כ הפרופסור בתאילנד - סקס אדיר

הפרופסור בתאילנד

1
סוף סוף אחרי שהתקליט הוחלף כבר 4 פעמים הגיע ההזדמנות לטוס לגן עדן עוד בעודי חי.
אומנם זה היה בחודשים יולי אוגוסט ורק עכשיו יוצא לי לדווח, דווקא בשדה תעופה בן גוריון קניתי מחשב נייד ללא מע"מ.
כבר שילמנו על טיסה לא ננצל את הדיוטי?
אבל לא פתחתי אותו אפילו פעם אחת וכל תוכניותי לדווח מהשטח נגוזו כמו הסכמי השלום עם החמאס.
הדיווח הבא שלי על תאילנד יהיה פחות על תיאורי זיון,כי פחות או יותר כל התאילנדיות מזדיינות אותו דבר,שירותיות עושות הכול שקטות וצריך להפעיל אותן,אם תחכה שהם יזמו זה יקרה שיתחילו לישב את הירח.
המקום היחידי שהם יוזמות זה בשלב הראשוני של ההכירות,בחדר זה נהיה תמגוצי.

הטיסה הייתה סבבה לגמרי, לקחתי טיסה ישירה לבאנקוק עם אל-על לא זוכר את המחיר אבל היה מעולה, האוכל, הניקיון והכיסאות כך ש-11 שעות טיסה חלפו די מהר,עם האוזניות ותוכנית הסרטים במטוס ראיתי לפחות 4 סרטים באורך מלא.
הטיסה הייתה בלילה שזה גם מומלץ והנחיתה הייתה ב 10 בבוקר שזה יותר מומלץ.
פגשתי ישראלי בסוף הטיסה בחור נחמד בגילי ששכנע אותי לא לנסוע ישירות לפטאייה אלא לבלות כמה ימים בקוואסן רוד.
הסכמתי
אני בחור קליל שאומר כן בקלות, אמא שלי תמיד הייתה אומרת שאני כל הזמן אומר כן ומזל שאני לא בחורה אחרת כל 9 חודשים הייתי בהריון.

משדה התעופה לקחתי עם החבר מונית לקוואסן רוד...
חברה מדובר בסדום ועמורה אפילו שהייתי בתקופה שהיא לא הכי עונה, בבאנקוק אין דבר כזה לא עונה.
המקום מפוצץ בתיירים מכול העולם ותאילנדיות.
הסתובבתי ברחוב ראיתי מלון בוטיק נחמד באמצע הרחוב 1000 באט ללילה 110 שקל
קיבלתי חדר חדש אבל קטן מאוד עם אינטרנט חופשי וארוחת בוקר כלולה.
למרות שאל תבנו על הארוחה היא מוגשת עד 9 בבוקר או 10 לא השעות שאני קם בטיול.
שמתי את הדברים לחדר וירדתי לנפוש...
קוואסן רוד הוא סוג של מדרחוב שיש מאחוריו עוד כמה רחובות סגורים שמלאים מסעדות ברים מסאגים וכדומה.
אל תתפתו לקנות שם שטויות הכול שביר לא איכותי ולא עמיד.
מלא מסעדות אירופאיות וגאנק פוד אז לא תהיה בעיה להסתדר
בכל פינה יש חנות של 7/11 מומלץ לקנות שם שתיה וסיגריות שליש מחיר מהארץ.
וכמובן להביא לארץ סיגריות ומציתים זה שווה.
החלטתי ללכת מהקל לכבד ולהתחיל עם מסאג'.
הלכתי למקום אפלולי כבר במדרגות תיארתי לעצמי שזה מקום עם אקסטרות.
דיברתי עם בחורה בקבלה רצו 300 באט לשעה נכנסתי לחדר אפלולי החלפתי למכנס נוח שנתנו לי במקום
נכנסה לחדר בחורה רזה ויחסית גבוהה עם שיער ארוך והתחילה בעיסוי
העיסוי עצמו הוא סוג של לחיצות בלי שמן,בזמן העיסוי היא חירמנה אותי עם שיערותיה הארוכות שריחפו לי על הגב.
אחרי חצי שעה הסתובבתי והיא עבדה על החלק הקידמי של הגוף ושוב חירמנה אותי עם שיערותיה הארוכות,הייתי לבוש רק במכנס כך שהרגשתי את שיערותיה בפלג הגוף העליון.
לקראת סוף העיסוי שאני כבר על הקצה של החרמנות וכבר בראש לקבל הרפייה מציצה ואף יותר.
היא לוחשת לי באנגלית שבורה "אתה רוצה אקסטרא?
מה יש? עניתי לה בלחש...
היא כאילו לא שמעה את שאלתי ושוב שאלה... "אתה רוצה אקסטרא?
רוצה רוצה עניתי לה כבר בטון יותר גבוה...
אבל מה יש???
היא התקרבה יותר ולחשה... "יש הכול,1000 באט ואני ליידי בוי..."
נווווו טאנקס יוווווו
הוצאתי מהכיס 200 באט ונתתי לה טיפ.
והלכתי
מה יש לי לחפש שם?
לא שיש לי בעיה גדולה עם ליידי בוי אבל לא הייתי מוכן נפשית וגם היא לא התאימה לי והצורה וגם הרגשתי מרומה.
באותו יום בלילה אחרי שמכון המסאג' נסגר ראיתי אותה מחפשת לצוד איזה לקוח במדרחוב.
זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שנפלתי,בכל זאת זה היה היום הראשון.

המשך יבוא...

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

הפרופסור בתאילנד

8
בתאילנד לבעלי הסמארטפון מומלץ לקנות סים מקומי ולתקשר עם התאילנדיות בווטסאפ וגם עם החברים מהארץ וכמובן שיחות טנגו לארץ שזה עובד מעולה.
כשקונים את הסים מומלץ להחליף את המספר בווטסאפ לסים המקומי, התאילנדיות אם ידעו את המספר של הארץ יציקו לכם ללא הרף.
דרך המספר של הארץ הם גם יכולות להגיע לפייסבוק ולעשות טררם.
יש לי חבר שאמר לתאילנדית שהוא לא נשוי והיא גילתה שכן, הם מאוד קנאיות עם זה בקטע חברי.
אני הלכתי לחברת AIS כל נהג מונית יכול לקחת אתכם ב 20 שקל,קניתי סים ושלמתי כולל חבילת גלישה ללא הגבלה ב 900 באט שזה 100 שקל שווה מאוד.
יש לציין שלאורך התקופה האינטרנט עבד מצוין היו מקומות יותר טובים ופחות טובים לסיכום סביר +++
בשעות היום אין מה לעשות הרבה בקווסאנג רוד אז הלכתי לטייל בקניונים.
סדום ועמורה אין מה לקנות, מה שברמה עולה כמו בארץ מה שמזויף לא שווה התייחסות.
הקניונים ההמוניים של באנקוק מרגישים כאילו הכניסו את שוק הכרמל למבנה.
במילה אחת - איכסה.
חוזר לרחוב הפרוע קאווסן רוד עובר פאבים שותה מבחר התאילנדיות לא מרשים.
הרוב נראות ילדות ואני החלטתי שאני לא הולך עם קטינות או דומות לקטינות.
החבר שהכרתי מספר לי בעיניים נוצצות שמצא בעל טוק טוק שייקח אותנו לגן עדן.
אני חושב שאם זה גן עדן אז נסיעה בטוק טוק זה גיהנום.
בתור רוכב אופנוע אני מזהיר אותכם על תעלו על זה,זה כמו לשחק רולטה רוסית אם זה מתהפך זה נכות לכל החיים במקרה הקל.
בעבור 500 באט הוא הביא אותנו מרחק של 20 דקות נסיעה לבית זונות.
אני יושב על כורסא סטייל תחנה מרכזית שנות ה 90 רק פי 10 יותר גדול מולי 50 בחורות על כורסאות חלקן ישנות, חלקן עושות את עצמן ישנות ויש כאלה שמנופפות לך עם היד ועושות עיניים.
הלכתי על הכי פעילה, אמרתי לעצמי אולי זאת שרוצה תיתן גם הכי הרבה.
שילמתי למקום 2200 באט לארוך כל הלילה.
חזרנו באותו טוק טוק מפחיד אבל הפעם היה יותר נעים עם התאילנדית על הרגלים.
לקחתי אחת בת 28 ניראת פגז עשתה סיליקון איפור הכול.
מגיעים לחדר מקלחת משותפת היא די קרה במקלחת.
במיטה לא מתנשקת מוצצת עם קונדום ובכלל מוצצת גרוע אני מזיין אותה כאילו זיינתי פוסטר או גופה.
הפכתי אותה לדוגי אמרתי ניתן לה מאחור חזק אולי קצת אגרסיביות תביא לי את הגמירה.
מסתבר שנפלתי על חולה, יצא לה ריח מהכוס של ביוב, באותו הרגע הבנתי למה לא זרמה לכלום בטח כבר קיבלה מחלות כל שהם גיל ,28 זה כבר פנסיה בענף.
שלחתי אותה כמו דרור לחופשי, למרות ששטפתי את היד דקות ארוכות עם סבון עדיין נשאר ריח על האצבעות בעקבות הורדת הקונדום.
ירדתי לרחוב והלכתי לדיסקוטק בפינת קוואסן רוד ליד חנות למטייל ובית חב"ד.
דיסקוטק פינתי נחמד עם שומרים בחוץ אי אפשר לפספס, שתיתי כמה בירות רקדתי פיזזתי וכרכרתי לא מצאתי משהו מעניין וגם היה רועש בטירוף
הלכתי לחדר העישון-בינגו-
תוך 20 דקות יצאתי עם תאילנדית שלובה בידי והלכתי למלון.
שכחתי לציין שהמלון גובה 1000 באט לילה ליחיד, בזמן הרישום זה לא הפריע לי כי חשבתי לבצע את הפעילות המינית רק מחוץ למלון כי אתם יודעים בחדר יש פספורט כסף וכולי.
מסתבר שאם רוצים זיונים מבחורות לא ממקומות אז אין ברירה ורוב התאילנדיות לא ממקומות.
כל פעם שהבאתי בחורה הוספתי 500 באט.
לכן מי שהולך שיתעקש על חדר זוגי זה עדיף.
כל פעם שהבאתי בחורה מהדיסקוטק היה בסדר גמור,לא משהו לספר עליו אבל הרבה יותר טוב מזונה ממוסחרת.
בבוקר נתתי להם 2000 באט ושיחררתי אותם.
וגם הבאתי פעמים בחורה לחדר בחורה מהמסאגים.
כל חנות שניה זה עיסויים אמתיים, זה עולה 300 באט לשעה אם המעסה מוצאת חן בעינכם תשאלו אם אפשר להזמין לשתיה או אוכל בגמר העבודה.
ברוב המיקרים הם יסכימו...
tני לוקח אותן לארוחה קלה 2 בירות קצת סמול טוק על תאילנד והיידה לחדר.
מעולם לא ביקשו ממני כסף אבל תמיד נתתי שלא יוצרו בעיות בעתיד וגם בגלל שזה ברור שהן מצפות לכסף.
זיונים עם בחורות מהדיסקוטק פרטיות או מהמסאגים תמיד נתנו לי שירות טוב הם לא שוחקות מזיונים וגם הריחו מצוין.
זה כדאי

המשך יבוא

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”