הייתי לפני 3 ימים בסוקומבית 78, למרות שפעם אחרונה ששחר דיבר על הרחוב אמר שסגרו את הרחוב בגלל פשיטה של המשטרה, אבל יצאתי מנקודת הנחה שאולי סוקומבית 78 זה כמו דרום תל אביב ובתי זונות נסגרים ונפתחים, אז החלטתי לבקר.
זה די רחוק ממרכז העניינים, חצי שעה נסיעה של רכבת עילית + אוטובוס/מונית/טנדר.
ברחוב אפשר לזהות את המקומות שמעניינים אותנו ע"י דלתות הזזה עם תמונות של בחורות צעירות סטייל מנגה יפנית.
בחלק מ"החנויות" יש אפילו "סרסורים" או מאמא סאן שרואים תייר שמחפש אז קוראים לו לבוא.
הבעיה ברחוב הזה כמו ששחר ציין היא שכחצי מהבנות שם פשוט לא מוכנות ללכת עם לקוחות שהם לא ממוצא תאילנדי, למרות שניסיתי להסביר בכישורי השפה התאילנדית המוגבלים שלי ובעזרת תנועות ידיים שאין לי גדול, כחצי סירבו, ומה לעשות, בכל מקום היו רק איזה 2 שמצאו חן בעיניי וכמובן חוק מרפי הן לא הולכות עם זרים.
עוד בעיה היא שבגלל שאין שם תיירים, הרוב המוחלט של הבנות (וגם ההנהלה) מדברים אנגלית ממש רעה.
רוב המקומות לוקחים 800 באט + כ-200 באט למונית (מה לעשות, אני לא מגניב כמו שחר אני לא רוכב על אופנוע

) הלוך חזור למלון שורט טיים + 300 באט למלון.
חלק מהמקומות רואים תייר, ומנסים לנפח את המחיר ל-1000 באט, או לטעון שהמלון עולה 1000 בנוסף לבחורה.
מה שלא אהבתי היא שהיחס שם הוא פשוט כמו תיקתוקיה בארץ.
אין זרימה, אין תקשורת (מגבלות שפה), רק זיון, בלי נשיקות וכאלה (לפחות אצלי).
זה אופציה טובה לזיין במחיר סביר בבנגקוק אבל ממש לא כמו בפטאיה ששם יש את כל הטקס וההרגשה כאילו הכרת בחורה לסטוץ, כמובן נשיקות והצגה כאילו היא חברה שלך וכל זאת במחיר יותר טוב והיא נשארת לישון אצלך במלון לרוב ללילה שלם.
עוד משהו שלא אהבתי הבטיחו לי שעתיים והיה מספר ארוך הייתי בחדר ברוטו חצי שעה ואז התלבשה ולא היה מספר שני.