כ פרנקפורט - סקס אדיר

פרנקפורט

1
בנסיעתי האחרונה לפרנקפורט במסגרת העבודה החלטתי עקב אחד ללכת "לטייל" ברובע הסקס שלהם.
מדובר ב2-3 רחובות ליד תחנת הרכבת המרכזית.
יש שם כל מיני ברים עם בחורות שרוקדות על הבמה , סינמ סקס , תאי סקס אישיים - וידאו , בתי זונות גדולים על קומות וכו'
אותו ערב נכנסתי לקולנוע הסקס - יש שם שני מסכים גדולים שם יושבים כל מיני גברים ובעיקרון עושים ביד או סתם מסתכלים , יש שם תאים עם סרטים אישיים / מיטות / עמודים ועוד.
אני הייתי חרמן ביותר אותו ערב ותכננתי רק להביא ביד וללכת , לא ציפיתי לכך אבל היו שם כם זונות שנראות לגמרי לא רע
אחת מהן התחילה להתקרב אלי ולגעת בי בפטמות ובזיין שלי .
הרגשתי שאני חרמן ביותר ולכן לא רציתי להכנס איתה כי ידעתי שאגמור תוך חצי דקה בערך אבל כל הנשיקות והנגיעות עשו את שלהם...ונכנסתי איתה לאחד התאים , קראו לה רוזי והיא היתה קולומביאנית ונרטתה לגמרי לא רע - קטנת קומה יחסית , שדיים בינוניות ותחת גדול ומוצק קריצה
התחלנו בנשיקות וחיבוקים ועברנו למציצה לא רעה בכלל , אחר כך דוגי ומיסיונרית . היה טוב ובעיקר מספק ומרגיע את החרמנות
המחיר גם הוא היה סבבה 30 יורו ועוד 12 לכניסה לקולנוע

פרנקפורט

2
בפעם הבאה תיסע לאואסיס או לפאלאס. 70 יורו כניסה ו50 יורו למציצה וזיון עם מבחר יפהפיות שלא חלמת לזיין.
אני אישית ממליץ על האואזיס אבל הוא נמצא במרחק חצי שעה נסיעה מ פרנקפורט אבל לדעתי שווה.
חפש ברשת fkk ותבין על מה אני מדבר.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”