כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

1

לצערי כתבתי בהרבה יותר בהרחבה ומשום מה הכל נמחק לי, כעת אני אנסה שוב אך בקיצור.

החלטתי לעשות בדיקה מעמיקה על מועדוני FKK שבגרמניה, למעשה הכל התחיל מהמידע הראשוני שקיבלתי מהפורום כאן.

נסעתי ל-4 ימים בדיסלדורף כדי לעשות בדיקה מעמיקה. מכיוון שהאזור הזה מבורך בערך כ -10 מועדונים ברמה טובה, היה קודם כל קושי באיזה כן לבקר ועל איזה מהן לוותר.

אז אתאר על המועדוני שכן ביקרתי שנבחרו על ידי.

קודם כל צריך לציין שהבעיה הראשית שנתקלתי בו זה התחבורה למקום, כי רוב המועדונים הם מחוץ לערים ולהגיע בלי רכב זה מצריך או מוניות, למי שיש תקציב, כשצריך לקחת בחשבון עלות נסיעה מהעיר זה כמה עשרות יורו לכיוון, וזה בא על חשבון בילוי עם הנערות במקום. האפשרות השניה זה להגיע עם תחבורה ציבורית המאוד יעילה עד קרוב ככל האפשר למועדון ובחלק האחרון לקחת את המונית, וזה מוזיל את העניין ל10-15 יורו בלבד.

אני שולח את מה שכתבתי כדי שלא יווצר שוב בעיה ויימחק שוב, ואז אמשיך לפירוט המועדונים.

2

חבריה אתם צריכים להעריך את המאמץ שלי, זה כבר פעם שנייה שכתבתי והכל נמחק זה באמת מתחיל להיות קשה, אני מנסה בשלישית.

המועדון הראשון שבו ביקרתי נקרא ACAPULCO והוא נמצא באיזה עיירה במרחק של 35 דקות ברכבת, כולל החלפה של רכבות, והמשך ליעד במונית.

מחיר כניסה 35 יורו ויש להם מה שנקרא "שעה עליזה" שהמחיר מופחת ל 25 יורו כניסה. מקבלים חלוק ומגבת, ולאחר מכן אם זה ביקור ראשון מצמידים לך בחורה בלבוש של חווה אמנו כדי לעשות סיור ולהכיר את המקום. יש במקום סאונה יבשה ורטובה חדר טלוויזיה שמוקרנים בו לא סרטי טבע ומדע, בריכה גקוזי. המחיר כולל אוכל ברמה בסיסית ושתיה קלה ובירה, שתיה חריפה במחירים של מספר יורו בודדים.

המדיוניות של המקום הוא שהבנות לא פונות ללקוח אלא הלקוח פונה אליהן. מי שמכיר את המועדונים האלה יודע להעריך כמה זה עדיף כך. כשנכנסים רואים את הבנות יושבות לבד או בזוגות ומחכות שייפנו אליהן.

המקום יחסית למועדונים אחרים גדול ומושקע ביותר.

מחירים למין הוא 40 יורו לחצי שעה ולאקסטרות 100 יורו.

צריך לציין כשהגעתי היו במקום כ- 15 בנות ו7 גברים. וכשעזבתי לאחר 3 שעות היו כ-30 בנות 20 גברים, כך שכל אחד יעשה חשבון עם עצמו האם להעדיף מבחר קטן יותר של בנות והרבה יותר שקט, או מבחר גדול יותר של בנות וקצת יותר רעש ולחץ במקום.

הבנות רובן לבושות משהו כמו שרוך בחלק התחתון, ושרוך וחצי בחלק העליון. והן באמת יפות מאוד.

ברגע שדיברת עם הבחורה וסיכמת מה שאתה רוצה, עולים לאחד מהחדרים, ואף אחד לא עומד עם סטופר בכניסה.

אני הייתי עם אלכסנדרה מרומניה שעדיף שלא אכתוב עליה הרבה כי בגדול היא נראית הרבה יותר טוב ממה שהיא יודעת לעשות, בקיצור לא הצלחה גדולה. בכלל אני חושב "בדרך כלל" היפות פחות טובות בעבודתן.

בסך הכל ציון המקום 8-9 ציון הבנות 8-9 מלבד אלכסנדרה כאמור.

מצטער , בפעמים הראששונות כתבתי הרבה יותר מפורט, כעת כבר אין הרבה כח אני חייב לישון.

בהמשך אכתוב על המועדונים האחרים שביקרתי.

4

הולך בטל תודה על העצה, אני פשוט לא כל כך שולט במחשב ולא בדיוק יודע WORD ולהעתיק.

המשך מועדונים.

המועדון הבא שבו ביקרתי הוא DOLCHE VITA והדבר כמעט היחידי חיובי שאפשר לומר עליו שהוא נמצא ממש בעיר דיסלדורף. אפשר להגיע אליו ברכבת 3 תחנות מתחנת רכבות מרכזית, אני נסעתי במונית וזה עלה 18 יורו מהמרכז.

המועדון בכל הפרמטרים פחות טוב מ ACAPULCO הוא קטן יותר פחות מפואר פחות בנות, ובטח גם פחות יפות. מחיר כניסה הוא 35 יורו שכולל חלוק מגבת ארוחות מתקנים כמו סאונה ובריכה, למעשה ברוב המועדונים נותנים פחות או יותר אותם אפשרויות בילוי, ההבדל ביניהן הוא הגודל הפאר ונקיון והאוירה. כמו שכתבתי בכל אלה ACAPULCO עדיף.

מחיר בילוי עם בחורה הוא ,בשעות מסויימות יש אפשרות ל15 דקות במחיר של 25 יורו, ובדרך כלל המחיר הוא 50 יורו לחצי שעה. יש אפשרות למסג מיקצועי מבחור מגודל שנמצא במקום בתוספת מחיר. דרך הגב שכחתי לכתוב בACAPULCO אחרי שעה 1400 יש 2 בנות מלוכסני עיניים שבאות לעשות מסג ארוטי, כמובן בתוספת תשלום.

הדבר הטוב שאני אכתוב על דולצה ויטה הוא בחורה בשם אגנס מפולין. למעשה היא הגיעה למקום רק אחרי כשעתיים שהייתי שם ולא בדיוק חשבתי על מין בזמן הזה אלא רק פשוט לנוח , כשהיא נכנסה הבנתי שהמנוחה שלי נגמרה ואני אקח אותה לבדיקה מעמיקה. היא באה עם עוד בחורה, שלאחר שהזמנתי אותה לשבת לידי, היא אמרה לי שהיא בת דודה שלה שבאה לפני 4 ימים מפולין לעבוד במועדון, וזה היה סיבה מספיק טובה בשבילי להזמין גם את השניה אלנו, אני שפוט לא זוכר את שמה.

אגנס מדברת אנגלית ורוסית והשניה רק פולנית. לאחר שסיכמתי עם אגנס את הפרטים, רק על אקסטרה לא הסכמנו וכך הלכנו אני ושני הפולניות לחדר. לא אתאר בדיוק את האקט פשוט אכתוב שהיה זה האורלי הטוב ביותר שהיה לי בחיים, ואני עם נסיון לא מעט. אגנס הזאת הכי טובה שאפשר להיות, השנייה למעשה יותר הפריעה, ולכן את רוב העבודה עשתה אגנס. תוך כדי אקט היא הסכימה לאקסטרה שביקשתי בתוספת של 25 יורו. כך שלאחר 30 דקות יצאתי עם אורלי הכי טוב שהיה לי ופחות 125 יורו.

הבטחתי לעצמי שלפני שהעזוב את העיר לפחות עוד פעם אבוא לבקר את אגנס.

לסיכום ציון המקום 6-7 ציון הבנות 6-7 ציון אגנס הפולניה 10.

המשך יבוא

5

המשך מידע מועדונים בגרמניה.

יש מועדונים בגרמניה שנקראים PARTY CLUB והם למעשה מה שאנחנו מכירים "הכל כלול", משלמים פעם בכניסה ומשתמשים בכל מה שיש למקום להציע כולל מספר לא מוגבל של סקס עם הבנות. בדרך כלל זה מוגבל במספר שעות שהייה במקום. יש מועדונים שמאפשרים כניסה ל 5 שעות ב-75 יורו או 3 שעות ב 100 יורו וכו...

המועדונים הם גם קטנים שבמשמרת ישנם 4-5 בנות, ויש מועדונים שיש גם 25 בנות.

היתרון הגדול ביותר במועדונים אלה זה המחיר, כי אם נעשה חשבון שגבר ירצה להיכנס למועדון FKK רגיל וישלם גם כניסה וגם 2-3 אקטים ואולי אף אקט עם 2 בנות יחד, וגם פעם או פעמיים מתוכם גם אקסטרות, נגיע בקלות ל 200-250 יורו. ובפארטי קלאב כאמור מדובר עד 100 יורו בלבד.

כמובן שזה בא על חשבון ה איכות, גם של המקום וגם של הבנות.

אני למשל הייתי במועדון בשם PARTYTREFF- MG שנמצא במנשדגלדבך שזה כחצי שעה נסיעה ברכבת מדיסלדורף ומתחנה המרכזית 6דקות במונית עד למועדון במחיר של 8 יורו למונית. בכוונה בחרתי מועדון קטן שיש במשמרת 5 בנות בלבד. כניסה עולה 75 יורו לחמש שעות. היו במקום אחת מליטה מבוגרת מעט והיחידה שדיברה אנגלית, 2 פולניות 2 רומניות. מתוך החמש אחת יפה אחת קצת פחות ושלש לא יפות, אומנם לא מכוערות אבל בהחלט לא יפות.

השרות מאוד אישי וכולם יושבים ביחד בסלון מדברים אם יש אפשרות לתקשר בשפה, וכל פעם שבא לגבר לוקח לו אחת מהבנות לאחד החדרים,עושים מה שעושים וחוזרים לסלון שוב עד לפעם הבאה.

אני הייתי במקום 3.5 שעות פעם ראשונה לקחתי את הלטבית המבוגרת ואחתמהפולניות שנדמה לי קראו לה קלאודיה, הלטבית אומנם מבוגרת אבל מקצוענית סופר, והפולניה צעירה מאוד ונראית די חדשה כי היא עדיין בהתלהבות שלה(אני מניח שזה יעבור לה מהר מאוד). פעם שניה לקחתי את הרומניה שאני לא זוכר את שמה, ולא בדיוק נהניתי כי היא עשתה סימנים שהיא ממהרת לאן שהוא, ובסוף לקחתי את הרומניה השניה שקראו לה מאלני ובסך הכל היא הייתה בסדר. בגילי המופלג באמת שלא חשבתי שאני אצליח לעשות מין 3 פעמים בזמן קצר כל כך אבל אני מבין עכשיו שנותנים בחינם אז הכל אפשרי.

בסיכומו של דבר המועדונים הללו בעיקר למי שרוצה כמות על חשבון איכות, אבל עדיין פעם אחת לפחות צריך לנסות כי לפעמים פחות חשוב הפאר של המקום והיופי של הבנות, אלא היחס האישי שמקבלים במועדונים הקטנים הללו.

דרך הגב בכל זמן שהייתי שם היינו 3 גברים על 5 בנות.

המשך יבוא

7

תשובה לSEXLOVER

אני אישית פעם ראשונה בגרמניה בכלל, וכאמור באיזור דיסלדורף.

אני נעזר בעיקר בשני אתרים באינטרנט

WWW.FKK-SAUNA-CLUBS.COM

WWW.ISAW-DB.COM

באמר הראשון יש פורום על כל מועדון. ורובם ממוינים לפי מספר כוכבים שכל מועדון מקבל, מתחיל מכוכב אחד ועד ארבעה כוכבים.

מקווה שעזרתי.

8

אני הייתי בברלין לפני שנה אז אספר בקצרה את סיפורי.

ביום הגיעי הייתי בGANG BANG מדהים, אבל זה לפעם אחרת.

בברלין הייתי במועדון KKK בשם artemis. (http://www.fkk-artemis.de/)

יורדים בתחנת westkreuz פונים שמאלה, יורדים בכביש ומגיעים

המחיר:: משלמים בכניסה 80יורו וזה כולל שתיה קלה וארוחה מגעילה. חצי שעה עם בחורה בחדר 70 יורו. אלכוהול עולה- והרבה.

אז נכנסתי למקום. המקום מדהים. כולל סאונה, בריכה, חדרי סרטים, מקלחות. יפיפה. אתה מרגיש כמו יו-הפנר. הבעיה היא שלא נותנים לך לנוח. בכל שניה מגיעה מישהי ומציקה לך. אתה לא יכול לשבת בשקט ולבחון את המצב. זה די מבאס.

איך שהגעתי התלבשה עלי בבריכה איטלקיה יפיפיה. התחילה לדבר איתי שאלך איתה לחדר. אמרתי לה שרק הגעתי ואני רוצה לבחון את המצב. לאחר דיון קצר היא ויתרה ועליתי לבר. הזמנתי בירה ב7 יורו והתיישבתי על הבר. הגיעה איזה מזרח אירופית מהממת והתחילה לדבר איתי. אמרה שנלך לחדר סרטים ונדבר. איך שנכנסנו התחילה למזמז אותי ואמרתי לה שבינתיים אני לא רוצה. הביאה את חברה שלה(חשבה ששתיים ישבשו את דעתי) אמרתי לא ולבסוף ויתרה כשכל הערב כשראתה אותי הציקה לי. שתזדיין.

סיימתי את המשקה. לקחתי את האיטלקיה הכוסית. איזו טעות. תקתקנית מארץ התקתקנים. איך שנכנסנו הוציאה שמן והתחילה להביא לי ביד. כמובן שגמרתי ואמרה: "אוי מהר. עוד פעם זה עוד כסף". האמת מזל שמהר כי היא לא הפסיקה לדבר וכבר כאב לי הראש ככה שרציתי שזה יגמר.

חזרתי לאזורים. הסתובבתי בחדרים. כל הזמן הזה אתה נמנע ממפגשי עיינים עם הבחורות(היו בערך 30), כי הן מתחילות להציק. זאת הבעיה של המקום.

אחרי כמה זמן התחשק לי שוב. לקחתי איזו כוסית אחת. מסתבר שהיא טורקיה(זה הרבה לפני המשט). היא היתה מדהימה. מנשקת נהדר, מפנקת. תענוג. לא התחרטתי.

הלכתי לאכול. יש שם בופה מגעיל שאני מעדיף שלא להיזכר בו, אבל הייתי כל כך רעב שנשנשתי איזה סלט.

סיימתי לאכול הסתובבתי עוד קצת וצדה את עיני איזו צ'כית חמודה. כוסית רצח. בת 19 לערך. החלטתי שזה אחלה סיום ליום ארוך. לקחתי אותה ולא התחרטתי. היא נישקה קלות אומנם, אבל הבילוי איתה היה מדהים. התכרבלנו יחדיו וזה ממש הרגיש כמו לבלות עם החברה. רק שהיא נראית נהדר. תענוג.

אחרי זה התקלחתי והלכתי הביתה.

הציונים:

המקום: 10

האוכל:0

יופי הבחורות: 1-10

השרות: תלוי על מי נופלים. צריך להיזהר.

החיסרון: שאי אפשר פשוט לשבת בשקט וליהנות מהאווירה.

המחיר: לא נורא בסך הכל. 300 יורו, עם 3 אקטים ובילוי שלם.

בקיצור שווה, אבל צריך לעשות את הבחירות בזהירות ובשיקול דעת.

החתול2010-07-16 17:14:08

9
[QUOTE=החתול]

המחיר:: משלמים בכניסה 80יורו וזה כולל שתיה קלה וארוחה מגעילה. חצי שעה עם בחורה בחדר 70 יורו. אלכוהול עולה- והרבה.

הציונים:

המקום: 10

האוכל:0

יופי הבחורות: 1-10

השרות: תלוי על מי נופלים. צריך להיזהר.

החיסרון: שאי אפשר פשוט לשבת בשקט וליהנות מהאווירה.

המחיר: לא נורא בסך הכל. 300 יורו, עם 3 אקטים ובילוי שלם.

בקיצור שווה, אבל צריך לעשות את הבחירות בזהירות ובשיקול דעת.

[/QUOTE]

למה ללכת?
רק כניסה 80 יורו ואוכל מגעיל?

עבודה ידנית 70 יורו? לזה אתה קורא אקט?

איך זה בדיוק שווה?
הספורטאי הגדול

10

אם באת לאכול, אז באמת תוותר.

טוב אז הפעם הראשונה לא היתה אקט, אבל השאר היו שווים בהחלט.

וכמו שאמרתי זה תלוי על מי נופלים אז צריך להיזהר.

ו-70 יורו לחצי שעה זה מחיר נמוך בגרמניה, אז בסה"כ זה מתקזז עם הכניסה. אני יכול להגיד לך שבסתם בית זונות בגרמניה לא תצא עם פחות מ200 יורו לפעם וחצי. ושם זה יהיה עם אותה הבחורה. הייתרון במקום כזה זה המבחר והיכולת לגוון בבחורות.

ככה זה בגרמניה. גם בהולנד(אלא אם תלך לתיקתוקית חלונות אדומים). יקר.

רוצה בזול? סע לפראג או וארנה.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”