כ היכן לעשות באירופה חופשת סקס חלומית ? - סקס אדיר

היכן לעשות באירופה חופשת סקס חלומית ?

1
שלום לכלום

החלטתי לעשות פעם אחת בחיים חופשה שכל מטרתה היא סקס ,ואחרי כל מה הקראתי פה בפורום אני מתלבט לאן לנסוע.

הכייון שלי הוא פחות brotels או חלונות אדומים אלא להביא בכל לילה מישהיא אחרת לכל הלילה (אולי אפילו שתיים)

ושהבנות באמת יהיו חלומיות !!!... כאשר שהמטרה היא למצוא מקום טוב עם בנות מדהימות וכמו כל ישראלי טוב הייתי מעדיף למצוא

את זה בכמה שיותר זול :)

כרגע היעדים שעליהם אני מתלבט הם פארג, בודפשט או אחת מערי גרמניה... ואני אשמח להמלצות.. כמובן שאם למישהו ידע על

כמה צריך לעלות בחורה לכל הלילה (עם אנאלי גמירה בפה וכו...) אני אשמח לדעת.

חשוב לי להבהיר שאין לי בעיה עם להביא מישהיא מרובע חלונות או משהו כזה, פשוט לא לי על החוויה של ביקור של 20 דקות

תודה רבה לעוזרים

2
אם מה שאתה מתאר נשמע כמו פטאיה
מגוון כמו פטאיה
זול כמו פטאיה
אז זה פטאיה!
אמנם לפעמים צריך להשקיע בשביל למצוא מישהי שנראית מדהים ועושה אנאלי
אבל שירותי ליווי למלון במערב אירופה ועוד שתיראה מדהים ועם אנאלי יעלה הון, שמה יהיה לך הרבה יותר זול וקל ללכת ל-brothel איכותי בו יש פחות הרגשה של תיקתוקיה

3
פטאיה לא אפשרית בגלל שיש לי רק 4 ימים לחופשה.

אני אחדד את מה שכתבתי ביחס למחייר.. ידוע לי שלילה כזה יעזה לא מעט כסף וחגיע לכמה מאות יורו..

אבל יש הבדל בין 200 יורו ללילה ל900 יורו ללילה..

הייתי שמח לדעת אם יש מקום שב300-500 יורו אני יכול להביא בחורה פצצה ללילה..

קראתי כאן בכמה התכתבויות שיש אנשים ששמעו על אפשרות ללכת לרובע של חלונות אדומים ולקחת את הבחורה למלןו..

(אם הרמה של הבחורות היא ברמה של החבורות ברובע באמסטרדם זה יותר ממספיק לי )

האם מישהו יודע כמה יעלה לי להביא בחורה מהרובע למלון ללילה בגרמניה ? או האם בפראג או בהונגריה יש אפרות כזאת ?

אני מחפש עיר שגם זולה (יחסית כמובן) וגם האופציה למבחר גדולה.

תודה רבה לעוזרים

4
אכן מסכים...באירופה העלות של לילה שלם תרושש אותך....מדובר על מאות דולרים ללילה תלוי מיקום ובחורה....אולי תנסה מקומות במזרח אירופה כמו אוקראינה וכו'..אבל עדיין אם אתה מחפש כל הלילה- תאילנד ודרום מזרח אסיה בכללי..
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”