נכון, בערב יש יותר מבחר אבל בבוקר יש מעט גברים כך שכל ממזר מלך...מתיישב עם האפריקאית שמתגלה כאינטיליגנטית ואשת שיחה, העברנו חצי שעה בדיבורים בהם התברר לי שהיא מאנגולה, מוסלמית, דיברנו על הכל מדאעש עד אברהם, מוחמד , הכבוד במשפחה המוסלמית אובאמה, ביבי ומה לא. שיחה קולחת עם הרבה חוש הומור וצחוקים ו אלכוהול. מאוד התחברתי אליה, הבטיחה לי שהיא מאוד רגועה בחדר אוהבת לעשות דברים באיטיות, אמרה לי שהיא לא כמו הרומניות שהייתי איתן שברגע שנכנסות לחדר רוצות להשיג עוד כסף... אני אתנהג אליך כמו מלך אמרה.. בואי נראה החזרתי לה. ביקשה שאחכה לה בזמן שהלכה להביא מפתח לחדר.. חזרה עם מפתח ועם עוד שתי בחורות שחורות, אחת קצת יותר נמוכה יותר יפהפיה ממנה פשוט מלאך עם חזה מושלם ואחת גבוה עם גוף של דוגמנית מסלול. שאלה אם אני רוצה שתיים או שלוש.
האמת שהתלבטתי אם להכנס עם שלושתן, אבל החלטתי שהספיק לי להיום, רציתי סשן ארוך רגוע עם הראשונה אז סירבתי לשאר.
שוב נכנסים לחדר אחר, גם החדר הזה ברמה גבוה עם מראות מכל עבר, הפעם בלי מראות בתקרה.
מה תרצה מלך שלי היא שואלת, בא לי להתפנק אז אמרתי לה שתמצוץ לאט ושיש לנו זמן ואני אשלם כמה שצריך.
התחילה במציצה מושקעת, לא לפני שקודם לקחה קונדום קרעה אותו והשתמשה בו כמו גומיה והלבישה אותו בבסיס של הזין אחרי הביצים. שאלתי אותה מה היא עושה, אמרה לי סמוך עליי אתה תיהנה, זרמתי.
נתתי לה למצוץ איזה רבע שעה באיטיות עם ליקוקים לזין ולביצים ותנועות סיבוביות איטיות של היד, פתאום אומרת לי שהיא חרמנית וגם רוצה לגמור, אמרתי לה לבוא לשכב לידי ופתחנו בסשן של צרפתיות עמוקות, מרחתי לה קצת שמן על הכוס והתחלתי לעסות לה את הדגדגן תוך כדי נשיקות לוהטות .. ממש נכנסה לזה וכיוונה אותי בדיוק למקום ולקצב שהיא אוהבת.. שפשפתי לה במשך לפחות חמש דקות כשהיא נאנחת ורועדת בטירוף עד שגמרה, ניסתה להוציא לי את היד כשגמרה אבל לא הרפתי והמשכתי לעסות את הדגדגן עד שממש התחילה להרביץ לי שאעזוב אותה.. לא יכלה יותר.. הרפתי, אמרה שצריכה רגע לעצמה להרגע והסתובבה על הצד ו אני ממשיך ללטף לה את הגב לנשק אותה בעדינות על הישבן העסיסי הגב העורף והיא נאנחת כמו חתלתולה קטנה.
עכשיו תורך היא אומרת ושלפה קונדום, אמרתי לה שלא צריך ושבא לי שתפנק אותי בעדינות עד שאגמור, החליטה לגמול לי חזרה באותו מטבע, מרחה את הזין בשמן והחלה בעבודת יד משובחת איטית ומענגת כשתוך כדי מנשקת אותי בטירוף עם נשיכות קלות לפיטמות וליטופים מענגים לכיפה של הזין. כל פעם שעמדתי לגמור הפסקתי אותה והמשכנו להתחרמן עם נשיקות צרפתיות עמוקות וליקוקי פטמות הדדיים ואז שוב לעבודת יד משובחת ומשומנת כשהיא שוכבת לידי מתנשקים בטירוף כשהיא מזכירה לי כל הזמן כמה היא רוצה שאני אגמור עליה ואמרח אותה בלבן.
שעה שלמה חלפה לה הגיע זמן לגמור אמרתי לעצמי, בתיאום מושלם הציעה לי לזיין לה את השדיים, מרחה אותם בשמן והורתה לי להתיישב מעליה כשהיא על הגב, תענוג אלוהי לפמפם לה את השדיים כשהיא לוחצת עליהם משני הכיוונים וכל פעם כשהזין מבצבץ לו מבין שדיה דופקת לו ליקוק רטוב ומחרמן. במיוחד עם כל המראות מסביב לא מפספס אף זווית של המראה המיוחד הזה.
לקראת הגמירה הזכירה לי בעדינות שאם אני גומר עליה זה עוד 50 יורו.
הייתה גמירה חזקה ביותר בקושי השתלטתי עליו כדי לא לגמור עליה.
ניגבה אוטו היטב והפתיעה אותי במציצה קצרה ועדינה אחרי הניגוב כשהיא מכניסה את כולו פנימה ושואבת אותו .. תענוג.
נפרדנו לאחר שעה ורבע של תענוג.. העברתי לה 130 יורו, כל מה שנשאר לי, ונפרדנו בנשיקה.
משם למקלחות, בגדים, ולשדה תעופה כשאני מצליח לסחוט 200 קמש מהגולף האוטומטית. חוויה מדהימה.
למי שלא מכיר את המקום אז רק אציין שהמקום ברמה גבוה ביותר, נראה כמו ספא ענק שלא יבייש כל מלון חמש כוכבים. יש סרטונים של המקום ביוטיוב, זה אומנם אנימציה אבל תאמינו לי המקום נראה בדיוק אותו דבר במציאות.
אוכל ושתייה קלה חופשית במחיר הכניסה כולל קפה ותה מתיי שבא.
בקיצור אם רוצים להרגיש כמו קיסר רומאי ליום אחד, זה המקום.
מחכה להזדמנות הבאה...