כ דחוף דחוף לפטאיה - סקס אדיר

דחוף דחוף לפטאיה

1
חייב אבל ממש חייב את עזרתכם אני נמצא כעת בפטאיה בפעם הראשונה בחיים שלי ויש לי רק היום ומחר להיות פה בסך הכל שתי לילות ואין לי מושג איך אני משיג בחורה לחדר או סתם להנות פה אין לי מושג בכלום הייתי אתמול בלילה בוולקין סטריט אבל אין לי מושג מה אני עושה אני רק יודע שסחטו ממני אלפי שקלים במועדונים השונים ואפילו בחורה לא הבאתי רק אחת שביקשה 5000 בהט!!!
מה הכללים מה צריך לומר ובעיקר מה לא?
מה המקומות הכי מומלצים וגם בשעות היום.
כמו כן אני מאוד אוהב בודי מסאג' אמיתי עם הסבון וכל זה יש משהו מומלץ ומושקע?
אלף תודות
מבטיח לדווח בשידור חי....

דחוף דחוף לפטאיה

2
וואלה אח שלי אני יגיד לך את האמת. אם אתה רציני בשאלה דלך אז אהי ממש מרגיש רע בשבילך , איך אפשר ״לא לדעת״ איך לזיין בפאטיה ?!?!? איך !?!?!?!? זה הסית זונות הכל גדול בעולם. אי אפשר ללכת שם יותר מ 10 מטר בלי שמטר של תאילנדיות יקפצו עלייך בשביל זיונים , תגיד לי מה קורה איתך בן אדם ?
אני אגיד לך מה לעשות
לך לסואו בוקאו תוציא תזין ברחוב והוא כבר ימצץ לבד על ידי מישהי .... אתה אל תעשה כלום רק תוציא אותו בריש גלי

דחוף דחוף לפטאיה

3
רציתי לייעץ לך לקרוא דיווחים מפורטים שפירסמו כאן אנשים טובים על הסצנה בפטאייה.
אבל אם כבר נעקצת ביום הראשון באלפי שקלים, כאדם מבוגר ממך אני ממליץ לך לברוח משם כמה שיותר מהר.

מין בתשלום תקנה במקום אחר ובזמן אחר.

תוכל לספר לחברים חוויות "שלך" מפטאייה מתוך התאורים המפורטים שיש כאן בפורום.

דחוף דחוף לפטאיה

4

אם אתה כבר פה ואפילו בפורום הנכון,

פשוט תשקיע שעה מזמנך, תבחר ותפתח רק את הנושאים שפטאיה מופיע בהם ותקרא!

יש בהם המון מידע מפורט על מה ואיך....
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

דחוף דחוף לפטאיה

7
אח יקר אם מפאטיה בווקינג סטרייט אתה לא מצליח להביא בחורה לחדר משהו לא בסדר איתך ואני רציני.
בווקינג סטרייט גם אילם מביא לחדר נקבה.
ועכשיו תשנן ותלמד לזיון קוראים שם בום בום שתראה משהיא שמתאימה לך פשוט גש תפוס לה ביד ותגיד בום בום ואז היא תשאל כמה אתה מוכן לשלם לי??ואז תגיד לה 2.000 בהט ללונג שזה כל הלילה.
דרך אגב לונג זה לכול הלילה שורט זה לשעה מספר אחד.
התשלום בסוף לא בהתחלה משלמים.
בנימה אישית מתתתתתתת להתחלף איתך ליום אחד תהנה אח יקר.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

דחוף דחוף לפטאיה

10
המקום היחיד שעולה על הדעת שיכולים לעקוץ אותו זה הקברט של הרוסיות בוולקין סטריט שעברתי משם שנה שעברה ברחתי משם אחרי 30 שניות זה נכון שיש שם רוסיות מעלפות אבל הן לא יצאו אתך מחוץ למועדון רק יסחטו ממך אלכוהול במחיר מופרז שנכנסתי לשם תפסו אותי 2 כוסיות ממש משכו אות בכוח פנימה ישבנו באחת הפינות ביקשו שנזמין להן בירה קודם ביקשתי תפריט אמרו שלא צריך ואחרי שניה אמרו שלא ניתן להוציא אותן מהמועדון מקסימום אפשר ריקוד פרטי בחדר אחרי שראיתי את התפריט ברחתי משם
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”