כ fkk-oasis - סקס אדיר

fkk-oasis

1
טיסה מהעבודה.
אחרי שבדקתי את כל האופציות להגיע לאואזיס, החלטתי להשכיר רכב בשדה תעופה, 50$ לגולף אוטומטית, לדעתי הכי משתלם, גם מקום למזוודה וגם גמישות לצאת מתיי שבא.
הגעתי למקום בשעה 0950, המקום נפתח בעשר, חיכיתי באוטו בחוץ זה נתן לי הזדמנות לראות את הבנות מגיעות בבוקר, חלקן מגיעות ברכב משלהן חלקן במונית חלק מביא החבר/סרסור או מי שהנהג לא יהיה. הן כולן משלמות 70 יורו בכניסה. נכנסתי בעשר, הייתי הגבר השלישי במקום. שילמתי 70 יורו עבור הכניסה וקניתי עוד 3אסימונים עבור שתיה חריפה ב10 יורו לאסימון.
איך שנכנסים פנימה כל הגברות מסתכלות ומחייכות, כולן עירומות לגמרי עם נעלי עקב בלבד. היו שם בערך 20 נשים כשנכנסתי. לקחתי חלוק מגבת ו נעליים, שמתי הארנק והדרכון בכספת וירדתי למלתחות שם צריך לאפסן את הבגדים ולעלות על חלוק.
מהמלתחות הלכתי קודם לסאונה, בדרך כולן מחייכות מלטפות לי את התחת כשעובר לידן, ישבתי עשר דקות בסאונה מקלחת חמה ולבר.
השתמשתי באסימון והזמנתי וודקה, בעודי עומד ליד הבר ושותה הוודקה מגיעה רומניה מדהימה, שיער שחור, חזה בינוני עומד, תחת מושלם, ומתחילה לחרמן אותי... מפה לשם מציעה לעבור לספות שם מוקרן גם סרט כחול על מסך ענק.. החלטתי לזרום למרות שידוע שהרומניות שם מתקתקות וברגע שנכנסים איתן לחדר מבקשות תוספת על כל שטות. אמרה לי לחכות על הספה ושהיא הולכת להביא לי סיגריה לבקשתי. חזרה אחרי 2 דקות עם סיגריה ו רומניה נוספת, פנים יפות רזה מאוד חזה קטן.. שתיהן התישבו משני הצדדים שלי ומתחילות לגעת בי ובו, אחת מנשקת לי את האוזן והשניה יורדת למציצה של הזין באמצע החדר כשמסביב יושבות עוד בנות ומסתכלות.
המשך יבוא.....
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

fkk-oasis

4
המשך...
כן מדובר על oase.
שכחתי לציין שהפקידה בכניסה כבר נותנת את התעריף, 50 יורו לחצי שעה, 50 נוספים עבור כל חצי שעה נוספת. זה כולל מציצה חשופה וזיון. גמירה בפה עוד 50, אנאלי עוד 100.
נחזור לבחורות:
אני כבר הייתי אחרי 2 וודקות והאמת שאף פעם לא הייתי עם שתיים, הרומניה הראשונה מתארת לי מה הן יעשו לי בפנים, אחת תנשק אותי בכל הגוף והשניה תמצוץ לי, אחת תלקק לי את הביצים לאחת תשב לי על הפנים... בקיצור חירמנו אותי בטירוף אז אמרתי בואו נזרום, סיכמתי איתם מראש 50 יורו לכל אחת לחצי שעה. זאת נקודה חשובה, תמיד תסכמו מראש מה כולל המחיר כדי שלא יהיו לכם הפתעות בסוף, עוד תבינו למה.
הולך איתן לחדר, כל שאר הבנות מסתכלות תוך כדי, אפשר לראות שהן מתבאסות. נכנסים לחדר בערך שלוש מטר על שלוש מטר, כולו מיטה אחת גדולה כשהקירות מכוסים מראות מכל הכיוונים.
שוכב על הגב, רומניה אחת יורדת למציצה והשניה מתחילה ללקק לי את הפטמות, מושך אותה אליי ומתנשק איתה DFK תוך כדי מציצה.
הרומניה הראשונה יורדת ללקק את הביצים והשניה מחליפה אותה במציצה, תענוג עם כל המראות מסביב אני לא מפספס שום סצינה , תאווה לעיניים.
מלבישה לי קנדום ומתחילה לרכוב עליי כשהשניה פותחת מולי רגליים ומאוננת בקצב כשכל הכוס שלה פתוח מולי. בקשתי מהן להתנשק תוך כדי, ופה בא הקטש, אומרות לי אין בעיה אבל מופע לסבי יעלה לי עוד 50, סירבתי בעדינות. זאת שמאוננת עברה למצב דוגי ומסמנת לי, שולף אותו מ הראשונה, בדרך מחליפות לי קונדום, ומתחיל לזיין אותה בדוגי, תוך כדי מלקק לשניה את הפטמות ומשפשף לה את הדגדגן במרץ. כידוע אני וקונדום זה שילוב מנצח, עם קונדום קשה לי לגמור, והבנות עושות הכל כדי שאגמור כבר, נאנחות מלטפות מה לא. אמרתי להן שרק בלי קונדום בפה אני אגמור, הורדתי את הקונדום, והתחלתי לאונן לאחת לתוך הפה, הייתה בטוחה שאני הולך לגמור לה בפה, מה שאומר עוד 50 יורו, אני מאונן ו היא מלקקת לי את הכיפה בטירוף עם המון רוק ואקסטזה, השנייה בינתיים מלקקת לי את הפטמות וצועקת " קדימה מותק תגמור, תשפריץ לה בפה היא אוהבת את החלב שלך קדימה..." פה הגיעה הגמירה המיוחלת, אבל דאגתי לא לגמור לה בפה, התבאסו עליי רצח.
אבל חוק זה חוק, לא גמרתי בפה אז אין עוד 50.

המשך יבוא.....
---

fkk-oasis

5
יוצאים מהחדר, ניגש לכספת מוצא 100 יורו ונותן להן. בינתיים התמלא המקום, משהו כמו חמישים בחורות מסתובבות ערומות על עקבים, רק לבחור ולקחת לחדר, הרגשתי שוב כמו ילד בחנות ממתקים שלא יודע איפה להתחיל.
הייתי רעב, יש במקום בופה ושתייה קלה חופשי כלול במחיר, ישבתי לארוחת בוקר, תוך כדי שאני אוכל מתישבת לידי פולנייה מדהימה, שיער בלונדיני ארוך עיניים כחולות חזה גדול טבעי... הללויה.
מנסה לפתח שיחה, מאיפה אתה.. איך קוראים לך.. אמרתי לה שבכיף הייתי מזיין אותה אבל הרגע יצאתי מסשן ושאני אחזור אליה עוד חצי שעה כשיחזור לי הכח, אמרה יפה שלום ודפקה לי נשיקה תוך כדי ליטוף לזין, אין על המקום הזה.
סיימתי לאכול כשתוך כדי אני שוטף את העיניים בבחורות מדהימות שעוברות ומחייכות חיוך מזמין.
החלטתי להכנס שוב לסאונה היבשה, אחריה סאונה רטובה ותפסתי פינה שקטה עם ספות שכיבה הפונות לבריכה. נרדמתי שם משהו כמו חצי שעה וקמתי כמו חדש.
הלכתי שוב לבר הזמנתי בירה ואז אני מרגיש מישהי נצמדת אליי מאחורה, איזה כריות היו לה.
לוחשת לי על האוזן "רוצה לזיין אותי?"
אני מסתובב ורואה מולי אפריקאית מדהימה, פנים יפהפיות, פיאה בלונדינית ארוכה, חזה טבעי עומד גדול, גוף אגסי ועור חלק בצבע מולטי עם תחת אלוהי. נזכרתי שראיתי אותה בפעם הקודמת שביקרתי ומאוד רציתי להיות איתה אבל לא יצא.
אמרתי לה שצריך קצת לנוח, לקחה לי את היד ומשכה אותי איתה לאיזור שיש בו שולחנות בר עגולים עם כסאות שאפשר לשבת ולדבר בכיף מסביב לבריכה עגולה שבתוכה גם גברים וגם נשים עירומים לגמרי.

המשך יבוא....
---

fkk-oasis

7
נכון, בערב יש יותר מבחר אבל בבוקר יש מעט גברים כך שכל ממזר מלך...
מתיישב עם האפריקאית שמתגלה כאינטיליגנטית ואשת שיחה, העברנו חצי שעה בדיבורים בהם התברר לי שהיא מאנגולה, מוסלמית, דיברנו על הכל מדאעש עד אברהם, מוחמד , הכבוד במשפחה המוסלמית אובאמה, ביבי ומה לא. שיחה קולחת עם הרבה חוש הומור וצחוקים ו אלכוהול. מאוד התחברתי אליה, הבטיחה לי שהיא מאוד רגועה בחדר אוהבת לעשות דברים באיטיות, אמרה לי שהיא לא כמו הרומניות שהייתי איתן שברגע שנכנסות לחדר רוצות להשיג עוד כסף... אני אתנהג אליך כמו מלך אמרה.. בואי נראה החזרתי לה. ביקשה שאחכה לה בזמן שהלכה להביא מפתח לחדר.. חזרה עם מפתח ועם עוד שתי בחורות שחורות, אחת קצת יותר נמוכה יותר יפהפיה ממנה פשוט מלאך עם חזה מושלם ואחת גבוה עם גוף של דוגמנית מסלול. שאלה אם אני רוצה שתיים או שלוש.
האמת שהתלבטתי אם להכנס עם שלושתן, אבל החלטתי שהספיק לי להיום, רציתי סשן ארוך רגוע עם הראשונה אז סירבתי לשאר.
שוב נכנסים לחדר אחר, גם החדר הזה ברמה גבוה עם מראות מכל עבר, הפעם בלי מראות בתקרה.
מה תרצה מלך שלי היא שואלת, בא לי להתפנק אז אמרתי לה שתמצוץ לאט ושיש לנו זמן ואני אשלם כמה שצריך.
התחילה במציצה מושקעת, לא לפני שקודם לקחה קונדום קרעה אותו והשתמשה בו כמו גומיה והלבישה אותו בבסיס של הזין אחרי הביצים. שאלתי אותה מה היא עושה, אמרה לי סמוך עליי אתה תיהנה, זרמתי.
נתתי לה למצוץ איזה רבע שעה באיטיות עם ליקוקים לזין ולביצים ותנועות סיבוביות איטיות של היד, פתאום אומרת לי שהיא חרמנית וגם רוצה לגמור, אמרתי לה לבוא לשכב לידי ופתחנו בסשן של צרפתיות עמוקות, מרחתי לה קצת שמן על הכוס והתחלתי לעסות לה את הדגדגן תוך כדי נשיקות לוהטות .. ממש נכנסה לזה וכיוונה אותי בדיוק למקום ולקצב שהיא אוהבת.. שפשפתי לה במשך לפחות חמש דקות כשהיא נאנחת ורועדת בטירוף עד שגמרה, ניסתה להוציא לי את היד כשגמרה אבל לא הרפתי והמשכתי לעסות את הדגדגן עד שממש התחילה להרביץ לי שאעזוב אותה.. לא יכלה יותר.. הרפתי, אמרה שצריכה רגע לעצמה להרגע והסתובבה על הצד ו אני ממשיך ללטף לה את הגב לנשק אותה בעדינות על הישבן העסיסי הגב העורף והיא נאנחת כמו חתלתולה קטנה.
עכשיו תורך היא אומרת ושלפה קונדום, אמרתי לה שלא צריך ושבא לי שתפנק אותי בעדינות עד שאגמור, החליטה לגמול לי חזרה באותו מטבע, מרחה את הזין בשמן והחלה בעבודת יד משובחת איטית ומענגת כשתוך כדי מנשקת אותי בטירוף עם נשיכות קלות לפיטמות וליטופים מענגים לכיפה של הזין. כל פעם שעמדתי לגמור הפסקתי אותה והמשכנו להתחרמן עם נשיקות צרפתיות עמוקות וליקוקי פטמות הדדיים ואז שוב לעבודת יד משובחת ומשומנת כשהיא שוכבת לידי מתנשקים בטירוף כשהיא מזכירה לי כל הזמן כמה היא רוצה שאני אגמור עליה ואמרח אותה בלבן.
שעה שלמה חלפה לה הגיע זמן לגמור אמרתי לעצמי, בתיאום מושלם הציעה לי לזיין לה את השדיים, מרחה אותם בשמן והורתה לי להתיישב מעליה כשהיא על הגב, תענוג אלוהי לפמפם לה את השדיים כשהיא לוחצת עליהם משני הכיוונים וכל פעם כשהזין מבצבץ לו מבין שדיה דופקת לו ליקוק רטוב ומחרמן. במיוחד עם כל המראות מסביב לא מפספס אף זווית של המראה המיוחד הזה.
לקראת הגמירה הזכירה לי בעדינות שאם אני גומר עליה זה עוד 50 יורו.
הייתה גמירה חזקה ביותר בקושי השתלטתי עליו כדי לא לגמור עליה.
ניגבה אוטו היטב והפתיעה אותי במציצה קצרה ועדינה אחרי הניגוב כשהיא מכניסה את כולו פנימה ושואבת אותו .. תענוג.
נפרדנו לאחר שעה ורבע של תענוג.. העברתי לה 130 יורו, כל מה שנשאר לי, ונפרדנו בנשיקה.
משם למקלחות, בגדים, ולשדה תעופה כשאני מצליח לסחוט 200 קמש מהגולף האוטומטית. חוויה מדהימה.

למי שלא מכיר את המקום אז רק אציין שהמקום ברמה גבוה ביותר, נראה כמו ספא ענק שלא יבייש כל מלון חמש כוכבים. יש סרטונים של המקום ביוטיוב, זה אומנם אנימציה אבל תאמינו לי המקום נראה בדיוק אותו דבר במציאות.
אוכל ושתייה קלה חופשית במחיר הכניסה כולל קפה ותה מתיי שבא.
בקיצור אם רוצים להרגיש כמו קיסר רומאי ליום אחד, זה המקום.

מחכה להזדמנות הבאה...

---

fkk-oasis

9
כמה שאלות בתור בתול fkk---
אני מבין שהקטע של המזמוזים והמציאות בהתחלה זה סוג של פרומו בחינם??
האם מקובל ורצוי להיות נמצץ או סתם להתחרמן עם מישהי כמה דקות ואחר לא להכנס איתה?
כלומר אם בא סתם להתפנק כמה דקות אבל לא סגור שרוצה מישהי האם זהו לגיטימי לתת לה לעבוד או שזה לא לעניין
מה השעה שמתחלפות הבנות או שהן מהבוקר ועל הלילה ובערב פשוט באות עוד
אגב הייתי רוצה מבחר הכי גדול ודווקא בבוקר זה יתרון כי פחות מתקתקות ולחוצות לעבור ללקוח הבא ואולי שחוקות פחות
מצד שני נראה לי מביך להיות עם גברים בודדים שם

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”