אז ככה בתאילנד לדובריי הרוסית פה כל הרוסיות שם באות להזדיין ולא באות לטייל על פילים .
בקשר לתאילנדיות יש הרבה מכוערות ויש גם הרבה כוסיות יש הכל מהכל . ומי שאמר פה שבתאילנד הם לא באות בחינם ורק רוצות כסף ורק רוצות לעבוד אז הוא שקרן ולא היה בתאילנד . 80 אחוז מהבחורות שלי היו בחינם כולם היו צעירות 20 +- מהמועדונים של פוקט וגם בחורות שעבדו במשאזים HEPY HEND באו איתי חינם כי סתם התיישבתי לדבר איתם בלילה... יש מתחת להוליווד מועדון רק של תאילנדים כניסה חינם או 6 שקל כשיש מסיבה גדולה שם בהוליווד ובתיגר מלא בחורות תאילנדיות תציעו להם לישון אצלכם ללא סקס רק כי אתם לבד ואתם רוצים חברה קצת והיא כבר תזרום לסקס לבד ותרצה שתהיו ביחד וכאן מתחילה הבעיה בנות שם באו לחדר שלי ב6 בבוקר לחפש אותי עשו לי סרטים כשהאיתי עם בנות אחרות בבנגלה ראוד בקיצור אסקימו לימון קטן ליד מה שהולך בתאילנד רק תצביעו על בחורה ברחוב והיא שלכם עם זה בחינם או בכסף אבל היא שלכם . בסוי קאבוי הבאתי בחורה בחינם כוסית אש בת 18 נראת בת 16 ממועדון ריקודים נאמר לי מהמאמא סאן שהיא לא הולכת עם לקוחות אז ניסיתי בעצמי ולמעשה היא הלכה איתי בחינם . אבל פוקט הכי תוססת .הרוב מוצצות ללא קונדום גמרתי להם בפה ועל הפנים חלקם עם כוס שעיר אלה בנות שלא הולכות עם לקוחות באופן קבוע והמגולחות זה הבחורות שהולכות עם גברים באופן קבוע .
יש הרבה תאילנדיות שפשוט יגעילו אותכם אבל יש גם הרבה כוסיות צעירות וחטובות .
יש קושיות בבנגקוק בסוקמוביץ פצצות מין פחדתי לגעת בהם כי קושיות וHIV חברים טובים אבל אני סתם מפגר בפעם הבאהה... אגב הם לוקחות יקר 200 שקל ללילה שלם או יום שלם גם הציעו לי . קושיות עם תחת כמו בסירטי פורנו ענקי ציצים גדולים פשוט אתם מזילים ריר... יש מקום של מציצות מיקצועי בסוקמוביץ באחד הסימטאות סוי 7 אני חושב לא זוכר מקום של מציצות מיקצועיות עולה 700 או 1000 עם בחורה צעירה זה לא משנה כולם שם מוצצות ונראות טוב .
בנגקוק בסוקמוביץ סדום והמורה אבל מבנגקוק בחינם הצלחתי להביא רק אחת והיתה פצצה בת 18 במקרה אולי זה בגלל שהאיתי שם מעט מאוד זמן לקראת החזרה הביתה ....
ניסיתי לצלם אותם הם פשוט לא רוצות אני לא יודע איך שחר צילם אני צילמתי מישהי והיא קלטה את זה התעצבנה והלכה ולא רצתה לראות אותי יותר ...ואז הפסקתי לצלם אמרתי מה אני הורס תהנאה שלי בישביל להראות לחברים לפרסם בפורום אז צילמתי מעט מאוד ..
עולויות ...
בכללי חודשיים שלמים הלך לי 10 אלף שקל עם טיסה פנימית מעבורות אוטובוסים טיילתי בכל האיים . אבל חודש אחד שלם האיתי עם 2 חברים התכלבנו ביחד בחדר אחד אז התכזז התשלום חודש שני ישנתי בחדר מצויין ליד הבנגלה בפבואר שלמתי ללילה 70 שקל ובעודי חוזר לתאילנד בחורף הבה כמובן אני חוזר ללא ספק למלון JINTANA בפוקט משלם עבור חדר מראש לחודש ...
לא להתקרב לאופנועי ים לחסוך את ההנאה נפילה בטוחה ב100 אחוז . כנסות מתחילות מ1000 דולר אני לא יתחיל לספר לכם את הקומבינה שלהם חבל על הזמן לא להתקרב .
קטנועים רצוי להשכיר מהמלון שלכם אין שום בעיה 200 באט ליום
אוכל אני אכלתי מהבסטות שיפודים אכלתי אצל תאילנדים ערבים אכלתי הכל מהכל ואני בריא ומרגיש מצויין . בSEVEN 7 יש ארוחות ב 3 שקל 4 שקל אחלה של ארוחות ספגתי אורגז עם צ'יקן אכלתי מזהה הרבה....
בתייגר בבאר לא הצלחתי להביא חינם בחורות הם לרוב נמצאות שם בישביל כסף אבל אפשר לנסות לא לשלול כלום הפה שלכם יכול לקנות את הבחורה יותר מאשר הכסף אני שוב מזכיר 80 אחוז מהבנות שהבאתי היו חינם חלק רק מצצו לי חלק זיינתי וחלק ציפו לחתונה
ללכת שיכורים למועדונים ולהתנשק עם כל התאילנדיות להזכיר מראש שאתם לא רוצים סקס ולא לשלם עבור סקס רק מחפשים מישהו להיות איתו כי אתם לבד ואני מבטיח לכם שהבחורה באה איתכם ואתם גם נותנים לה בראש .

אני חוזר לתאילנד בחורף הבה אני אמור לאגר מהארץ לאמריקה יש לי בחורה שמחכה לי שם ומשפחה אבל אני ידחה את זה כי אני רוצה לחזור לתאילנד תאילנד מיוחדת גם עם זה לא אירופה זה עדיין מדינה יחודית של סדום והמורה ואני אוהב את זה . אין חוקים כולם זונות ולסקס אין משמעות רבה שם והשירות של התאילנדיות הוא כמו של שיפחת מין . עם יש לכם עוד שאלות השמח לענות לכם חודשיים הספיקו לי ללמוד את כל תאילנד להבין מה הולך שם מכל הכיוונים