. נגמרו מזמן הימים של בחורות שעובדות בזנות בכפיה.
עצם זה שאתה בכלל מצדיק את ההתנהגות שלו עושה אותך הרבה יותר גרוע ממנו, זהו, לא רוצה להגיב יותר, הגועל כבר עולה לי למעלה.

785
גבר בשחור אני פשוט, מתוך הערכה למין הנשי, מבין שביכולתה של אישה לומר לא ! ודווקא לטעון אחרת זו התנשאות, האם הוא אילץ את הבחורה לעשות לו ביד ? התשובה היא לא ! הוא שכנע אותה וזה, ידידי, לגיטימי עקב העובדה ששניהם בעלי שכל שווה (עם יתרון קל לנשים עלינו) ויכולת קבלת החלטות שווה, אם אני אביא למישהו ביד ללא אילוץ זה רק כי הבנתי שזה מה שאני רוצה, האם הגברת התלוננה במשטרה בהגיעה ארצה ? (כי די קל לאתר נוסע בטיסה)

להגיד שזונות בארץ עובדות מבחירה זה לעטות כיסוי עיניים שגם עושה מסאז' בעיניים (איזה נעים). אין ולו בחורה אחת שעושה את זה בלי "קושי כזה או אחר" קושי יכול להיות כלכלי, שיכלי, התנהגותי, רקע של התעללות או כל דבר אחר.
אתה בטח זוכר את הפוסט הארוך שהעלתה פה "זונה מאושרת" שנפתח בזה שהיא עובדת מבחירה וטה טה טה וטי טי טי ונגמר ברקע אישי.....אולי כדאי שתקרא שוב את הפוסט, בוא נגיד שמאושרת היא לא

אפרודיזאק2012-07-23 14:48:37
הכל מכל כל....

786
רבותי, אני קורא את התגובות פה ואני בשוק... פורום של אנשים שהולכים לזונות שכועסים על חבר פורום שמנצל מצב כלכלי לא טוב של בחורות כדי לספק את תאוותיו המיניות. אם זה לא אבסורד לא יודע מה כן...
ידידיי, כולכם מנצלים מצב כלכלי לא טוב של בחורות בשביל לספק את תאוותכם, אז די לצביעות הזו. וזה לא משנה אם היא אוקראינית שבאה לארץ בשביל לעשות מכה כדי שיהיה לך כסף לבת שלה שנשארה עם הסבתא באודסה או שזו כושית שאין לה כסף לאכול- זה היינו הך.
ולעצם הסיפורים, כמו שכבר כתבתי, מי שלא היה באפריקה פשוט לא מבין את זה, הרבה יותר קיצוני מתאילנד, באנגולה ראיתי ישראלי בן 60 כמעט, שמן ענק, קרח, מתלבש שלומפר ומשתכר, אבל מה תמיד מסביבו 3-4 כושיות רזות וצעירות. לכן אני לא חושב שהסיפורים של שחר מומצאים, נהפוך הוא, ראיתי בעיניים דברים הרבה יותר "הזויים".

787
[QUOTE=meninblack]
כיום בישראל כל בחורה שעובדת אם זה בדירה או ליווי או אפילו ברחוב, עושה את זה מבחירה, ללא כל קושי כזה או אחר כמו שכתבת. נגמרו מזמן הימים של בחורות שעובדות בזנות בכפיה.
[/QUOTE] איש יקר, אתה באמת כזה נאיבי או שאתה פשוט משכנע את עצמך?

788
gunner
איך כל המהות של כל הירידות שלנו על שחר נובע מפרי דימיונו המפותח והמטורף והסיפורים הלא האמינים והמסוכנים שלו .אבל למה להתחסד ולהיות סופר מוסריים . הרי לכולנו בפנטזיה בראש יש תמיד סטיות מטורפות וגם לא חוקיות . תנו לי בן אדם אחד בוגר כאן בפורום שלא היה מת לזיין את הבת של השכן בת ה 16 שמסתובבת בשכונה עם גינס קצר צמוד לתחת וכפכפים ורודים . או של לכלוא ולקשור בבית שלו איזה אישה כוסית שאתה עובד איתה ולא רואה אותך ממטר , ולזיין אותה בכוח כל הלילה . אבל זה הכל בפנטזיה שלנו בראש ולעולם לא נחצה את הגבול ( חוץ מהפסיכופטים ) . בראש של כולנו יש הרבה פנטזיות שחלקם גובלות באי חוקיות וסטיות קשות . במקרה של שחר הוא לכוד בפנטזיות של עצמו בראש . וכנראה זקוק לטיפול . כי הגבול בין פנטזיה למציאות הוא דק מאוד . נכון שהוא טיפוס וולגרי ושוביניסט חסר מצפון אבל מי אמר שסיפוריו אמיתיים . גם אנחנו בתקופת משולש הזהב הלכנו למכונים במסגר וזיינו והשפלנו בחורות חסרות ישע וחטופות ומסכנות בדיעבד . וזה נכון ל 80 אחוז מחברי הפורום . חומר למחשבה .

החיים הם מה שאתה עושה מהם

789
אפרודיזאק - תאמין לי שאני לא מבין אותך! מבולבל (במיוחד אותך, אם זה היה כל אחד אחר...).
אתה שבשום אופן לא מוכן לפקוד את בנות התאגיד הבת - ימי, מחשש שהן מועסקות בכפייה.
(מאד מכבד אותך על כך, למרות שאני משוכנע שלא כך הדבר).
כששחר מעלה את תמונתה של אותה אפריקאית אומללה, האם זה נעשה בהסכמתה?
האם היא מתארת לעצמה, שאותו צילום "תמים" יועלה תוך דקות לאינטרנט בתוספת הכיתוב:
"רואים? רואים את השפיך?".
(לא שאני משווה בין הסיטואציות, אבל אתה מבין את ההשוואה?).
תאר לך שאתה נוסע ללונדון ובחיפושייך אחר נערת ליווי, מגיע לפורום סקס אנגלי, מקביל לשלנו.
ונתקל בהודעה של משתמש בפורום שם, בשם: "david segal":

hi guys - in my last trip to the holy land, i was in a city called beer sheva
"i went to a mall there, called: " hanegev mall
i saw this young girl, i told her i would give her a lift home
we went down to the mall's parking space, there i started touching her pussy
she immediately got horney, and started blowing me, till i came on her face
we went back inside the mall, and i took pictures of her
?can you see the cum on her face
!by the way - i bought her a falafel and coke, it only coast me 3 pounds צחוק

וכאן תבוא תמונה של בחורה ישראלית, שתווי פניה מוכרות לך כשל בחורה ישראלית (אחת משלך).
לא איזה "כושית" מאפריקה הרחוקה, איך תרגיש אז אפרודיזאק?
מה תחשוב על אותו "david segal"?

לא יתחשק לך להרשם לאותו פורום אנגלי, רק בשביל לרשום ל - david:

david - you piece of sh*t!!! כועס
im from israel - this girl is one of ours
...this girl has parents, this girl has friends, this girl has fellings, wishes
!!!she has a life
?does this girl know you posted her picture on the net
?"does she know you proudly asked everyone "if they can see the cum on her face
!!!i condemn you david for being the low life that you are אצבע למטה

לא היה מתחשק לך אפרודיזאק?
(אני לבטח הייתי עושה זאת).

קישקשתא2012-07-24 12:23:25
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

790

אדמין יקר,

שים לב למתרחש כאן.

מדי כמה ימים עולה באינדקס של דיווחי סקס בחו"ל הזייה חדשה מבית היוצר של המשתמש (מי יודע במה) - "שחר סגל".

כל הזייה כזו נראית חסרת שחר ונטולת סגולה.

אין בקשקושים האלה שום תרומה לפורום.

הרי אין כאן דיווחים על מקומות של סקס בתשלום, בהם מועברת החווייה באופן שיכול לשמש את חברי הפורום.

לא ניתן לעשות עם ה"דיווחים" האלה דבר.

סתם קשקושים על בנות אומללות שצדים אותן בקניון כזה או אחר וקונים אותן בנזיד עדשים למעשה שפיכה פומבית.

סיפורי סבתא של אחד שזקוק לקהל הוירטואלי כדי להעצים את נפשו המסוכסכת.

אין מקומם של קשקושים אלו באינדקס הזה וצריך לחבר את שחר סגל ולשייכו לאינדקס חדש שיקרא "שחר סגל מוצא קורבנות חדשים לתאוותיו חסרות השחר".

הרי אפילו באינדקס סיפורי סקס וכתיבה אירוטית אין מקום לקשקוש הזה ואנחנו לא ממש רוצים להעליב את הלבלרים ע"י צירוף חסר השחר אליהם. גם להתעללות בהם יש גבול, לא? קריצה

I fart in your general direction

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”