כ אמסטרדם והסביבה - סקס אדיר

אמסטרדם והסביבה

1
בהמשך לחבר שכתב על אמסטרדם
אני רוצה שוב לציין שיש מציאות במיוחד מחוץ לעיר
אני גם יותר חובב של מציצות ומשחקי עבודת יד ופנטזיות ופחות לדפוק לדפוק לדפוק (זה מעיייף)
ולכן בקלות מוריד חלק מהבחורות מרמה של 50 יורו ל30 יורו
אצל הכוכבות הגדולות זה לא עובד
הן מסבירות לך שזה מחיר כניסה
גם אם אתה רוצה לראות אותה זה 50
אני אתאר טלגרפית כמה מפגשים לא חזק בשמות וגם לא קל למצור אבל שתדעו על הפוטנציאל
אלקמר- חצי שעה מהולנד - אנטה
============
הבחורה הכי מהממת בעולם שהייתי איתה, יפיפה בת 24/175 ברמה קטלנית עם גוף הורס שלא האמנתי שאני מזיין, כן הפעם גם מזיין, ב 35 יורו. התחילה לעבוד ב 12 בצהריים ועוד לא התאפרה ועדיין היתה יפיפה עם שיער בלונד צבוע גולש. ציצ טבעי יפה עובד. פירסינג טבור וקעקוע גב. תאמינו לי לא האמתני שיש יופי כזה וכבר הייתי עם הרבה בחורות במקומות הללו. צילמתי איזה סרטון של שניה שתיים שרואים אותה בצלולית אבל זה לא נותן הרבה וגם אם היה לא הייתי רוצה לפרסם. כמובן היא בולגריה.
מחשבה ראשונה - הייתי רוצה שתהיה חברה שלי
מחשבה שניה - איך בחורה כזו עובדת בשביל גרושים בארץ היא היתה לוקחת 1000 בילווי ועוד יעמדו בשבילה בתור.
מחשבה שלישית - הייתי לוקח אותה עכשיו איתי
מחשבה רביעית - למה אין לי תמונה שלה...
מחשבה חמישית מתי אני פוגש בה שוב
הארלם - 20 דקוות מאמסטרדם - אווה בראון
==========
את השם החולני (שם אהובתו של היטלר) היא בחרה ואני הבנתי רק בסוף
לא יודע אם היא נאצית או בעלת הומור חולני
אבל היא חולת זין
מילפ גרמניה...אלא מה...
פשוט לקחה 40 יורו
שיקחה לי בזין
בהתחלה גם הפנתה אליי טוסיק עם ויברטור בתוך הכוס
עוד כל מיני משחקים
עתשה לי ביד עם הרבה רוק
קרבה אל הפה שלה את הזין
אני מרגיש שעומד לגמור
ולא סיכמנו על גמירה בפה או בשפתייםן
שיחקה ועבדה יפה עד שגמרתי על שפתיה תוך שאני עם האצבעות מעביר לה את השפיך על השפתיים
ליטופים ומחמטות והסתיים יפה
היתה עוד אחת ברובע החלונות מילפ מהממת וסקסית ביותר תמורת 30 שיחקה איתי יפה
אחכ התברר שהיא בכלל קצת יהודיה
אמא שלה ישראלית לשעבר
אמרה לי לילה טוב בעברית
היתה בולגריה עם פירסינג כוס ולשון שנתנה לי חווית חברה ולשחק לה בכוס ולנשק את השדיים המשולמים והגדולים שלה
פירסינג לשון חרימנה אותי איתו
היתה לטינית בת 46 גם עם פירסינג לשון שגם שיחקה איתי גוף מהמם ונשי סקסי
בקיצור גן עדן
ולחשוב שחזרתי לפה...

אמסטרדם והסביבה

3
כמו כן למי שנמצא באמסטרדם, אוסיף דיווח על מקום בשם jan bik
ניתן למצוא כתובת בגוגל
בגדול, נכנסים לבר, כל הבחורות יושבות מסביב בלבוש מינימלי. אתה ניגש למי שבא לך, קצת סמול טוק, רואים שמתאים לשני הצדדים, והופ לחדר
50 יורו לחצי שעה , 70 או 75 לשעה משהו כזה
אין חוקים למקום, כל בחורה עם הבחירות שלה, אתה משלם על מציצה וזיון, אבל ענייני הגומי והאקסטרות כבר תלויים בכל בחורה באופן פרטני
אני נכנסתי לשם 3 פעמים עם בחורה רזה רזה, לא אנורקסית בכלל, אבל בהחלט רזונת, חזה קטן, נותנת לזיין אותה דיי חזק ולא מתלוננת.
בסך הכל רוב הבנות שם לא דוגמניות, וגם לא קרובות לזה, אבל אם יהיה לכם מזל, תוכלו למצוא מציאות אמיתיות. הייתי שם לילה אחד והיתה בחורה הולנדית בלונדה פשוט מדהימה, בחיי שמזכירה את בר רפאלי. אך היא נתפסה כל פעם מחדש, שפשוט בחרתי במישהי אחרת
בהצלחה לכל הצדדים

אמסטרדם והסביבה

5
אלקמר אנטה שידור חוזר.
הבחורה עדיין שם יפיפה כמו שזכרתי
עברתי בזריזות על כל הבנות ברחוב החלונות היה ברור לי שנכנס רק איתה
דוגמנית. אין מילים, הפירסינג נעלם. הקעקוע כמובן נשאר
שיער גולש ארוך. ציצים טבעיים בינוניים יפיפיים שנתנה לנשק
סגרנו על 30. עבודת יד משובחת שלה ותענוג עילאי
בזמן האירוע קרא לה מבחוץ הבעל בית קבל שכר דירה יומי. אבל המתין בשקט לגמירה המיוחלת שלי
חברים אין דברים כאלו. ויש לי עדיין את הסרטון וידאו של השניה וחצי שרואים אותה שצילמתי לפני שנה
יכלה להיות דוגמנית ללא ספק
בטח ובטח לככב בליווי של 700 ש״ח
ובפועל נותנת שיורות טוב במחירי תחנה מרכזית חצי שעה ברכבת מאמסטרדם.
הפצצות ברמתה באמסטרדם לוקחות מינימום 50 וסק אם נכונות לתת ליקוקי שדים או נגיעה בפוסי

אמסטרדם והסביבה

6
אני בשוק איך בממוצע אני חוגג עם כוסיות אירופאיות מהממות ללא הפסקה ולא בחורות תאילנד או מזרח רחוק מגעולות עם שיער בפוסי או בלי חזה...נערות עובדות ברמה והכל במחירים שמתחילים במאה-מאה וחמישים גג
אגב באלקמאר היתה כושית סקסית מגאנה שסגרה איתי כבר על 20 יורו לעבודת יד
אבל אין לי קיבולת לשני סיבובים בהפרש זמן קצר וזמני דחק לחזור
ועל פצצת על כמו אנטה אין לוותר
אגב יש אתר מקביל לשלנו אבל יותר מסודר שנקרא זונות.http://www.hookers.nl/ ושם ביקורות על כל בחורה עובדת. מסודר מאוד כולל באיזה חלון עובדת. לא כמו הבלגן אצלנו
שרשור על כל עיר ורובע ובחורה/חלון

במסעי הוצאתי בשישה ימים 245 יורו כלומר סביב 1150 ש״ח לתשעה מפגשים עם שמונה בחורות (אחת פעמיים)
עלות ממוצעת לבחורה 128 ש״ח......... וזה לא כולל טעות כנראה שהיתה לי שנתתי לבחורה כנראה 15 ולא 30...
ואז בכלל הנתונים הם 120 למפגש ממש כמעט מחירי תחנה מרכזית או פיפ שואו אבל עם אילו בחורות על !!!

UMA2013-05-04 15:10:40
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”