הכל על חופשה בקייב
1אהלן חזרתי לפני שבוע מקייב וטסתי לבד אגב, אני ממוצא מזרחי ולמרות הפחד שלא אסתדר בגלל השפה והצבע והאנטישמיות, אז ככה הכל זול שם גן עדן לדוגמא הארוחה הענקעת במקדונלדס10 שח, סיגריות 7 מלבורו, בירה במועדון שזה שחיטה 10 שח, בסופר 3 שח.תחבורה זולה.אגב המטבע שם 1שח-6גריבנה ביום הראשון הגעתי הייתי מת מעיפות ורעב פירקתי במסעדה 50 אתה אוכל כמו מלך חופשי. הבחורות מהממות כל אחת דוגמנית על בכל פינה ברחוב .הזמנתי לחדר דרך פקיד שקיבל טיפ 200 גריבנה -30 שח חח, בחורה צעירה בת 22 יפה עשתה הכל חוץ מאנאלי ובלי לא ולא כמו בארץ, שילמתי לה 1400 כריבנה 220 שח , זו בחורה שבכיף בארץ תיקח 500 בתאגיד . ביום אחר הזמנתי דרך מהג מונית ב1200 גריבנה אבל אז הייתה בעיה לא הסכימו לתת לה להיכנס מה עשיתי נכון 100 גריבנה שוחד והכל בסדר בת 25 רזה כוסית עשתה הכל מהכל, מועדונים הייתי רק באחד קאריביאו קלאב ים כוסיות לא יאמן ממש, אגב כניסה 200 גריבנה שזה 30 שח אבל השתיה זולה רצח,הזמנתי בקבוק ואן גוך בכלום כסף אתה מרגיש מלך עשיר גדול. היכרתי אוקראינית שם שזרמה איתי בשירוצים שם לא יאמן שכזו כוסית על מזדיינצ בשירותים.חשפנות די משעמם כמו בארץ בערך חוץ מהמחיר הזול, הייתי בשתי דירות שלוקחות 800 גריבנה אבל לא אהבתי כי היו מעל 30, אני חולה על 20-22 אז לא נכנסתי, לסיכום כוסיות צעירות במחירים בין 180-250 שח ויחס מדהים, מפגר מי שהולך לתאגידי 400 ו500 לא שווה , סעו תהנו אין פחד