כ טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד . - סקס אדיר

טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד .

1
טוב אז קניתי כרטיס לינואר לתאריך של חודשיים . שלמים כרטיס פתוח לשנה . יש לי וויזה .
החודש הראשון הולך להיות עם עוד 3 חברים אני לא דואג לאחר מכן אני נשאר חודש שלם לבד מה ההיו העלויות שלי אני לא יודע
אני נוסע עם כ14 אלף שקל בערך לחודשיים סהכ' נוסעים באוטובוסים ממשלתיים רכבות לא מלונות של 3 4 5 כוכבים אלה אכסניות פשוטות עם מזגן . אני רק דואג כשיהיה לבד עלויות של המלון כמה עולה חדר לבד זול בתקופה הזו בפוקט או בפטייה .אגב איך מגיעים מפטייה לפוקט האופציה הזולה ביותר . אשמח עם תעזרו לי קצת עוד חודש וחצי אני נוסע ופעם ראשונה שלי שם אני מפחד להתקע ללא כסף התהריך של הטיסה ניתן לשינוי בעלות של 150 דולר . אגב עם אתם יכולים לרשום לי שמות של מועדוני דיסקו לא בארים בבנגקוק אני הודה לכם מאוד תודה .

2
המלצה על תיסתובב עם כסף
יכול להוציא מכספומת יעלה יותר אבל יחסוך שיברון לב
5000$ זה המון כסף לחודשים בתאילנד ברמת מלונות סבירה
מלון דירות בבנקוק רח סוי 20 35$ כולל מיזוג
אוכל ליום 20$
מועדונים 35$
זיונים ברמה 75$
יום ממוצע 120 $ אם לא תזיין כל יום
בארים קובוי סטריט
פאטיה יש מלה שרשורים באתר
Toref

3
אם אתה הולך להתכלב בפאטייה ולא לזיין אז אתה חי ב 50$ ליום.האופציה היותר נורמלית היא 100$ ליום כולל זיון.תשכיר דירה ללונג טיים יש ב 5000 באט בפאטייה ותנסה למצוא מישהי קבועה להוזלת עלויות..בבנגקוק תוסיף 20% עלויות ובפוקט כ 50% תוספת. פוקט היא המקום היקר בתאילנד ואתה נוסע בינואר ביי סיזון החודש המבוקש ביותר והיקר ביותר !

4
לא מספיק כסף לחודשיים
הכל תלוי ברמת הבנות שבא לך
ישנם מקומות שיכול לעלות לך 2500 באט בודי מסאג ו ןישנם מקומות שיעלה לך 700 באט
תשריין לך הלוואה בבנק לחודשים קח כרטיס אשראי שיהייה לך לכל מקרה
ד מצב שתיקח גם מישהי לשבוע תשכיר טוסטוס
רק תדע שהן גנבות לא קטנות
תהנה אחלה גן עדן למי שאוהב את המראה שלהן לצערי אני לא התחברתי למראה. אני מעדיף פולניות

כוסמין2013-11-08 17:26:12
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

6
אני לקחתי את מילותיו של שחר שאמר שאפשר להשכיר דירה בפטיה ב900 ש'ח לחודש . אוכל אני אוכל הכל כך שאין לי בעיה לאכול אוכל בזול ולא במסעדות .
לטורף מצד אחד אמרת ש5000 דולר לחודשיים זה הרבה אבל מצד שני החישוב שעשית יוצא קצת יותר מ5000 דולר .
כבר הזמנתי כרטיס יש מצב לשנות תאריך לחודש וחצי הזמנתי השבוע או שיכחו לי את ה150 דולר דמי שינוי בכל זאת . הלחצתם אותי קצת עכשיו אני חושב שלא יספיק לי הכסף .
לפי מה שקראתי בכל מקום התקציב הממוצע לחודש 900-1500 דולר מחיה נורמלית לא חייב כל יום זיון בתשלום או משאז יש ימים סתם לשבת על החוף יהיה נחמד וכיף ופתעום אני רואה שאפילו 2000 דולר לחודש לא יספיקו מוזר

NADAVX2X2013-11-09 06:22:10

7
לעניין הזיונים - אם תלך על מחיר נמוך בלבד -כלומר בחורות של עד 1000 בהט ללילה (מה שלא תמיד מוצאים או שמוצאים ולא אוהבים) X חמש פעמים בשבוע, תגיע למחיר של 40 א' לחודשיים וקח בחשבון שדולר = 31 בהט.

לגבי מחיריי מלונות, כנס לאתר http://www.agoda.com תבחר פאטאייה, ותקבל מבחר מלונות עם רמות מחיר שונות (כנ"ל על פוקט).

אם אתה לא אוכל כשר ולא אכפת לך לאכול ברחוב (נראה אחלה אוכל אבל אני אוכל כשר), תוכל למצוא ארוחות במתחת 100 בהט לארוחה, השאלה אם הקיבה שלך תחזיק).
UMA2013-11-09 21:25:54

9
איזה חישוב עשית ? פחות מ1000 באט חודשיים במשך כל יום בחישוב פשוט יוצא 6000 ולא 40 אלף אני האיתי בבולגריה 8 יום עם 1000 שקל שכוללים חדר עם מזגן מסיבות והלכוהול כל יום בבורגס באוגוסט אני מאמין שהצליח בתאילנד להחזיק עם 15 אלף שקל חודשים בכיף . לא יודע אתם כנראה הולכים למלונות יקרים אני משלם גג 22 דולר ללילה ולא חייב כל יום לשלם לזונה אני מחפש לצוד תיירות גם זה גם משהו מהנה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”