אני הייתי בברלין לפני שנה אז אספר בקצרה את סיפורי.
ביום הגיעי הייתי בGANG BANG מדהים, אבל זה לפעם אחרת.
בברלין הייתי במועדון KKK בשם artemis. (http://www.fkk-artemis.de/)
יורדים בתחנת westkreuz פונים שמאלה, יורדים בכביש ומגיעים
המחיר:: משלמים בכניסה 80יורו וזה כולל שתיה קלה וארוחה מגעילה. חצי שעה עם בחורה בחדר 70 יורו. אלכוהול עולה- והרבה.
אז נכנסתי למקום. המקום מדהים. כולל סאונה, בריכה, חדרי סרטים, מקלחות. יפיפה. אתה מרגיש כמו יו-הפנר. הבעיה היא שלא נותנים לך לנוח. בכל שניה מגיעה מישהי ומציקה לך. אתה לא יכול לשבת בשקט ולבחון את המצב. זה די מבאס.
איך שהגעתי התלבשה עלי בבריכה איטלקיה יפיפיה. התחילה לדבר איתי שאלך איתה לחדר. אמרתי לה שרק הגעתי ואני רוצה לבחון את המצב. לאחר דיון קצר היא ויתרה ועליתי לבר. הזמנתי בירה ב7 יורו והתיישבתי על הבר. הגיעה איזה מזרח אירופית מהממת והתחילה לדבר איתי. אמרה שנלך לחדר סרטים ונדבר. איך שנכנסנו התחילה למזמז אותי ואמרתי לה שבינתיים אני לא רוצה. הביאה את חברה שלה(חשבה ששתיים ישבשו את דעתי) אמרתי לא ולבסוף ויתרה כשכל הערב כשראתה אותי הציקה לי. שתזדיין.
סיימתי את המשקה. לקחתי את האיטלקיה הכוסית. איזו טעות. תקתקנית מארץ התקתקנים. איך שנכנסנו הוציאה שמן והתחילה להביא לי ביד. כמובן שגמרתי ואמרה: "אוי מהר. עוד פעם זה עוד כסף". האמת מזל שמהר כי היא לא הפסיקה לדבר וכבר כאב לי הראש ככה שרציתי שזה יגמר.
חזרתי לאזורים. הסתובבתי בחדרים. כל הזמן הזה אתה נמנע ממפגשי עיינים עם הבחורות(היו בערך 30), כי הן מתחילות להציק. זאת הבעיה של המקום.
אחרי כמה זמן התחשק לי שוב. לקחתי איזו כוסית אחת. מסתבר שהיא טורקיה(זה הרבה לפני המשט). היא היתה מדהימה. מנשקת נהדר, מפנקת. תענוג. לא התחרטתי.
הלכתי לאכול. יש שם בופה מגעיל שאני מעדיף שלא להיזכר בו, אבל הייתי כל כך רעב שנשנשתי איזה סלט.
סיימתי לאכול הסתובבתי עוד קצת וצדה את עיני איזו צ'כית חמודה. כוסית רצח. בת 19 לערך. החלטתי שזה אחלה סיום ליום ארוך. לקחתי אותה ולא התחרטתי. היא נישקה קלות אומנם, אבל הבילוי איתה היה מדהים. התכרבלנו יחדיו וזה ממש הרגיש כמו לבלות עם החברה. רק שהיא נראית נהדר. תענוג.
אחרי זה התקלחתי והלכתי הביתה.
הציונים:
המקום: 10
האוכל:0
יופי הבחורות: 1-10
השרות: תלוי על מי נופלים. צריך להיזהר.
החיסרון: שאי אפשר פשוט לשבת בשקט וליהנות מהאווירה.
המחיר: לא נורא בסך הכל. 300 יורו, עם 3 אקטים ובילוי שלם.
בקיצור שווה, אבל צריך לעשות את הבחירות בזהירות ובשיקול דעת.
החתול2010-07-16 17:14:08