כ דיווח - ברלין - קליגולה - זיין כפי יכולתך - סקס אדיר

דיווח - ברלין - קליגולה - זיין כפי יכולתך

1
שלום לכולם ,

בתור צופה פעיל בפורום החלטתי לדווח לכם לראשונה :

חזרתי מברלין , הייתי בקליגולה - מועדון זיין כפי יכולתך בעלות של 100 יורו ,

הליכה ברחוב , שלט , כניסה , שומר ענק , מסביר באנגלית - 100 יורו - בחורות חופשי , משקאות חופשי ( מוודא פעמים - אתם יודעים , ישראלי .... ) , מחליט להיכנס , משאיר 100 יורו בקופה ( הקופאית נראית סוף.... ) , נכנס פנימה לאחר שמשאיר את כל החפצים פרט לכסף וסיגריות , נכנס למועדון - 5 בנות רוקדות על הבמה - רק 2 נראות טוב ואפילו טוב מאוד , בסביבות 15 גברים מסתובבים בלבוש מלא , החוקים - אתה צריך לגשת לבחורה !! , הן לא ניגשות בכלל אליך , חייב לציין שהרמה של הבנות לא סיפקה אותי בכלל , בתור בעל ניסיון בכלל המקומות בגרמניה - רציתי להעביר חוויה של ALL YOU CAN FUCK , לכן ניכנסתי עם הבנות בעיקר כדי לבדוק ביצועים .

חשוב לציין שהמתקן באיכות לא גבוהה , אין מקלחות , רק בחדרים , שירותים בקומה -1 , חדרים בשני צידי המתחם , צד אחד משופץ השני קצת מוזנח.

כל הבחורות כלולות במחיר לזיון + מציצה מקונדמת ,

אקסטרות : סיכום מול הבחורות בחדר
מציצה חשופה - 10 יורו
69 - 10 יורו
גמירה מחוץ לגומי (פנים , פה , צוואר ) - 10 יורו
אנאלי - 25 יורו - לא כולן מסכימות

בחורה 1 - מאלבניה - בלונדינית קטנטונת (טייני ) פרצוף סביר , מצצה בחליפה 3 דקות - האמת הפתיעה אותי , מיסיונרית , לא הסכימה רגליים באוויר , עשתה ציקצוקים של חוסר סבלנות , חבל בשבילה כי זה רק גרם לי להשהות את הגמירה בכוונה ....

בחורה 2 - מרומניה - די דומה לראשונה ( בקווים כלליים ) - ליקוקים , מציצה מקונדמת , דוגי , רכיבה , מסיונרית והופל'ה פעם שנייה

בחורה 3 - מפולין - קצת מלאה יפה מאד בפנים , הורידה חולצה ראיתי חזה בינוני מדהים טבעי - מציצה מקונדמת , מסיונרית , דוגי , 69 , אנאלי , גמירה בתחת . היה שווה מאד !!!

בחורה 4 - שחורה / לטינית מברזיל - זיון פצצה - תחת מושלם - קונטרות חזקות , גמירה אחרי 15 שעה , סבלנית .

לסיכום :

6 בירות 0.5 ליטר בקס, 5 שעות תמימות , 4 בחורות לזיין ופחות מ 100 יורו בכיס...

בגלל נסיוני בתחום בגרמניה לצערי לא אשוב...

מקווה שתרמתי לכם חברים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”