כ הכל על חופשה בקייב - סקס אדיר

הכל על חופשה בקייב

1
אהלן חזרתי לפני שבוע מקייב וטסתי לבד אגב, אני ממוצא מזרחי ולמרות הפחד שלא אסתדר בגלל השפה והצבע והאנטישמיות, אז ככה הכל זול שם גן עדן לדוגמא הארוחה הענקעת במקדונלדס10 שח, סיגריות 7 מלבורו, בירה במועדון שזה שחיטה 10 שח, בסופר 3 שח.תחבורה זולה.אגב המטבע שם 1שח-6גריבנה ביום הראשון הגעתי הייתי מת מעיפות ורעב פירקתי במסעדה 50 אתה אוכל כמו מלך חופשי. הבחורות מהממות כל אחת דוגמנית על בכל פינה ברחוב .הזמנתי לחדר דרך פקיד שקיבל טיפ 200 גריבנה -30 שח חח, בחורה צעירה בת 22 יפה עשתה הכל חוץ מאנאלי ובלי לא ולא כמו בארץ, שילמתי לה 1400 כריבנה 220 שח , זו בחורה שבכיף בארץ תיקח 500 בתאגיד . ביום אחר הזמנתי דרך מהג מונית ב1200 גריבנה אבל אז הייתה בעיה לא הסכימו לתת לה להיכנס מה עשיתי נכון 100 גריבנה שוחד והכל בסדר בת 25 רזה כוסית עשתה הכל מהכל, מועדונים הייתי רק באחד קאריביאו קלאב ים כוסיות לא יאמן ממש, אגב כניסה 200 גריבנה שזה 30 שח אבל השתיה זולה רצח,הזמנתי בקבוק ואן גוך בכלום כסף אתה מרגיש מלך עשיר גדול. היכרתי אוקראינית שם שזרמה איתי בשירוצים שם לא יאמן שכזו כוסית על מזדיינצ בשירותים.חשפנות די משעמם כמו בארץ בערך חוץ מהמחיר הזול, הייתי בשתי דירות שלוקחות 800 גריבנה אבל לא אהבתי כי היו מעל 30, אני חולה על 20-22 אז לא נכנסתי, לסיכום כוסיות צעירות במחירים בין 180-250 שח ויחס מדהים, מפגר מי שהולך לתאגידי 400 ו500 לא שווה , סעו תהנו אין פחד

הכל על חופשה בקייב

3
אביב היקר, אפשר המלצה לדירה שהיית בה? זו שאלה שמופנית גם לשאר חברי הפורום היקרים - אני אהיה בקייב עוד שבועיים . הבנתי שעדיף לסגור דירה ולא מלון. גם מרווח יותר וגם זול יותר. אני אגיע לקייב בעוד שבועיים בשעה עשר בלילה... נגיד ואני אסגור את הדירה דרך האינטרנט, מי יהיה שם כדי להביא לי את המפתחות??? איך זה הלך אצלכם?

הכל על חופשה בקייב

7
אני אישית לא הייתי מוכן לישון בדירה למרות המחיר הזול , העדפתי נוחות בכל זאת זו חופשה, עדיף מלון במרכז מלון אוקראינה הוא ממש במרכז ממש בכיכר המרכזית והכל קרוב לשם,אם יש לכם חשש להביא למלון בגלל חוסר הסכמה להכניס את הבנות עדיף לכם ללכת לדירות המחירים די דומים,ממוצע 50 דולר לשעה עם בחורה צעירה ואיכותית שזה הפלוס הגדול חצי מחיר ועם פצצה, כל נהג מונית קח אתכם לדירות הם מקבלים עמלה על שהביאו אתכם ונכנסתם אני אישית נסעתי עם נהג לכמה מקומות בו זמנית תגידו לו מה הטווח מחירים שאתם מתכוונים ולפי זה הוא יקח אתכם כמובן שיותר יקר יותר איכותי מבחינת גיל ויופי, טיפ אחד בכל מקום תתמקחו על המחיר במונית עם הבנות בדירה ואפילו בשוחד לשומר במלון בשביל להעלות את הבנות לחדר ,אתם תיירים ובשבילהם אתם ארנק מהלך במיוחד שהמצב הכלכלי שם על הפנים, סך הכל ממש זול שם הכל מהכל פשוט להיות שם ולהרגיש עשיר בכל מקום שאתה הולך , לי אישית אין טלפונים כי תמיד נעזרתי פעם בעובד המלון ופעם בנהג מונית, לגבי השפה תמיד אפשר להעזר בברמן או במלצרית ובקייב האנגלית יחסית מדוברת לשאר המדינה אל תבהלו מאלו שרשמו פה שאי אפשר להסתדר בלי שפה ושיש בעיות של שוחד לשוטרים לא נתקלתי בשום בעיה, הייתי שם לבד 5 ימים והסתדרתי מעולה ממליץ בחום תהנו ואם יש שאלות אתם מוזמנים לכתוב אשיב בכיף

הכל על חופשה בקייב

10
[QUOTE=mikeT]אביב היקר, אפשר המלצה לדירה שהיית בה? זו שאלה שמופנית גם לשאר חברי הפורום היקרים - אני אהיה בקייב עוד שבועיים . הבנתי שעדיף לסגור דירה ולא מלון. גם מרווח יותר וגם זול יותר. אני אגיע לקייב בעוד שבועיים בשעה עשר בלילה... נגיד ואני אסגור את הדירה דרך האינטרנט, מי יהיה שם כדי להביא לי את המפתחות??? איך זה הלך אצלכם?[/QUOTE]

www.airbnb.com

כנס לאתר הזה תזין את קייב בשורת חיפוש זה יתן לך את כל האופציות הקיימות בכל טווח מחירים אפשרי.
הדירות שאני אישית ממליץ לבן אדם לבד מתחילות מ-200 שקל ליום. פחות מזה והדירות נראות על הפנים.
בנוסף אני ממליץ שתעבור על התמונות כי בחלק מהדירות החדר שינה נראה צפוף פחד. וכמובן שם כל האקשן צריך להיות אז תקח משהו שנראה מרווח.

בנוסף לזה אתה יכול ליצור קשר עם הבעלים של הדירה שאתה משכיר ולהסביר לו שאתה נוחת בשעות היותר מאוחרות של הלילה.
לפעמים בבניינים שיש בהם כמה דירות משאירים את המפתחות לDoorman או משהו בסגנון על השם שלך וכו'.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”