אני חבר חדש פה וזה הדיווח הראשון שלי אז מקווה שתהנו.
אסכם לכם מקבץ מקומות מומלצים:
1.פאטיה- שם דווקא אני רוצה להציע על מקום שנקרא ה-"Devil's Den" (חפשו בגוגל ותמצאו כתובת ותמונות אמיתיות של הבחורות שעובדות שם, מדובר על שלישיה במקרה הצנוע ביותר, כלומר מי שהולך לשם לוקח שתי בחורות לחדר (לפחות שתיים), המחיר הוא 3500 בהאט לשעה וחצי בלי מגבלת אקטים (סביב ה- 400 ש"ח), חלק מהבחורות עושות אנאלי וחלק לא, במעמד בחירת הבחורות הם מסבירים לך שבצד אחד של החדר יש את אלה שכן עושות ובצד השני את אלה שלא...
הלכתי עם בחורה בשם שרי ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה
השתיים הובילו אותי לחדר בקומה העליונה אחת מכל צד, שתיהן רזות וחטובות לאוהבי הז'אנר (בזמן שאני כותב אני מתמלא בגעגועים חחח)
נכנסנו לחדר ומיד התחלנו במקלחת משותפת ומפנקת, התאילנדיות נותנות שירותי מין מעולים!
לאחר מכן השכיבו אותי על המיטה, יש לציין שהחדר מלא באביזרים ומראה על כל התקרה כך שתוכלו לראות את הכל מזויות נוספות (אחד הדברים הכי מגניבים שיכולים להיות!) שרי (עם פירסינג בלשון) החלה במציצה חשופה ועד הסוף (הן נותנות הרגשה בת זונה של הסחיטה עד הטיפה האחרונה), בזמן המציצה הבחורה השניה ניסתה להצטרף וללקק בכל הגוף, אחרי הגמירה הראשונה בזמן ששמוליק החזיר כוחות הן עשו מסאז' משותף של עשר דקות ואחר כך שאלו את מי אני רוצה לזיין קודם, אמרתי להן שזה לא ממש משנה לי, ואז הבחורה השניה החלה בזיון נמרץ (אני חייב לציין שהתאילנדיות צרות מאוד!!!) היה ליגה, ולבסוף זיינתי גם את שרי, זה היה אחד הזיונים הטובים שהיו לי אי פעם...
ממליץ לכם עליה בחום לכל מי שמגיע לפאטיה
אגב, באותו המקום למי שרוצה להתפרע ולקחת יותר משתי בחורות לחדר זה עולה משהו כמו 1000 באהט לכל בחורה נוספת
באופן כללי לגבי פאטיה ראיתי כבר שיש מלא דיווחים על ביר באר ועל מועדוני גוגו
נכון להיום המחירים עלו פלאים!!!!!!!!! מי שנוסע לתאילנד כדי לזיין אני ממליץ לו פשוט לללכת לקוסמוי אם התקציב שלו דל.
2.קוסמוי-בקוסמוי אין צורך לחפש א הבחורות, הן יבואו אליך, הייתי באיזור שנקרא "צ'אוונג", שם יצאנו למועדון סבבה וגיליתי שבין כל התיירים והתיירות במועדון ישנן גם מקומיות שיותר מישמחו לחזור איתך לחדר במחירים זולים ולפעמים גם ללא תשלום במידה ולא הצלחתם לצוד תיירות...
הכרתי שם בחורה יפיפיה (שם המועדון הוא "גרין מנגו") הסכימה לבוא איתי תמורת 1200 בהאט לכל הלילה! חזרנו לחדר
היא החלה למצוץ - מציצה מצוינת! חשופה ועד הסוף, אין כמו היניקה של התאילנדיות,רוב הישראליות לא יודעות את העבודה... לאחר מכן עשינו עוד איזה שני מספרים והלכנו לישון
יום למחרת בבוקר היא הלכה ובערב היא באה ללא תשלום ונשארה איתי שוב כל הלילה, אין הגבלת אקטים ו-GFE אמיתי!
לא כולן ככה שם, ויש מקום למיקוח לגבי מחירים... ממליץ בחום!
ממליץ שאם תיקחו מישהי, שמרו על החפצים שלכם היטב כדי שלא ירוקנו אתכם (גם על מקרים כאלה שמעתי)
המלון לא דורש אקסטרא בדרך כלל על הכנסת בחורות
לפני שאני מסיים, דבר חשוב: תסכמו עם הבחורה שאיתה אתם הולכים לגבי מה היא מוכנה ולא מוכנה לעשות (אותי לא מעניין אנאלי לדוגמא אבל אני מבין שאת חלק מכם זה כן מעניין ולכן יש לוודא שהיא תעשה מה שאתם רוצים ולמנוע אי נעימות)
תהנו ומקווה שהדיווח הראשון שלי ימצא חן בעינכם!
אחלה יום