כ צפון תאילנד - סקס אדיר

צפון תאילנד

1
קראתי מלא דיווחים כאן על אזור פטאיה ואזור בנקוק.אשמח לקבל מידע עדכני..(5 חודשים אחרונים אין דיווח טוב מהגזרה...ובמיוחד חסר לי דיווח על צפון תאילנד-חברים על זה מתבסס הטיול שהקינוח יהיה פטאיה.אבל אנחנו לא רוצים להתייבש בצפון...דחוף מידע טסים ממש בקרוב

צפון תאילנד

4
ישנם מספר ברים לאורך רחוב שנקרא LOI KROH במרכז העיר.
יש 2 מועדוני חשפנות (חלשים מאוד יחסית לפטאיה) גם כן באזור
ויש מועדון שנקרא ספייסי ונפתח כל לילה בסביבות 1-2
אם תרצה לזיין בצפון אתה תזיין אבל ההיצע והאיכות לא משהו
מה שכן יש המון מועדונים של תאילנדים רגילים ששם אתה תראה תאילנדיות שיבוא לך לבכות מרוב שהן יפות
הכי הרבה שתוציא מהן זה חיוך......

צפון תאילנד

8
מחזק את דברי גבינט
הזיונים הכי טובים שלי היו בצ׳אנג מאי

[QUOTE=גבינט]מה שכן, האנשים בצפון פחות לחוצים ויותר נחמדים.
ואמנם המבחר קטן יותר אבל גם שם יש כוסיות שאפשר לקחת למלון (ובטח במחיר נמוך מבפאטאייה).
[/QUOTE]

צפון תאילנד

9
תודה חברים,לאחר התשובות המלומדות....רעיון הצפון ננטש לטובת פטאיה.העיניין שמחפשים שם אטרקציות,מעבר לזיונים שברור שיש,אבל כדי להעביר את הזמן בסבבה.אשמח לקבל טיפים ותובנות והעדפות ממי שהיה ממש לאחרונה.כמו כן מה מצב התיירות בפטאיה?רלוונטי או לא לחשוב על הכיוון בכלל?

צפון תאילנד

10
אם כי אני מוכרח לציין כי אני תמיד מרגיש פחות בנוח לקחת תאילנדיות בעיר עם תיירים ישראלים/ ישראליות שתמיד יש סיכוי שמישהו מכיר אותך (ואני עוד לא נשוי אפילו...), נותנים לך הרגשה כאילו שדדת זקנה לעיני כל...

בגלל זה בבנגקוק אני ישן בסוקומוויט ולא בקאוואסן,
וזה מה שטוב בפאטאייה, שאין בה כמעט ישראלים, ואלו שכן נמצאים זה באו לאותה מטרה והם לא יודעים אפילו ששומעים אותם בוולקינג סטריט שהם מתכנים את הציד :)
למרות שעם המזל שלי פעם אחרונה נפלתי על איזו ישראלית בת 50 שישנה איתי באותה קומה במלון בפאטאייה (קלטתי אותה גולשת בYNET), והיא לא זזה מהלובי, ועם כל בחורה שהבאתי היא דפקה לי את המבט הנוזף.....
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”