כ פטייה למבוגרים - סקס אדיר

פטייה למבוגרים

1

אני מבוגר בגיל מעל חמישים ומתהלך עם מקל נתקלתי בבעיה בפטייה שרוב הבחורות הצעירות והנאות מסרבות ללכת איתי יש בטיילת בחורות המבוגרות מעל גיל 30 איתם אין בעייה אך צעירה תסרב בכל מיני תרוצים שהיא מחכה למישהו או שהיא לא עובדת או תתעלם ממך כשאתה פונה אליה.

בעייה זו קיימת גם בברים הפצצות הצעירות מסרבות עם אותם תרוצים כשסוף סוף מישהי מסכימה לבוא איתך היא דורשת מחיר מופקע.
האם מישהו נתקל בבעיה זו,
לא תמיד אתה רוצה ללכת עם בחורה בוגרת לפעמים בא לך על כוסית צעירה ?

גם כשאתה מטייל ברחובות אתה רואה שרוב המבוגרים הולכים עם מבוגרות כנראה שלא תמיד מבחירה.

פטייה למבוגרים

4
אומנם אתה עם מקל ואולי ניראהמשדר מבוגר...אבל "הזקנים"שאני ראיתי ממש היו כוכבי רוק עם הצעירות.לדעתי פשוט צריך להיות סבלני,ומפנק,ברגע שצדת בעין את הרלוונטית,תבדוק עם יש מצב לפנק אותה והעיקר שיתוף פעולה.גם אני נפלתי לא מעט על כספים שזרקתי על ילדות שמהר מאוד הבנתי שגם עם אני לוקח הם יזדיינו בטיקטוק ויברחו.יש יתרון לבארים הגדולים ולבעלי הסבלנות והכיס העמוק.טיפה חוכמה בעיניין הטיפים וארץ בפינוקים תפתח...תזכור שלא כל נערת באר מזדיינתמתפרנסת בכל לילה...גם להם יש תקופות יובש..צוד לך את הבאר היותר פנימי הפחות עמוס...זה שיש לו פחות קארמה...ותתפלא איך תהפך להיות כוכב המקום.
טיפ חשוב עם אתה חסר סבלנות ואין לך רצון להתחכמויות גש לווקינג סטריט לגוגו באר אלקטרז-שם הם רוקדות על במה תבחר לך את הילדה הכי מתוקה שאתה רוצה.יעלה לך לכל הלילה 2500 באט+תוסיף כמה דריניקים לבדוק עם יש לך כימיה איתה..שם שוק הבשר הכי מפותח שיש,המאמאסאן ידידותית למשתמש...היא תגאד לדחוף לך בנות טובות שיודעות את העבודה.גם שם יש משחק עם הגילאיםאבל ראיתי זקנים הודים ,איראנים שמנים ושעירים,גרמנים דוחים ושאר מיני טיפוסים-וכולם יצאו מסופקים.-הזהרה חשובה-סימנת לך מטרה-אל תמהר תביט,תפנק בשתיה,אל תמהר לסגור כלום-עד שלא תרגיש שמתאים לך-יש להם נטיה לחרמן אותך בטירוף,ואז זה לא אתה זה שמחליט-אלה הזין שלך.

פטייה למבוגרים

6
[QUOTE=HARMAN]

אני מבוגר בגיל מעל חמישים ומתהלך עם מקל נתקלתי בבעיה בפטייה שרוב הבחורות הצעירות והנאות מסרבות ללכת איתי יש בטיילת בחורות המבוגרות מעל גיל 30 איתם אין בעייה אך צעירה תסרב בכל מיני תרוצים שהיא מחכה למישהו או שהיא לא עובדת או תתעלם ממך כשאתה פונה אליה.

בעייה זו קיימת גם בברים הפצצות הצעירות מסרבות עם אותם תרוצים כשסוף סוף מישהי מסכימה לבוא איתך היא דורשת מחיר מופקע.
האם מישהו נתקל בבעיה זו,
לא תמיד אתה רוצה ללכת עם בחורה בוגרת לפעמים בא לך על כוסית צעירה ?

גם כשאתה מטייל ברחובות אתה רואה שרוב המבוגרים הולכים עם מבוגרות כנראה שלא תמיד מבחירה.

[/QUOTE]

באמת מוזר... מקלקלות את כל הרפרטואר של "שפחות מין" -בושה וחרפה.

אם חשבתי לטוס לשם... אז זהו רבותי.

המילה תאילנד נמחקה מהלקסיקון.

אני לא מבין מאיפה החוצפה שלהן לא לעשות הכול תמורת 200 שקל ???
במדינה מתוקנת,מזמן הן היו נרקבות מאחורי הסורגים באיזה כלבוש שכוח אל.

שב"ש

נ.ב.

חרמן היה קר...
אני באמת בן אדם פתוח ומקבל כל סטייה (בגבול הנורמאל) כולל מבוגרים עם צעירות מאוד לפי החוק מעל 18 שנה.
וגם אין לי בעיה גם מבוגרים עם צעירים קוקסינלים הומאים שחורים ערבים ותביא גם את כל הכפר...
אבל - וכאן מגיע "אבל" גדול מאוד.
כסף לא קונה הכול חביבי,כמו שאתה לא לדוגמא תעשה סרט פורנו תעשיתי,היא לא רוצה ללכת עם מישהו שגדול ממנה ב 40 שנה
וזה זכותה.
האמת שיש בזה גם משהו יפה, שבכל זאת יש להן דיעה משלהן והן לא מכונות מין כמו שהן מצטיירות בעיני הכלל.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

פטייה למבוגרים

7

אני חולק עליך, פרפסור.
זונה היא ישות מסחרית שמוכרת סקס.
גם מכולת היא ישות מסחרית. אם בעל מכולת יסרב למכור לך, נאמר בגלל שאתה בעל שפם, או מכל סיבה אחרת - תוכל לתבוע אותו בבית המשפט ולזכות בודאות.
למה זונה רשאית לסרב למכור לך את מה שהיא מוכרת לכולם?
אתה חושב שזו זכותה, מפני שאתה נכנע ל'רוח הנשית' של הזונות (כפי שגברים נכנעים ל'רוח הנשית' בהרבה תחומי חיים). הן רוצות את הכסף, אבל לא מוכנות למכור לבעלי כרס, למקריחים, לשעירים, לנכים, למבוגרים.....
לזונה אין זכות סירוב.

המגביה עוף - ירחיק ראות

פטייה למבוגרים

8
[QUOTE=איצטגנין] אני חולק עליך, פרפסור.
זונה היא ישות מסחרית שמוכרת סקס.

גם מכולת היא ישות מסחרית. אם בעל מכולת יסרב למכור לך, נאמר בגלל שאתה בעל שפם, או מכל סיבה אחרת - תוכל לתבוע אותו בבית המשפט ולזכות בודאות.

למה זונה רשאית לסרב למכור לך את מה שהיא מוכרת לכולם?

אתה חושב שזו זכותה, מפני שאתה נכנע ל'רוח הנשית' של הזונות (כפי שגברים נכנעים ל'רוח הנשית' בהרבה תחומי חיים). הן רוצות את הכסף, אבל לא מוכנות למכור לבעלי כרס, למקריחים, לשעירים, לנכים, למבוגרים.....

לזונה אין זכות סירוב.

[/QUOTE]

זונה איננה חפץ, היא קודם כל אשה ויש לה זכות מלאה להחליט עם מי לקיים יחסי מין או כל דבר

אחר הקשור לגופה.

הצהרה כמו זאת רק משחקת לידיהן של המבקשות להטיל מגבלות חוקיות כאלו או אחרות על מתן

שרותי מין ולבטח לא לכך כיוון הכותב.

בגמילה

פטייה למבוגרים

9
[QUOTE=סופר לה טיב]אני, שאיני בעל מכולת, חושב שההשוואה בין זונה לבעל מכולת אינה במקומה, וכמובן גם המסקנות מאותה השוואה.
הסחורה שמוכר בעל המכולת אינה דומה לזו שמוכרת הזונה. זה מוכר סחורה שהביאו חו בשעות הבוקר היום, ויביאו גם מחר,
וזו מוכרת/משכירה את גופה. ההבדל גדול מאד מאד.
[/QUOTE]

בודאי שיש הבדל בסוג הסחורה שמוכר בעל מכלת לזו שמוכרת זונה.
יש גם הבדל בין מה שמוכר בעל מכולת למה שמוכר מועדון ריקודים.
אבל בכולם הפעולה היא פעולת מכר - כסף תמורת חפץ או שירות.
גם בעל מועדון ריקודים שיסרב להכניס אותך - יחויב בדין (כך על פי החוק, מאחר ואפליה אסורה).
ולכן פעולת המכירה של זונה זהה לפעולת המכירה של בעל מכולת, ולפיכך חלות עליה (משפטית) כל החובות שחלות על פעולת המכירה של בעל מכולת.
אז למה להעניק זכויות יתר ו'הבנה' לזונה?
זה שזונה לא מבינה שבעת שהיא מציעה את גופה תמורת כסף לקהל הרחב - זה אומר 'הקהל הרחב' על כל גווניו - זו אי ההבנה שלה, והבעיה שלה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

פטייה למבוגרים

10
[QUOTE=אוסקר ווילד]זונה איננה חפץ, היא קודם כל אשה ויש לה זכות מלאה להחליט עם מי לקיים יחסי מין או כל דבר
אחר הקשור לגופה.

הצהרה כמו זאת רק משחקת לידיהן של המבקשות להטיל מגבלות חוקיות כאלו או אחרות על מתן

שרותי מין ולבטח לא לכך כיוון הכותב.

[/QUOTE]

לא כתבתי שזונה היא חפץ (אתה מוזמן לקרוא שוב).

לאישה רגילה, שמקיימת יחסי מין מתוך בחירה ולא כפעולת מכר - אכן יש זכות לבחור את בן הזוג.
אבל אישה שמציעה את גופה תמורת כסף עושה 'פעולת מכר', ועל זו חלות כל הזכויות והחובות של החוק. אם החוק איננו מוצא חן בעיני מישהו - זכותו לפעול לתיקונו.

ו'המבקשות' - הן מכירות היטב את החוק.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”