כ חוויה אחרת עולם אחר - סקס אדיר

חוויה אחרת עולם אחר

1
אני מקווה שמנהל הפורום יאשר את ההודעה - היא חשובה לפורום - כי יש דברים אחרים...
בחופשה בבודפשט הזדמן לי לראות מודעה על עיסוי קמה-סוטרה. צעירה בת 28 נראית מדהים. היה קשה לתפוס אותה בטלפון - הסבר בהמשך - ולאחר שיחה היא הבהירה שמדובר בהרפיה ידנית וללא סקס.
היא קבעה את השעה והמקום ואמרה שלום. המחיר כ200 שח לטיפול של 75 דקות.

הגעתי לדירה, פתחה לי את הדלת יפהפיה מדהימה בבגד יד עם ומשהו שנראה כמו חצאית. דבר ראשון להוריד נעליים בכניסה. הכניסה אותי לחדר קטן עם אווירת שנטי , נרות וריחות ומסביב למזרן מראות בזוויות שונות.
היא שאלה אותי מה אני רוצה לשתות חם או רק. הראתה לי מחירון והציעה שבפעם הראשונה אקח את הקמה סוטרה.
לאחר סיכום הדברים ביקשה שאתפשט, הובילה אותי למקלחת. המקלחת הייתה חוויה מרתקת מקלחון נקי מעוצב בתפאורה של במבוקים, תאורה רכה, כעשרה סוגי שמפו ומגבת רכה קשורה בסרט משי
לאחר המקלחת חזרתי לחדר, בחדר ציפתה לי הפתעה - תאורה רכה ומוסיקה הודית בקרע. היא לקחה את המגבת ביקשה שסתובב כדי שתוכל לנגב לי את הגב. וידאה שהפלפון סגור וביקשה שאשכב על הבן לנשום לאט והמטרה עכשיו היא להרגע. עטפה אותי במגבת והחלה בעיסוי מעל המגבת כדי לייבש לחלוטין. מדי פעם התחילה לשחרר נשימה עמוקה ולאט לאט החלה בתרגילים שהביאו לגירוי הגוף אם בהסטה איטית של המגבת, עיסוי בנוצות, נשימות על האוזן. בשלב השמן החם היא הסירה את החצאית וביצעה עיסוי בחצי עמידה שאפשרה לי לראות את יופייה מכל זווית במראות הרבות.
מבלי לצפות בשיר השלישי היא החלה לשיר ולזרום עם המוזיקה. היא לקחה אותי למקום אחר רגוע ומגורה בו זמנית.
בשלב זה היא הורידה את החלק העליון וחזה מושלם וזקור החל בליטוף הגב, ולאט לאט החלה ללטף את הביצים והתחת
השילוב של גוף צעיר, תאורה, מוסיקה ושירה פשוט מטריף את החושים בלי לחץ
בשלב השלישי היא הסירה את החלק התחתון נתנה אישור לגעת למעט הכנסת אצבעות לשבלול
העיסוי של הגוף שלה על הגוף שלי הייה אטרף - עם גבעת הכוס שלה היא עיסתה לי את התחת והביצים עם המון שמן חם
לחלק השליש היא ביקשה להסתובב ובלי לחץ ולבי לגשת ישר החלה בעיסוי של הזין עם השדיים שלה ועם כל הגוף כאשר היא מגיעה לאוזניים ולוחשת ונושמת ומנשקת את הצאוור והראש
לאחר דקות רבות ביקשה שאחוז חזק בשדיה כדי לסגור על הזין שלי
כזו שפיכה לא הייתה לי הרבה זמן
בשורה התחתונה שלחה שוב להתקלח ... שתיה חמה וחשבון על הושלחן בשווי שסוכם.
בכל הזמן הזה היא מסתובבת העירום מלא בגוף מושלם
כמובן שהזמנתי תור כבר למחרת ...התברר לי שבין הלקוחות היא משאירה חצי שעה זמן לרענון החדר והתארגנות
אם נוסעים לבודשפט (וזה שווה נסיעה ) אין סיכוי שאתם לא הולכים לעיסוי בגן עדן הזה

תהיו נחמדים כי היא הבטיחה אולי להגיע לישראל בחורף
אם אני ראשי לפרסם את הלינק לאתר שלה אוסיף בכיף

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”