שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
822חברי הפורום שלום רב , אני בתאילנד !!!! מה לא נכתב ונאמר
בחרתי לכתוב על הפוסט של שחר ולא לפתוח פוסט חדש. אני שבועיים בתאילנד ( מתוך חודש :))) ) . על ציר בנגקוק - פטיה
אז ככה , התחיל עם המסקנות הסופיות : כול הסיפורים נכונים כמובן , חשוב לשמור על הכיס ( יכול לעלות גם יקר ) ועל הבלאנס האישי ( יכולים גם להשתגע ) . שווה שווה שווה ( גם בשביל החוויה )
התכנונים לטיול של חודש בתאילנד לקחו לי 3 ימים מיום העליה למטוס ; טיסה רוייל גורדניאן , מזוודה קטנטנה ( הכל קונים פה ) , ומזומנים ( שעדיין לא נגמרו ).
עשיתי שמירת חדר בבנגקוק ל 4 לילות ראשונים בלבד באינטרנט, משם הכל זורם בקלות .
בנגקוק : בגדול עיר מפוייחת עם כמה מרכזי זימה עיקריים ברובע ״ סיאם ״ שכולל : סוי 8 למאסזים , סוי קוובוי לנערות גו גו וכל מה שבינהם. אני אישית חתכתי מבנקוק אחרי 3 לילות . שימו לב : בעיר מפוייחת , מרכזי התיירות יקרים !!!! בסוי קוובוי יכולים לבקש 2500 באט לשורט טירם , והסוי 8 חתכו ממני 2000 באט לבודי חלומי ( שהיה שווה ) אבל יקר מאוד במושגים המקומיים. העיקרון זה ללמוד את השיטה מהר ולקבל תמורה ראוייה בעד ההגרה. :-)
בסה׳כ השער היציג בתאילנד ( לתייר ) זה 1000 באט ( בחורה אצלך בחדר כל הלילה כרטיס פתוח gfe בדוק ) משם רק המחיר יורד .
פטייה : הגעתי לפטייה מאוד בקלות מבנקוק ( כל 15 דקות אוטובוס נח - 120 באט ( 14 שח )
קיבלתי המלצה למלון של ישראלי יורד ( גיא ) שם המלון may travel . פלוסים : מלונית מדוגמת , מסעדה עם תפריט ישראלי שווה וטוב , מחיר טוב . מינוסים : לראות ישראלים , מרוחק מעט מהווקינג סטריט.
פטייה עיר הזימה והרשע - טיחואנה של המזרח. בכל מקום ובכל פינה פיתויים מעניינים . לא צריך אפילו ללכת לווקינג סטריט . פלוסים: אזור נחיתה טוב , הכל מכל וכל . מינוסים: לטעמי יותר מדי אגרסיבי , עמוס , מפוייח , ופעמים יקר .
ג׳ום טיין : אם כתבתי את הפוסט הזה זה עבור הטיפ הנ׳ל : עזבתי את פטיה אחרי 4 ימים וגלשתי לעיירה בשם jomtien. שווה שווה שווה . עיירה ניחוחה ( בהשוואה לפטייה ) , 10 דקות מפטיה ( נסיעה של 1.5 שח לכיוון בטוקטוק) , חוף ים ובריזה שווה ( מרגישים גם קצת חופשה בחוף ים , מסעדות יפות וזולות , בחורות בכל חור כמו בפטייה .... רק יותר רגוע.
אני בג׳ום טיים כרגע :) . כל טוב לפורום . אנסה להעביר להנהלה מספר תמונות הגונות של נערות חסודות שביקרו בחדרי. קיץ נעים.
דוקטור N 2012-08-06 12:51:49
בחרתי לכתוב על הפוסט של שחר ולא לפתוח פוסט חדש. אני שבועיים בתאילנד ( מתוך חודש :))) ) . על ציר בנגקוק - פטיה
אז ככה , התחיל עם המסקנות הסופיות : כול הסיפורים נכונים כמובן , חשוב לשמור על הכיס ( יכול לעלות גם יקר ) ועל הבלאנס האישי ( יכולים גם להשתגע ) . שווה שווה שווה ( גם בשביל החוויה )
התכנונים לטיול של חודש בתאילנד לקחו לי 3 ימים מיום העליה למטוס ; טיסה רוייל גורדניאן , מזוודה קטנטנה ( הכל קונים פה ) , ומזומנים ( שעדיין לא נגמרו ).
עשיתי שמירת חדר בבנגקוק ל 4 לילות ראשונים בלבד באינטרנט, משם הכל זורם בקלות .
בנגקוק : בגדול עיר מפוייחת עם כמה מרכזי זימה עיקריים ברובע ״ סיאם ״ שכולל : סוי 8 למאסזים , סוי קוובוי לנערות גו גו וכל מה שבינהם. אני אישית חתכתי מבנקוק אחרי 3 לילות . שימו לב : בעיר מפוייחת , מרכזי התיירות יקרים !!!! בסוי קוובוי יכולים לבקש 2500 באט לשורט טירם , והסוי 8 חתכו ממני 2000 באט לבודי חלומי ( שהיה שווה ) אבל יקר מאוד במושגים המקומיים. העיקרון זה ללמוד את השיטה מהר ולקבל תמורה ראוייה בעד ההגרה. :-)
בסה׳כ השער היציג בתאילנד ( לתייר ) זה 1000 באט ( בחורה אצלך בחדר כל הלילה כרטיס פתוח gfe בדוק ) משם רק המחיר יורד .
פטייה : הגעתי לפטייה מאוד בקלות מבנקוק ( כל 15 דקות אוטובוס נח - 120 באט ( 14 שח )
קיבלתי המלצה למלון של ישראלי יורד ( גיא ) שם המלון may travel . פלוסים : מלונית מדוגמת , מסעדה עם תפריט ישראלי שווה וטוב , מחיר טוב . מינוסים : לראות ישראלים , מרוחק מעט מהווקינג סטריט.
פטייה עיר הזימה והרשע - טיחואנה של המזרח. בכל מקום ובכל פינה פיתויים מעניינים . לא צריך אפילו ללכת לווקינג סטריט . פלוסים: אזור נחיתה טוב , הכל מכל וכל . מינוסים: לטעמי יותר מדי אגרסיבי , עמוס , מפוייח , ופעמים יקר .
ג׳ום טיין : אם כתבתי את הפוסט הזה זה עבור הטיפ הנ׳ל : עזבתי את פטיה אחרי 4 ימים וגלשתי לעיירה בשם jomtien. שווה שווה שווה . עיירה ניחוחה ( בהשוואה לפטייה ) , 10 דקות מפטיה ( נסיעה של 1.5 שח לכיוון בטוקטוק) , חוף ים ובריזה שווה ( מרגישים גם קצת חופשה בחוף ים , מסעדות יפות וזולות , בחורות בכל חור כמו בפטייה .... רק יותר רגוע.
אני בג׳ום טיים כרגע :) . כל טוב לפורום . אנסה להעביר להנהלה מספר תמונות הגונות של נערות חסודות שביקרו בחדרי. קיץ נעים.
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
823אם כבר בחרת להתגורר במלון של ישראלים ,נסה גם את המלון של שמעון , נמצא בסואי LK Metro עשר דקות הליכה מגיא (ליד סואי דיינה), יש שם הרבה יותר פעילות, זה הפך לאחד האזורים הפעילים גם ביום, זה גם קרוב יותר לוולקין סטריט וליים, נסה את המקום שנקרא DEVIL לידו ואת הבר של המוצצות,גם ליד.
תעשה חיים מטורפים..
824תאי , תודה על הטיפים. משמך מובן שאתה מומחה בתחום :-)
.... אני במצב כבר אני לא יכול לבצע כל יום והדבר מתסכל
ולכן אני מאמץ את המשפט : זזזזז כל עוד אתה יכול ~~||
.... אני במצב כבר אני לא יכול לבצע כל יום והדבר מתסכל
ולכן אני מאמץ את המשפט : זזזזז כל עוד אתה יכול ~~||
דוקטור N
דוקטור N
825למתעניינים בפרטי : 1000 באט = 125 שח
דוקטור N
דוקטור N
826חבר'ה,
LifeStyle 2012-08-11 12:43:27
סיפור קצת על גיא, הוא עקץ לא מעט אנשים, אותי אישית ניסה לעקוץ ב 400 דולר ללילה האחרון אחרי שנתקעתי בלי הזמנות למלון ..
ובאחת הלילות שהיתה לי סתימה בשירותים, הוא אמר לי בוא תקח פומפה תפמפם, אני קיבלתי ממנו שירות גרוע לכל הדעות!! שהעדפתי לישון בחוף ולא להיות אצלו, שומר נפשו ירחקקקקק !!! יש מלונות טובים בהרבה שקרובים ל WALKING , אין מה להשוות בינו לבין שמעון שנתן לנו הרבה מידע ופינק אותנו במסעדה שלו !! (ממש ליד שמעון ישנו בר שנקרא לוליטס - בר מציצות כפי ש THAI אמר - אין כמו ללכת לקבל מציצה טובה אחרי ארוחה טובה ...
)
ובאחת הלילות שהיתה לי סתימה בשירותים, הוא אמר לי בוא תקח פומפה תפמפם, אני קיבלתי ממנו שירות גרוע לכל הדעות!! שהעדפתי לישון בחוף ולא להיות אצלו, שומר נפשו ירחקקקקק !!! יש מלונות טובים בהרבה שקרובים ל WALKING , אין מה להשוות בינו לבין שמעון שנתן לנו הרבה מידע ופינק אותנו במסעדה שלו !! (ממש ליד שמעון ישנו בר שנקרא לוליטס - בר מציצות כפי ש THAI אמר - אין כמו ללכת לקבל מציצה טובה אחרי ארוחה טובה ...

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
827יש משהו בדבריך ... חס ושלום אני לא בעיניין ליכלוכים
אבל יש פוזה ישראלית במקום של גיא..
היתה לי בעיה עם הכספת בחדר ופשוט העדפתי
להסתובב עם הדרכון עלי מלהתעסק עם גיא
בנושא תיקון הכספת.
בכל מקרה שווה להגיע לאכול חומוס ולהתחפף :)
אבל יש פוזה ישראלית במקום של גיא..
היתה לי בעיה עם הכספת בחדר ופשוט העדפתי
להסתובב עם הדרכון עלי מלהתעסק עם גיא
בנושא תיקון הכספת.
בכל מקרה שווה להגיע לאכול חומוס ולהתחפף :)
דוקטור N
דוקטור N
828גם דברים כאלה קוראים .... חברים יש מצב שאני
הולך לישון עם ביצים כואבות . לא להאמין ?!
שתבינו יש לי כבר 3 קבועות על הכוונת . אחת מחוץ לעיר
אחת עובדת , ואחת מטיילת . לא התלבש לי בחורה
בברים המפוצצים ( לא מצאתי מישהי שבאה טוב ) .
לא נורא נתמלא טוב ומחר ניתפרק :))))
הולך לישון עם ביצים כואבות . לא להאמין ?!
שתבינו יש לי כבר 3 קבועות על הכוונת . אחת מחוץ לעיר
אחת עובדת , ואחת מטיילת . לא התלבש לי בחורה
בברים המפוצצים ( לא מצאתי מישהי שבאה טוב ) .
לא נורא נתמלא טוב ומחר ניתפרק :))))
דוקטור N
דוקטור N
829המלצה שלי לגבי תאילנד, פשוט להתרחק מישראלים, ישם שם מספיק אנשים נחמדים תאילנדים או הודים שמשכירים לכם חדרים עם שירות לא פחות טוב ובחצי מהמחיר, וכמובן הרבה יותר בטוח .
הרבה מהעקיצות בחול נעשים עי ישראלים לישראלים, כל המשטרות שפתאום צצות בלילה בחדרים או התלונות ההזויות, בקיצור לטחונכם, עד כמה שכביכול אתם מרגישים יותר בטוח כשפגשתם ישראלי שגר בתאילנד , זה רק חלק חשוב מהעוקץ לגרום לכם לסמוך עליו והמכה תבוא, בהתאם למידע שתתנו להם
830שחר יש מצב ... באינטואיציה אמרה לי לעזוב אצל
גיא .
בכל מקרה הייתי היום בבודי מסאג׳ מקצועי כמו
בספרים : ג׳קוזי , מזרון הים , פלסמה , 5 כוכבים,
הבחורות מאחורי זכוכית .... מבצע 1800 באט לשעתיים
היה חזק !!!!
גיא .
בכל מקרה הייתי היום בבודי מסאג׳ מקצועי כמו
בספרים : ג׳קוזי , מזרון הים , פלסמה , 5 כוכבים,
הבחורות מאחורי זכוכית .... מבצע 1800 באט לשעתיים
היה חזק !!!!