כ הונגריה/בודפשט - סקס אדיר

הונגריה/בודפשט

1
אני ממליץ בחום על בודפשט הונגריה. להלן כמה סיבות עיקריות :

1) בודפשט זולה בצורה יצאת דופן מבחינת קניות, מסעדות, בילוים ולינה.

2) דירות פרטיות- הכמות שם היא בלתי נתפסת שלא לדבר על איכות...
אני בנסיעותי לשם נעזר ב- rosszlanyok.hu
עכשיו, כמה דברים חשובים על האתר, עדיף לפני הנסיעה לפתוח יזור ולסמן את
הבחורות המועדפות עליך.
לבחור בחורות מהמרכז. (מוניות יכולות ליקר את החוויה באופן משמעותי, בכלל תיזהרו מנהגי מוניות שם והקפידו להזמין דרך המלון ולסגור על מחיר לפני)
לשלוח הודעה פרטית לאותה בחורה בבקשה לפרטים (70% שתענה בהונגרית אפשר להיעזר ב- http://translate.google.com/)
לבחור רק בחורה שיש לה מעל ל 2-3 המלצות חיוביות ושהתמונות שלה מאושרות ע״י ההנהלה.
את התיאום להגעה רצוי לעשות בסמס או מייל בכדי לקבל כתובת מדוייקת של הדירה.
(אין מצב להבין בטלפון באיזה רחוב היא נמצאת בדיוק)
טווח מחירים שפויים יכול לנוע בין 150-300 ש״ח לשעה מלאה!!!

3) דירות מסאז׳ אירוטי- גם פה המבחר עצום המומלצות שלי הם
התמונות אמיתיות!!!! משופצות אך אמיתיות לגמרי.
מדובר על בודי מסאז׳ מקצועי (תמיד בחרתי באופציה הזאת) כאשר, וזה משתנה מבחורה לבחורה ובמשיכה שלה אליך, מציצה היא ללא קונדום והגמירה לעיתים קרובות בפה. כמובן יש לא מעט בחורות שללא תשלום נוסף (25 ש״ח ) תרפה אותך ידנית.
התיאום פשוט מאוד ותמיד יש בחורה אחת בדירה שמדברת אנגלית טובה.

טווח מחירים נע בין 90-אין סוף ש״ח תלוי בתוכנית הנבחרת
מומלץ- שעה וחצי 2 גמירות מבחורה אחת ב-300
אם זה רלוונטי למישהו יש לי כמה המלצות לבחורות מפנקות במיוחד (בפרטי)

3) זונות רחוב- ברמת העיקרון לא מומלץ בכלל, הסיכוי לנפילה/עוקץ הוא גדול
אבל למי שמתעקש, בתחנת הרכבת ברחוב kerepesi utce יש בלילה נערות עובדות בד״כ צועניות מכוערות. במידה ואתה עדיין מתעקש, לא ללכת אליה לבית אלא לבקש שתבוא אליך למלון/דירה. מחירים 100-150 ש״ח

4)סצינת הפיק-אפ במועדונים ברחוב ואפילו בסופר-
חיי הלילה בבודפשט מפותחים ומפתיעים מאוד, לישראלי המסוקס הממוצע יש סיכוי רב למשוך המון תשומת לב חיובית מבנות הונגריה המדהימות!!!!!!!!!!!!! (ראוי לציין). הבנות שם פתוחות וליברליות יותר מכל מקום אחר שהייתי בו, אם תזמין בחורה למשקה והיא נענית לך בחיוב להזמנה (בהנחה שהיא מדברת מעט אנגלית) הסיכויים שלך לסיים איתה את הערב גבוהים במיוחד - זיון כנראה שלא יצא לך מזה בערב הראשון כל השאר כן....

בעיקר בקיץ אני מציע להסתובב ברחוב עם צידנית מלאה בקרח או טלפון של מכון קרוב בחיוג מהיר, הבחורות שם הם מהיפות בתבל אני מזהיר!!!! ברחוב אפשר לגשת לבחורה ולשאול שאלות כגון, איך מגיעים ל...? איזה מטרו...? ולפתח את זה להזמנה לארוחה, דרינק או פשוט לשאול אותה לאן היא יוצאת היום בערב ולקחת טלפון... לי זה הצליח הרבה פעמים יחסית לכמות הפעמים שניגשתי... עדיף להיות עם עוד חבר ולגשת לזוג או שלישית בנות.

בסופר!!!! לבקש עזרה מבחורה באבחון מה אקונומיקה ומה גבינה לבנה (השפה פשוט לא מובנת בעליל) בסופר, יכול להפתיע אותך לטובה לאן אפשר להגיע משם...

מועדונים מומלצים
http://www.morrisons.hu/ מוריסונס 2 הכי מומלץ מכל המוריסונים

5) מועדוני חשפנות- לא להתקרב!!!!!!!!!!!!!!!
יעקצו אותכם שם והמחירים ללפדאנס באורך 2 שירים בעלויות לא הגיוניות, בנוסף בתפריט תמיד יהיה רשום באותיות קטנות ובהונגרית כמובן מחיר הזמנה מינימלי....

6) עדיף לקחת דירה במרכז, בהרבה מבתי המלון לא מכניסים נערות ליווי

7) נערות ליווי- יקר בטירוף המחירים נעים בין 100-200 יורו אבל שוות כאלה לא רואים כל יום

החלטתי לפתוח פוסט חדש מכיוון שהפוסטים שיש בפורום לגבי בודפשט ישנים מאוד
ובנוסף יש כמה וכמה אנשים שביקשו המלצות על בודפשט ונותרו ללא מענה או הפניה לפוסטים הישנים.

אז בהצלחה... ומקווה שתיהנו שם

הונגריה/בודפשט

5
תודה על הפרגון סברס חיוך

מרחיב ישבנים, במידה ואתה טס "רק" לסופ"ש אני מציע להתמקד בדירות המציעות עיסוי אירוטי.
בדירות הפרטיות התיאום ההגעה ולעתים ההמתנה יכולים לקחת יותר זמן מכפי שאתה משער...

בכל מקרה אני טס לבודפשט לפסטיבל זיגט שבוע הבא (פעם ראשונה) לטעום קצת משהו אחר מהסצינה שם.

טעימה קטנה... לא לרייר בבקשה צחוק

מבטיח לדווח לכשאחזור...

נ.ב
הגברים ההונגרים חארות פאשיסטים לא להתחבר יותר מידי
הנשים?! אחחחחח הנשים!!!! נחמדות לאללה, צעירות, מבוגרות לא משנה...
וכאשר אתה במועדון תוודא שזאת (נו... הכוסית הזאת...) לבד ובלי חבר, כי הם מסוגלות לזרום איתך
ואז מגיע המקרר ההונגרי לטיפול פיזיוטרפי... Ouch

הונגריה/בודפשט

7
המחירים קצת עלו שם לאחרונה, בעיקר באזור המרכז, אבל עדיין התמורה שווה מאוד, בערך מאה יורו לשעה, בחורות מדהימות, פינוק סוף הדרך. חלק גדול מהבחורות לא עובדות בסופשבוע ,
אני מת כבר לחזור לשם.

הונגריה/בודפשט

9
שאפו לשי - מצוין וממצה. בתור מי שבקיא בסצינה המקומית, מסכים לכל מה שנכתב.
כמה הערות:
1) מחיר - המחיר לביקור בדירת אירוח הוא לרוב אחיד ועומד על 15,000 פורינט (כ - 240 ש״ח). אם תידרשו לשלם באופן משמעותי יותר דעו שמנסים לדפוק אתכם כי אתם תיירים ועברו למודעה הבאה. ליווי מייקר את הסיפור ל - 20 עד 25 אלף פורינט לשעה.
2) מה כלולו - בעקרון הכל פרט לחריגים. רובן המכריע מוצצות בלי וניתן לגמור על הפנים ובפה במחיר הבסיס. גם נשיקות וירידות הדדיות כלולות. לכל מארחת תפריט ״מה כלול״ משלה ומומלץ לעיין לפני. הן מאוד מקפידות על הכללים. אנאלי עם מי שעושה מייקר את הביקור בכ - 5,000 פורינט (80 ₪).
3) אתרים נוספים - rosszlanyok ששי ציין הוא המוביל. שווה גם לבדוק את beszamolook אתר מצוין. מעולם לא ניתקלתי בתמונה לא אמיתית.
4) אתרי ליווי - כמו ששי ציין, לא מומלץ בעליל.אם רוצים, חלק גדול מהבנות בשני האתרים שציינתי עושות ליווי ובמחירים זולים יותר... כמו כן, מבט קצר בלינק של אתר הליווי ששי שלח מעלה שכל הבנות מופיעות באתרים שציינתי כאן.
5) מי שאוהב PSE - בודפשט היא בירת הפורנו של אירופה. חלק מהבנות בשני האתרים הן כוכבות פורנו פעילות או במיל׳. לחפש פרצופים מוכרים. יש הפתעות מדהימות :) כמו כן יש כאלה שמציינות שהן בענין של pse... חובבי הז׳אנר יהנו.
6) gfe ובחורות צעירות - בשתי מילים גן-עדן. אני לא מכיר אף מקום שיש בו כזה ריכוז של בנות ״רגילות״. מדהיםםם.
גם אני מציע את עזרתי בהמלצות ספציפיות בפרטי...
תהנו!!!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”