כ שאלה לגבי פטאיה - סקס אדיר

שאלה לגבי פטאיה

1
אני נוחת בתחילת אוקטובר עם כמה חברים ובגלל שאנחנו 4 באותו חדר לא יודע כמה נוח יהיה להביא בחורה לחדר.
מקריאה בפורום הבנתי שבמכוני מסאז' יש אפשרות לאקסטרה ככה ששם אין לי בעיה.
השאלה היא לגבי המועדוני גוגו , האם ברוב המקרים יש שם חדרים פרטיים שאפשר לקחת את הבחורה לשורט?

שאלה לגבי פטאיה

2
שלום morik

עצה בחינם - תכנן היטב את הטיול מבחינת המקומות וההוצאות ותהנה שבעתיים . אל תתעצל ותקרא חומר רב ככל האפשר על המקומות בתאילנד . גם בפורום הנוכחי יש מספיק חומר על פטאייה ומעדוני הגוגו .

ולשאלתך - ניתן להשכיר חדרים בבית מלון הקרוב לאזור walking street לפי שעה . בתוך הגוגו אין ממש אפשרות להשכיר חדר ( ככל הידוע לי ) וגם אין ממש פרטיות . אם כבר הוצאת בחורה מהגוגו תהיה חייב "בקנס" , ולכן עדיף לקחת אותה ללונג ולא לשורט במקום שאתה משתכן . אם אתה מתבייש מהחברים בחדר , עדיף לשלם כסף נוסף ולהשכיר חדר לבד .

תבלה ותהנה
הפוך כל חסרון ליתרון

שאלה לגבי פטאיה

5
תלמד מטעויות שאני עשיתי בפעם הראשונה בפאטיה- לעולם, אבל לעולם ל-ע-ו-ל-ם אל תקח חדר עם שותף בפאטיה.
בפאטיה זה רק חדר לבד. יש מלונות מצויינים שם ב100 ש"ח ללילה.

אל תעשה את הטעות הזאת, חבל על הזמן שתבזבז. חברים פאטיה זה רק לדיווחים ולחוויות של אחרי ולאכול ביחד.

שאלה לגבי פטאיה

8
לישון עם חברים זה בזבוז כסף-הרי אתה תזדקק לחדר כדי לזיין-אתה תיקח חדר...ובנוסף יש לך את החלק שאתה משלם עם החברים,בנוסף ונג טיים עם הבחורה כי כל הזמן תהייה לחוץ לחזור אליהם-קבל המלצה חמה-מראש תקחו חדרים לבד-או שתציג להם שככה זה הכי נוח...אולי הם יתבעסו בהתחלה שהם לא יריחו את הפלוצים של כולם אבל לבסוף אחרי השבוע לכולם יהייה חיוך מרוח על הפנים.

שאלה לגבי פטאיה

9
ברור חדר לבד!! חזרתי מפטאיה לפני חודש וזה החלטה הכי חכמה שעשינו..אב אם מתאפשר אז גם פוקט וסאמוי שוות חדר אחד...התאילנדיות מאוד קנאיות לפרטיות וכשתדבר איתן לפעמים תעלה השאלה אם אתה ישן לבד בחדר או עם חברים ואם התשובה עם חברים יצוצו בעיות..וגם ככה אחרי הלילה הראשון תרוץ לשכור חדר לעצמך..אז פשוט תעשו את זה מראש..

שאלה לגבי פטאיה

10
בגוגו בפטאיה מטרת המקום שתוציא את הבחורה ותשלם BAR FINE ולכן ב99% מהמקומות אין חדרים במקום
בפטאיה יש ברים רבים שניתן להוציא בחורות בקנס קטן של 300 באט BAR FINE גם בשעות היום , בנוסף יש גם
המון מועדונים בWALKING STREET שאפשר להוציא בחורות בלי לשלם שום קנס מבלבד מה שאתה סוגר עם הבחורה
עדיף חדר לבד לשלם כמה באטים יותר אבל לחסוך את כל הקנסות ב-גוגו כי במועדונים הרבה פעמים הבחורות אפילו
יותר סקסיות מהגוגו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”