לאחרונה ביקרתי ב-Annies Bangkok. האתר שלהם הוא שתי המילים באנגלית נקודה קום.
המקום נמצא קרוב לנהנה בסוקומוויט. מרחק של כ-7 ד' הליכה מתחנת BTS נהנה.
בכניסה כשעמדתי מול האקווריום אמרתי למאמאסאן שאני מעוניין במישהי שמתמנה במציצות. היא הציעה את גרייס. גרייס לא הייתה הבחורה הכי יפה באקווריום, אבל סמכתי על המאמאסאן. המחיר שם הוא 2500 לשעתיים.
בחדר התפשטתי כשגרייס הלכה להביא את הסלסלה עם הסבון, שמפו, מגבות וכו'.
זה התחיל בזה שהיא שטפה אותי באמבטיה ואז בודי על מזרן רטוב. היא התחילה למצוץ לי וגמרתי לה בפה. היא ירקה את צאצאי ומשם חזרנו לאמבטיה להתקלח.
משם עברנו למיטה שבה קיבלתי בודי עם שמן. אמרתי לה שאני מעוניין שוב במציצה, אבל או שהייתי מותש, או שהיא שמה חומר מאלחש - לא הרגשתי את הזין תוך כדי המציצה. היא עבדה קשה מאוד בשביל הגמירה השניה. אבל היא לא התייאשה וקבלתי תחושה שהיא באמת מנסה שאהיה מרוצה. אחרי מאמצים רבים היא גרמה לי לגמור פעם שנייה.
אחרי כן היא רחצה אותי שוב התלבשתי ונתתי לה טיפ של 500.
Annies Bangkok
2לא שווה 3000 באט .באקנה ב1800 חוגג עים 2 בחורות בחדר VIP כולל המזרון מים
אני ככלל לא הולך יותר לבודי מאסאג לא שווה את המחיר ויש הרבה נפילות
אני ככלל לא הולך יותר לבודי מאסאג לא שווה את המחיר ויש הרבה נפילות
Annies Bangkok
3אם יש מקום בבנגקוק שהייתי ממליץ לא להתקרב אליו זה Annie's המקום מאוד ותיק, נפתח באמצע שנות ה - 70 אך כנראה לא שופץ מאז, החדרים עלובים ומוזנחים, מבחר הבחורות מצומצם והמחיר מוגזם וגם השרות לא משהוא, היתרון היחסי שלו הוא המיקום , במרחק הליכה של מספר דקות מהמלונות באזור סוקומוויט soi2 ו - soi4 שווה להתאמץ ולהגיע לרובע phrom phong "רובע המסאזים" סמוך לתחנת BTS באותו שם ( רכבת עילית ) המחיר הממוצע שם 1500-2000 בהאט, בחורות יותר יפות, שרות טוב ומבחר גדול של מקומות והכל במרחק 5-10 דקות נסיעה במונית מסוקומוויט soi 2-4 ובעלות של 50-100 בהאט למונית או באמצעות BTS בעלות של 20 בהאט