כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 90 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

891

ולשם שינוי זיינתי תאילנדית אחרי ארבע חודשים חחחאז ההרגשה שונה, היחס שונה, הרבה נשיקות, נשיקות בחזה עיסוי, שירות מעולה וחצי שעה של זיון איטי וכיפי במיסיונרי דוגי, אפילו הרמתי אותה באוויר כשהרגליים כרוכות מעלי, סך הכל חוויה לחוות שוב תאילנדית והאמת הייתה הרגשה טובה, נחזור לשם, יש לה חברה כוסית אמיתית.

893
שחר קרא שוב את המאמר אותו ציטטת ותסביר לנו איך הפכת את התאילנדיות לתערובת של סיניות ומונגוליות?
מקור התאילנדים בדרום סין אבל זה לא הופך אותם לסינים וזה ששליטים מונגולים שלטו בסין גם לא הופך תאילנדיות למונגוליות.

מה שגורם לנו שוב לחשוד שהדימיון שלך מפותח למדי.

[QUOTE=שחר סגל]http://www.maker.co.il/3_23626/מאמר/מקור-תושבי-ממלכת-תאילנד.html?1848784986=3

ויש עוד לא מעט מאמרים שמציינים

סיני+ מונגולי= תאילנדי

[/QUOTE]

894
אני אמור להפגש איתה עם השחורה במעלית בשעה 14:00 היום מקווה שיהיה יום טוב
חברים לפי התקציב שנשאר לי כנראה אני באוקראינה בקרוב, אז טיסה לחרסון , אבל הכל יכול להשתנות, אופצית קולומביה מרחפת לי מעל הראש

896
הייתי לפני 3 ימים בסוקומבית 78, למרות שפעם אחרונה ששחר דיבר על הרחוב אמר שסגרו את הרחוב בגלל פשיטה של המשטרה, אבל יצאתי מנקודת הנחה שאולי סוקומבית 78 זה כמו דרום תל אביב ובתי זונות נסגרים ונפתחים, אז החלטתי לבקר.
זה די רחוק ממרכז העניינים, חצי שעה נסיעה של רכבת עילית + אוטובוס/מונית/טנדר.
ברחוב אפשר לזהות את המקומות שמעניינים אותנו ע"י דלתות הזזה עם תמונות של בחורות צעירות סטייל מנגה יפנית.
בחלק מ"החנויות" יש אפילו "סרסורים" או מאמא סאן שרואים תייר שמחפש אז קוראים לו לבוא.
הבעיה ברחוב הזה כמו ששחר ציין היא שכחצי מהבנות שם פשוט לא מוכנות ללכת עם לקוחות שהם לא ממוצא תאילנדי, למרות שניסיתי להסביר בכישורי השפה התאילנדית המוגבלים שלי ובעזרת תנועות ידיים שאין לי גדול, כחצי סירבו, ומה לעשות, בכל מקום היו רק איזה 2 שמצאו חן בעיניי וכמובן חוק מרפי הן לא הולכות עם זרים.
עוד בעיה היא שבגלל שאין שם תיירים, הרוב המוחלט של הבנות (וגם ההנהלה) מדברים אנגלית ממש רעה.
רוב המקומות לוקחים 800 באט + כ-200 באט למונית (מה לעשות, אני לא מגניב כמו שחר אני לא רוכב על אופנוע צחוק) הלוך חזור למלון שורט טיים + 300 באט למלון.
חלק מהמקומות רואים תייר, ומנסים לנפח את המחיר ל-1000 באט, או לטעון שהמלון עולה 1000 בנוסף לבחורה.
מה שלא אהבתי היא שהיחס שם הוא פשוט כמו תיקתוקיה בארץ.
אין זרימה, אין תקשורת (מגבלות שפה), רק זיון, בלי נשיקות וכאלה (לפחות אצלי).
זה אופציה טובה לזיין במחיר סביר בבנגקוק אבל ממש לא כמו בפטאיה ששם יש את כל הטקס וההרגשה כאילו הכרת בחורה לסטוץ, כמובן נשיקות והצגה כאילו היא חברה שלך וכל זאת במחיר יותר טוב והיא נשארת לישון אצלך במלון לרוב ללילה שלם.
עוד משהו שלא אהבתי הבטיחו לי שעתיים והיה מספר ארוך הייתי בחדר ברוטו חצי שעה ואז התלבשה ולא היה מספר שני.

897
הסיבה שבאמת הרגשת כמו תיקתוקיה זה חוסר התקשורת ואכן הן לא מעוניינות ללכת עם פרנג מהסיבה הפשוטה, פרנג קורע אותן בסקס ורוצה גם אנאלי חיוך גדול, אולי זה נשמע מוזר אבל זה העובדה בשטח.
לא חסרים מקומות עם תאילנדיות שדוברות אנגלית וישמחו ללכת איתך לכל מקום ומקום.

898
אני אהבתי תמקום מכיוון ששם היו יפיפיות אמיתיות לדעתי הרבה יותר יפות מפאטיה, החיסרון הוא השירות ,אז אהי הייתי לוקח שם בחורות על בסיס החיוך ולא בהכרח המראה, כי אם היא כוסית אמיתית שם האף למעלה השירות על הפנים, אם יש כימיה ,חיוך קטן, אז השמיים הם הגבול וברוב המקרים גם שני מספרים,כיף לשמוע שנפתח מחדש, אני ממליץ לך על סויי 33 אם אתה כבר שם.איך אני מתגעגע לסום בת השמונה עשרה עם גוף מושלם פנים של מלאך, מכל הבחינותת לוקחת פה כל בחורה ששכבתי איתה ב4 חודשים האחרונים, וגיליתי אותה בסוי 78, היו לי לא מעט נפילות שם אבל בסוף היה שווה להמשיך לנסות עד שמצאתי שם את סום. לגבי אופנוע סע ל chalom pakiat soi 6 יש שם מלא אופנועים ישנים למכירה ב500-900 שח תשתמש ואז תמכור בחזרה לתאילנדי או תייר.

899
איזה ליחה מעצבן, נסעתי לניוז קפה , ראיתי שם שתי בחורות שהכרתי מלפני חברותמשל הבחורה מאתמול, זרמתי עם אחת מהם אבל פתאום קלטתי פצצה רזה באדום, זרמתי איתי, החלטנו שהולכים אליה ,ואז היא החליטה שהיא רוצה לרקוד, במשך שעה היא מחרמנת לי תצורה רוקדת בחושניות, אפרופו חוויית הריקוד בדרום אפריקה חחח איך שהן מנענעות את הישבן מדהימההההה, בקיצור אנחנו יוצאים החצוצה ואני תקוע עם הרכב עגלה שלי חחח והיא עם אאדי טיטי חדשה, אני אקצר ויספר שהיא פשוט נעלמה לי תוך נסיעה חחחח אז לא נואשתי וחזרתי למועדון שליד הניוז קפה, והייתה זרימה עם אחת שהתחילה להתנשק איתי ברחבה, ואז היא רצתה ללכת לדירה , אבל אני הייתי כל כך מבועס מהכוסית ההיא שזאת פשוט נאתה פחות טוב, אז אמרתי לה שאני נשאר במועדון, ועוד שנימבחורות הציעו לישון אצלי בשעה 4 בבוקר, כאילו יש להם קטע שאין להם איפה לישון, אבל החלטתי פשוט לישון לבד הלילה כי מישרציתי ברמת פשוט טסה לי מול העיניים עם ה audi tt
בכלל לא הייתי כזה חרמן, בכל זאת היה מספר בבוקר, מקנה , ניתן לזיין לא מעט בדרום אפריקה אפילו בתמורה למיקום שינה
השחחרות פה מתותמעל כסף
תפסתה מרובה, לא תפסתה כלום חחח
אני חוזר לשם הלילה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”