כ ברלין - FKK Artemis - נינה - סקס אדיר

ברלין - FKK Artemis - נינה

1
אנחנו נחרוג ממנהגינו ונדווח על נותנת שרות ולא על מוסד, ארטמיס בית הזונות הגדול בברלין במשמרת ערב יש יותר מ80 זונות, הוראות הגעה לוקחים sBahn עד לתחנת westkreutz יוצאים מהחניה ופונים שמאלה ברחוב עוברים גשר מעל פסי רכבת ואתם שם.
קחו בחשבון שבימים חמים ( מידי םעם יש יום כזה בברלין) המקום לא מומלץ.
נינה היא בחורה בגיל שבין 25 ל30 ממוצא צ׳כי, יופי טיבעי וגוף רזה, שיער שחור ארוך היא נוף חריג ברמת השרות והביקוש לה גדול.
נתקלתי בה לראשונה בקולנוע כשאני משגל בחורה אחרת כשהיא מצרפתת לקוח אחר תוך כדי שפשוף עדין של הקשיח ומאז בכל ביקור בברלין אני אצלה עובר.
למזלינו היא אוהבת ישראלים ושמחה כשלקוח ישראלי שב לבקר אותה, היא לא מעניקה PSE אלה GFE עדין וחושני.
מומלצת בחום.

3
ארטמיס זה שם מעניין לבית זונות בהתחשב בעובדה שארטמיס היתה אלה בתולה שהתרחקה מכל מגע גברי ואף השפיעה על בנות חסותה לנהוג כך...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

4
אני אוהב את ברלין הייתי שמה אני מכיר טוב את המקום
יש לי שתי מקומות שאני מכיר אחת זה מכון ליד המלון שלי שאין לי מושג את שם הרחוב אבל אני ידיע להגיע לשמה
יש שמה מלא בחורות מכל מיני מדינות
ואחת מרחוב papier-strase 12 בחורה מבוגרת נתנה לי אחלה פינוק שבעולם ב40 יורו שתי אקטים
אתם לוחצים באינטרקום שלה שכחתי את השם היא נמצאת בקומה קרקע
בכניסה אתם הולכים טיפה ישר ואז יש לכם כמה מדרגות בצד ימין עולים במדרגות והדלת הראשונה נמצא ממול
שווה ללכת אליה

6
[QUOTE=אחים שלו גברים]
לא חשבנו על זה כך אף פעם ונראה לנו שגם בעלי המקום לא..

[QUOTE=lover23]ארטמיס זה שם מעניין לבית זונות בהתחשב בעובדה שארטמיס היתה אלה בתולה שהתרחקה מכל מגע גברי ואף השפיעה על בנות חסותה לנהוג כך... [/QUOTE] [/QUOTE]

בעלי המקום לא חשבו על זה?

אם מישהו קורא לבית זונות בשם כזה, אז הוא לא חושב על זה? Shocked

זה הרי הכי קריצה שיש. הכי הפוך על הפוך שיש. כששמעתי על המקום ושמו, אמרתי לעצמי - וואלה, אנשים עם חוש הומור. אהבתי.
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”