כ דיווח מהולנד ובלגיה - סקס אדיר

דיווח מהולנד ובלגיה

1
שלום לכם,

השבוע חזרתי מביקור עבודה של שבועיים בהולנד ובלגיה. במהלכו הייתי בחלונות האדומים גם באמסטרדם, גם בבריסל וגם באנטוורפן. מה להגיד לכם, אני מצאתי מה שחיפשתי למרות הדברים שנכתבו כאן בפורום. ולהלן הדיווח:

אנטוורפן:

החלונות האדומים באנטוורפן נמצאים מרחק הליכה מהתחנה המרכזית, מדובר על שני רחובות מקבילים ועוד רחוב שחוצה אותם. במקום יש עשרות נערות עובדות בכמובן שזה תלוי בטעם של כל אחד ואחד אבל אני מצאתי שם כמה מציאות. חשוב לציין כי לקראת שש או שבע בערב החלונות מתרוקנים והבנות הולכות הביתה (אין לי מושג למה אבל שאלתי את אחת הבנות והיא אמרה שהן מעדיפות לעבוד עד השעות האלה).

אני נכנסתי שם עם איזו בחורה שחורה כוסית על עם חזה גדול ויפה, 30 יורו החליפו ידיים והייתי אצלה למשך קרוב לעשרים דקות בחדר נקי ומסודר.

לאחר מכן טיילתי באזור וחזרתי שוב אחרי שעתיים לחלונות ומצאתי דבר מדהים ביופיו, בחורה רזה עם חזה עננננקקקקקק!!!!!!! סיליקוני כמובן, איך שבאתי להיכנס נכנס גבר אחד לפניי, חיכיתי ליד החלון שלה איזה עשרים דקות עד שהוא יצא ורק אז נכנסתי אליה, תקשיבו היא הדבר הכי סקסי שראיתי בחיי!!!!! החזה שלה ענק ולא הורדתי את הידיים ממנו כל מהלך הזיון, הבחורה שירותית, יודעת לפנק ועושה תנוחות איך שרציתי.

לה שילמתי כבר 50 יורו (אין מה לעשות, על איכות משלמים), והייתי יותר מעשרים דקות אצלה. אחד הזיונים היותר טובים שהיו לי!!!!

בריסל:

בבריסל החלונות האדומים נמצאים במיקום לא משהו ולכן הייתי מטייל שם בשעות האור עד לשעה 17:30 בערך שמתחיל להחשיך כי נעשה שם לא נעים. שם מצאתי בחורה בת 20, שחורה (מצטער זאת הסטיה שלי), עם חזה גדול טבעי. שלמתי 40 יורו ונכנסנו לחדר, הייתה שירותית, מציצה מעולה וזיון טוב, הריחה טוב ונכנסה להתקלח אחרי. חיפשתי אותה לפני זה אבל היא הייתה עמוסה ורק אחרי טיול קצ באזור חזרתי וראיתי אותה בחלון אז נכנסתי. שווה את המאמץ ואת הכסף.

אמסטרדם:

הגעתי למקום עפ"י חבר מהפורום כאן שכתב כאן כי באזור החלונות האדומים יש מקום של בודי מסאג' תאילנדי (השפ של המקום הוא משהו עם הספרות 21), המקום נמצא בקצה החלונות האדומים. הגעתי למקום ומייד זיהיתי את הכתובת, צלצלתי בפעמון ופתחה לי בחורה מלוכסנת פצצה. נתנה לי פרטים ואמרה לי כי יש שתי בנות (היא הפקידה!!!). ראיתי את הבחורות, כל אחת עושה משהו אחר (אחת עושה בודי עם סקס והשניה בודי עם גמירה ביד), הלכתי על הבחורה עם הבודי והגמירה ביד כי היא נראתה יותר טוב. 65 יורו החליפו ידיים ועלינו לחדר. חדר נחמד, מריח טוב, נקי וחמים. זהו. אין לי משהו טוב נוסף להגיד, לא על המקום, לא על המסאג' ולא על הבחורה.

בדירה הכי מסריחה בדרום תל אביב הייתי נשאר יותר זמן!!!! איזהבודי ואיזה נעליים????

התחילה במסאג' ליטופים סתמי ומשעמם, שכל רגע היא שואלת אם אני רוצה מציצה בתשלום, סרבתי בנימוס. לא עלתה עליי לשניה אחת, רק מסאג' עם הידיים (לא סגרנו על בודי?). לאחר מכן אמרה לי להתהפך, המשיכה במסאג' עם הידיים וכששאלתי אותה מה עם הבודי שהובטח לי אמרה כי העור שלה רגיש והיא לא יכולה לעשות לי בודי כי החזה שלי מגולח.....

אמרתי לה שתעשה לי בודי בגב, התהפכתי, עלתה עליי לחצי דקה וירדה...

הסתובבתי שוב, עשתה לי ביד, לקח לי הרבה זמן לגמור כי כל הגירוי ירד לי אז היא הזיעה עד שגמרתי (לפחות בזה אני דפקתי אותה חחחח). התקלחתי ויצאתי (בשביל טיפ שתלך למלצר חחחח).

ביציאה הייתי כל כך מאוכזב שהייתי חייב להתפרק. נכנסתי שוב לחלונות והתחלתי בסריקה, נכנסתי לאחת הסמטאות, בסוף הסמטה יש כניסה כאילו למועדון ובו יש כמה חדרים. החדרים מסודרים ככה שהולכים בצורת "ח" ויש כמה חדרים במקום. לפתע צדה את עיניי בחורה בסביבות גיל ה-40 עם חזה עעעעננננננקקקקקקקק סיליקוני, ישר עצרתי לקחתי פרטים, אמרה לי 50 יורו, שאלתי אם היא מתפשטת ואם אפשר לנגוע בה בכל הגוף (חייבים לוודא את זה לפני שנכנסים איתן), אמרה שכן ונכנסתי. מה אגיד לכם, היא כיפרה פי מיליון על המסאג' המעאפן ממקודם. איזה שירות, איזו מציצה, איזה זיון, והכי חשוב איזה חזה.......

נתנה לי לזיין אותה בין החזה וגם לגמור שם, ניקתה אותי ונשקה אותי בסוף. ממש שירות למופת.

זהו, כאן תם הדיווח שלי. מקווה שעזרתי לכם עם ההצלחות שלי ועם הנפילות שלי.

אם אתם רוצים לדעת איפה המקומות הספציפיים שעליהם דיברתי אתם מוזמנים לכתוב לי בפרטי ואני אכוון אתכם.

יום טוב

דיווח מהולנד ובלגיה

4
ב LOVE CLUB 21 צריך מזל ליפול על הבחורה הנכונה. אני מאוד נהנתי שם ממסאז' משחרר מאוד כולל בודי טוב ואני חוזר לשם כל פעם שאני באיזור מפורק אחרי יום עבודה בשטח.

בשביל סקס טוב אני הולך לפארק 118 (5 דקות ברגל מהמבשלה של היינקן). אחרי עשרות ביקורים שם עןד לא נפלתי.

דיווח מהולנד ובלגיה

6
ik25 - לפי תיאור המקום והבחורה באמסטרדם אזי הגעת לאנה הפולניה.
כבר דווח עליה בפורום. אפילו הוספתי עלייה ועל אחרות דיווח. משום מה הדיווח היה 'בהמתנה' לאישור ולא פורסם.
בכל מקרה, פעם שעברה שפגשתי אותה היא מסרה ד"ש לכל הישראלים: הסטלנים והלא סטלנים.

דיווח מהולנד ובלגיה

8
הייתי ב-LOVE CLUB 21 לפני שבוע ולצערי התיאור של ik25 די תואם את מה שקרה לי.
בכניסה מקבלים תפריט שכתוב בו מסאז' + בודי + הרפיה 65 אירו לחצי שעה ו-90 לשעה. היו גם מחירים לסקס, אבל לא זוכר מה היה רשום.

המאחרת שקיבלה אותי גם עלתה איתי לחדר. עיסוי חלש מאוד, אבל באמת חיכיתי לבודי כי היא ממש עשתה לי את זה. איך שאני מתהפך היא שואלת על סקס/מציצה כשסירבתי בנימוס היא פשוט התחילה לעשות לי הרפיה זריזה. כשאמרתי לה, רגע, חכי רגע. היא התעלמה וגמרתי תיק תק. סכ"ה 15 דקות הייתי בחוץ.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”