כ חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת . - סקס אדיר

חזרתי מתאילנד דיווח ..לכל מי שרוצה לדעת תאמת .

1
אוקי חברה .... זוכרים שאמרתי לכם שאני נוסע בינואר לתאילנד אז חזרתי ביום שבת לארץ 9/3 סהכ חודשיים שלמים האיתי בתאילנד טיילתי בכל תאילנד חוץ מהצפון וטוב שכך .
אז ככה בתאילנד לדובריי הרוסית פה כל הרוסיות שם באות להזדיין ולא באות לטייל על פילים .
בקשר לתאילנדיות יש הרבה מכוערות ויש גם הרבה כוסיות יש הכל מהכל . ומי שאמר פה שבתאילנד הם לא באות בחינם ורק רוצות כסף ורק רוצות לעבוד אז הוא שקרן ולא היה בתאילנד . 80 אחוז מהבחורות שלי היו בחינם כולם היו צעירות 20 +- מהמועדונים של פוקט וגם בחורות שעבדו במשאזים HEPY HEND באו איתי חינם כי סתם התיישבתי לדבר איתם בלילה... יש מתחת להוליווד מועדון רק של תאילנדים כניסה חינם או 6 שקל כשיש מסיבה גדולה שם בהוליווד ובתיגר מלא בחורות תאילנדיות תציעו להם לישון אצלכם ללא סקס רק כי אתם לבד ואתם רוצים חברה קצת והיא כבר תזרום לסקס לבד ותרצה שתהיו ביחד וכאן מתחילה הבעיה בנות שם באו לחדר שלי ב6 בבוקר לחפש אותי עשו לי סרטים כשהאיתי עם בנות אחרות בבנגלה ראוד בקיצור אסקימו לימון קטן ליד מה שהולך בתאילנד רק תצביעו על בחורה ברחוב והיא שלכם עם זה בחינם או בכסף אבל היא שלכם . בסוי קאבוי הבאתי בחורה בחינם כוסית אש בת 18 נראת בת 16 ממועדון ריקודים נאמר לי מהמאמא סאן שהיא לא הולכת עם לקוחות אז ניסיתי בעצמי ולמעשה היא הלכה איתי בחינם . אבל פוקט הכי תוססת .הרוב מוצצות ללא קונדום גמרתי להם בפה ועל הפנים חלקם עם כוס שעיר אלה בנות שלא הולכות עם לקוחות באופן קבוע והמגולחות זה הבחורות שהולכות עם גברים באופן קבוע .
יש הרבה תאילנדיות שפשוט יגעילו אותכם אבל יש גם הרבה כוסיות צעירות וחטובות .
יש קושיות בבנגקוק בסוקמוביץ פצצות מין פחדתי לגעת בהם כי קושיות וHIV חברים טובים אבל אני סתם מפגר בפעם הבאהה... אגב הם לוקחות יקר 200 שקל ללילה שלם או יום שלם גם הציעו לי . קושיות עם תחת כמו בסירטי פורנו ענקי ציצים גדולים פשוט אתם מזילים ריר... יש מקום של מציצות מיקצועי בסוקמוביץ באחד הסימטאות סוי 7 אני חושב לא זוכר מקום של מציצות מיקצועיות עולה 700 או 1000 עם בחורה צעירה זה לא משנה כולם שם מוצצות ונראות טוב .
בנגקוק בסוקמוביץ סדום והמורה אבל מבנגקוק בחינם הצלחתי להביא רק אחת והיתה פצצה בת 18 במקרה אולי זה בגלל שהאיתי שם מעט מאוד זמן לקראת החזרה הביתה ....
ניסיתי לצלם אותם הם פשוט לא רוצות אני לא יודע איך שחר צילם אני צילמתי מישהי והיא קלטה את זה התעצבנה והלכה ולא רצתה לראות אותי יותר ...ואז הפסקתי לצלם אמרתי מה אני הורס תהנאה שלי בישביל להראות לחברים לפרסם בפורום אז צילמתי מעט מאוד ..

עולויות ...
בכללי חודשיים שלמים הלך לי 10 אלף שקל עם טיסה פנימית מעבורות אוטובוסים טיילתי בכל האיים . אבל חודש אחד שלם האיתי עם 2 חברים התכלבנו ביחד בחדר אחד אז התכזז התשלום חודש שני ישנתי בחדר מצויין ליד הבנגלה בפבואר שלמתי ללילה 70 שקל ובעודי חוזר לתאילנד בחורף הבה כמובן אני חוזר ללא ספק למלון JINTANA בפוקט משלם עבור חדר מראש לחודש ...
לא להתקרב לאופנועי ים לחסוך את ההנאה נפילה בטוחה ב100 אחוז . כנסות מתחילות מ1000 דולר אני לא יתחיל לספר לכם את הקומבינה שלהם חבל על הזמן לא להתקרב .
קטנועים רצוי להשכיר מהמלון שלכם אין שום בעיה 200 באט ליום
אוכל אני אכלתי מהבסטות שיפודים אכלתי אצל תאילנדים ערבים אכלתי הכל מהכל ואני בריא ומרגיש מצויין . בSEVEN 7 יש ארוחות ב 3 שקל 4 שקל אחלה של ארוחות ספגתי אורגז עם צ'יקן אכלתי מזהה הרבה....
בתייגר בבאר לא הצלחתי להביא חינם בחורות הם לרוב נמצאות שם בישביל כסף אבל אפשר לנסות לא לשלול כלום הפה שלכם יכול לקנות את הבחורה יותר מאשר הכסף אני שוב מזכיר 80 אחוז מהבנות שהבאתי היו חינם חלק רק מצצו לי חלק זיינתי וחלק ציפו לחתונה מבולבל ללכת שיכורים למועדונים ולהתנשק עם כל התאילנדיות להזכיר מראש שאתם לא רוצים סקס ולא לשלם עבור סקס רק מחפשים מישהו להיות איתו כי אתם לבד ואני מבטיח לכם שהבחורה באה איתכם ואתם גם נותנים לה בראש .
אני חוזר לתאילנד בחורף הבה אני אמור לאגר מהארץ לאמריקה יש לי בחורה שמחכה לי שם ומשפחה אבל אני ידחה את זה כי אני רוצה לחזור לתאילנד תאילנד מיוחדת גם עם זה לא אירופה זה עדיין מדינה יחודית של סדום והמורה ואני אוהב את זה . אין חוקים כולם זונות ולסקס אין משמעות רבה שם והשירות של התאילנדיות הוא כמו של שיפחת מין . עם יש לכם עוד שאלות השמח לענות לכם חודשיים הספיקו לי ללמוד את כל תאילנד להבין מה הולך שם מכל הכיוונים

3
80% מהבחורות חינם ? פצצה ממועדון בחינם כי היא לא הולכת עם גברים ? כל הרוסיות באות להזדיין ?
80% ממה שרשמת זה סיפורים או פנטזיות ואני אומר את זה בודאות כמי שהיה 30 פעם בתאילנד במיוחד פאטייה ובנגקוק. אים חינם בתאילנד ! אולי 5% ילכו בחינם וגם לי הייתה אחת כזאת בפאטיה שעבדה בנקלואה אבל עדיין !

4
אני לא יודע לגבי פוקט (הייתי שם מזמן ולא חיפשתי תיירות מין),
אבל בפאטאייה, הסיכוי לקבל משהו בחינם הוא נמוך, ואפשרי אם למשל אתה מערבב את פקידת המלון שלך או משהו בסגנון, אבל לא בחורה בבר (כי הרי היא באה לעבוד בבר = באה לעשות כסף).

לגבי האפריקאיות בבנגקוק- תיאור מדוייק.

לעניין ההבטחות לבחורות שתתחתן איתן בשביל להוציא סקס (או כל משחק אחר שתיירים עושים לבחורות)- אני אישית ממש לא מחפש את זה, ומעדיף לשלם כסף לכוסית בידיעה שאני לא חייב לה כלום, מאשר לשחק אותה לאחת לא כוסית ושאח"כ היא תשב לי על המצפון.

5
היית חודשיים בתאילנד ולא היית בפאטייה?
מבחינת סקס, באיים יש הרבה פחות מבחר והבנות הרבה פחות יפות מאשר בפאטייה. בפוקט וקוסומוי אתה מרגיש שאחרי ארבעה ימים שמיצת, בפאטייה-אף פעם לא.
לגבי "החינם", נכון, אפשר להביא בחורה לחדר ולא לשלם לה בסוף, אבל מניסיון, הבחורות שזיינת שם ולא שילמת להן- ברגע שיראו אותך עם בחורה אחרת, יכולות לעשות לך קטעים מאוד לא נעימים. ברגע ששילמת, הן יודעות שהן זונות וגם אם יראו אותך עם מישהי אחרת, הן ידפקו חיוך ולא יותר מזה.

6
אני מסכים עם מרחיב ישבנים ממש נשמע כמו סיפורי פנטזיה אלף לילה ולילה איך שהוא מתאר את זה שזה כל כך קל ושהן יסכימו ל

שכב אתך ללא

תשלום כשתפעיל אצלן את הרגש ותציין שאתה רוצה שהיא תארח לך חברה כי אתה לבד כן בטח..(גם אני הייתי בתאילנד),ומעל

95 אחוז אלו הן תאילנדיות מהכפרים שבאו לעשות כסף ולשלוח למשפחותיהן

אולי רק 5 אחוז יתנו לך בחינם וגם מניסיון אישי אני אומר את זה

אני בגדול לא נתלהב מהמראה התאילנדי ושיסלחו לי כל חובבי התאילנדיות כי הן ממש קופות מכוערות(פנים מרובעות,יש לא מעט

שנראות גבריות עם פרצוף של גרוזינית ואני לא מדבר על הליידיבויז) ואלו אשר יפות הן בשילוב מנצח של חצי יפנית חצי תאילנדית

superman19792014-03-13 21:14:10
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

7
חברים יקרים

לא אבין מדוע אם מישהו לא מסכים אתכם ואו עבר חוויה שונה, הוא או שקרן כדברי NADAVX2X,
או פנטזיונר כדברי הבאים אחריו

אין לי שום ידע אם דבריו של NADAV אמיתיים או לא
אבל גם אין לי שום סיבה לפקפק בהם

בלי לפגוע באף אחד,
יש כאלה שיש להם את זה,ויש כאלה שאין להם
כאלה שיכולים להשיג כמעט כל בחורה , ויש כאלה שצריכים לשלם

אלה וגם אלה,
יכולים לחוות דברים שונים ומשונים, גם בזיונים וגם בחיים.
גם זונה יכולה לתת או לעשות למישהו משהו שלא תעשה עם בחור אחר.
זה לא הופך אף אחד לשקרן או פנטזיונר

זה נכון בפאב הבית שלכם
ונכון גם בתאילנד

סובלנות, וסבלנות, וקבלה, ושיח פחות תוקפני...
תנסו את זה בבית
טפל בחור שמאחור

8
גבינט אתה חושב שעשו אותם באצבע ? שהסיפורים האלה עובדים עליהם ? הם לומדות מהר איך לפרפר את הגברים ואיך להוציא כסף מהם והחינם עולה בסוף יקר.
רוב הרוסיות באות עים משפחה חבר או חברה הסיכוי שלך להשכיב אותם חינם הוא אפסי אבל קיים רק על תשכח שהם אוהבות לשתות הרבה וגם אז יכולות לנפנף אותך ומה תעשה תאנוס אותה ?תאמין לי שיש לי נסיון של 17 שנה בתאילנד מכיר את כל הטריקים הסיפורים הכל !

9
[QUOTE=סליזי סקס] חברים יקריםלא אבין מדוע אם מישהו לא מסכים אתכם ואו עבר חוויה שונה, הוא או שקרן כדברי NADAVX2X, או פנטזיונר כדברי הבאים אחריואין לי שום ידע אם דבריו של NADAV אמיתיים או לאאבל גם אין לי שום סיבה לפקפק בהםבלי לפגוע באף אחד, יש כאלה שיש להם את זה,ויש כאלה שאין להםכאלה שיכולים להשיג כמעט כל בחורה , ויש כאלה שצריכים לשלםאלה וגם אלה, יכולים לחוות דברים שונים ומשונים, גם בזיונים וגם בחיים.גם זונה יכולה לתת או לעשות למישהו משהו שלא תעשה עם בחור אחר.זה לא הופך אף אחד לשקרן או פנטזיונרזה נכון בפאב הבית שלכםונכון גם בתאילנד סובלנות, וסבלנות, וקבלה, ושיח פחות תוקפני...תנסו את זה בבית

[/QUOTE]
סליזי יקר איש לא מתכוון לפגוע אבל יש גם מציאות.כמו שאמרתי יש לי נסיון של 17 שנה בתאילנד עים 30-40 נסיעות ואני עברתי הרבה דברים ראיתי גם חברים שקיבלו עקיצות תיירים שגורשו ונשארו בלי כלום [היה סרט תיעודי בנשיונל גאוגרפיק בנושא למי שראה]מכיר את האופי התאילנדי והמנטליות שלהם שמחייכים לכסף אבל לא סופרים אותך ממטר אם אין לך והאכזריות שלהם כשיש לך תקל איתם !
תבין בפאטייה הם באות מהצפון לעשות כסף נקודה ! הם לא יתאהבו בעיניים הכחולות שלך או בזין הגדול של חבר שלך הם ראו כבר הכל !כל המועדונים בבנגקוק-מיקס,נובוטל,בוסי,לבל,אוסקר וכו' יש פצצות אבל כולם בכסף נקודה !פוקט כנל גם הליידי בוי כולם בכסף זה הפרנסה שלהם.אתה יכול לתפוס מישהי חדשה בשטח בחינם אבל גם היא בסוף תלמד.אתה באמת חושב שהם תמימות שתגיד להם בלי סקס רק תבואי לישון אצלי בחינם ואחרי זה תזיין אותה?אפשר לתפוס תיירות בסאמוי וקו פאנגן כמובן אים אתה צעיר ונראה טוב ככה זה בכל העולם אבל ככלל תאילנדית=כסף לא סתם אתה בעינהם ATM =כספומט

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”