כ התנסות מעט שונה בקייב - סקס אדיר

התנסות מעט שונה בקייב

1
לפני מספר שבועות הייתי בקייב. זו ללא ספק עיר מדהימה עם הבחורות הכי יפות בעולם...

הלכתי ל- Skybar. קשה להאמין אם לא רואים את כמות הבחורות היפות. עקרונית, כולן מוכנות לזרום תמורת כסף. אולם כפי שסופר פה רבות, יש מספר חסמים. ראשית, השפה למי שלא יודע רוסית. שנית, הרעש הנורא שאינו מאפשר כמעט תקשורת גם אם מבינים אחד את השני. שלישית, וזו נקודה שעלתה פה פחות, יש הרבה תחרות. היחס של נשים וגברים הוא בערך 1.5:1 לטובת הגברים (יותר נכון- שלא בטובתם). אני גבר בשנות ה- 40', לא נראה משהו מיוחד. כיוון שהבנתי מהפורום שבפרופיל שלי אצטרך לשלם לא מעט כסף 75$-100$ לשעה, המאמץ לא נראה משתלם. יש אופציות אחרות.

הזמנת נערות מאתרים מפוקפקים היא נפילה בטוחה (ותודה לחברי הפורום שהזהירו אותי מראש). החלטתי ללכת על אתר איכותי, שאמיתות הבנות בו אינה מוטלת בספק. מדובר ב- http://gia.la/.

הזמנתי פעמיים בחורה ל- 3 שעות ב- 300$ דולר. היתה חוויה מטורפת. במחיר כזה שהוא נמוך ביחס לארץ (בערך חצי מחיר) בקייב זה טיפול VIP. נהגו בי כמו מלך. GFE מושלם. מלא הייתה לי חוויה דומה אף פעם.

אני מניח שזו לא אופציה מי יודע מה לצעירים וכאלה שהכסף הוא פקטור חשוב (או שטסים לקייב לתקופות ארוכות יחסית), אבל למישהו יחסית מבוגר, שבא למספר ימים ויש לו כסף בכיס- מומלץ בהחלט.

התנסות מעט שונה בקייב

2
תודה על הדיווח,
רק שים לב שאפילו מחירים גבוהים במקומות יקרים,
ביחס לקייב (ועל אחת כמה וכמה לאוקראינה),
כמו 75-100 דולר לשעה עם דוגמנית כפי שציינת ,
גם כזו עסקה עדיפה ,אולי עשרות מונים ,
על מה שיש בארצנו,
שכאן אתה מקבל בחורה לא תמיד יפה וצעירה (בטח לא דוגמנית),
ואתה לא מקבל שעה מלאה איתה, אולי "שעה" כן,
ובמחיר של 500 שקל וצפונה,
וכמובן ,יש לי הרגשה שגם מבחינת השירות,
אין כל כך הרבה מה להשוות.

התנסות מעט שונה בקייב

3
שמחה לפי דעתי אתה צודק, אבל צריך גם להכניס את עלויות הטיסה והלינה למשוואה ואז זה יוצא פלוס מינוס אותו דבר אולי אפילו יקר יותר. כמובן שכנראה מבחינת השירות מדובר על סיפור אחר או קצת אחר אבל אין מה לעשות, כשמדובר בסקס בחול אתה חייב "להספיק" בזמן יחסית מצומצם והתפקוד המיני יורד במהירות מיום ליום בגלל המעמסה. ככה שיש יתרון ללכת לבנות בארצנו כי אתה יכול להגיע מתי שאתה בשיא אונך.

התנסות מעט שונה בקייב

5
[QUOTE=OhYBaby] שמחה לפי דעתי אתה צודק, אבל צריך גם להכניס את עלויות הטיסה והלינה למשוואה ואז זה יוצא פלוס מינוס אותו דבר אולי אפילו יקר יותר. כמובן שכנראה מבחינת השירות מדובר על סיפור אחר או קצת אחר אבל אין מה לעשות, כשמדובר בסקס בחול אתה חייב "להספיק" בזמן יחסית מצומצם והתפקוד המיני יורד במהירות מיום ליום בגלל המעמסה. ככה שיש יתרון ללכת לבנות בארצנו כי אתה יכול להגיע מתי שאתה בשיא אונך.[/QUOTE]

עלויות טיסה ולינה- אם אתה מגיע לשם לא בקיץ,
אז אני מאמין שהעלות תהיה זולה למדי,
לגבי הצורך בלהספיק כמה שיותר בזמן קצר,
אז כאן אזכיר את האימרה הידועה-
"תפסת מרובה= לא תפסת",
אין צורך לרדוף אחרי השעון,
בשביל להספיק לזיין כמה שיותר ,
צריך "לצבור" כמה חוויות עם כמה בחורות מהממות,
אך מה שנקרא, בגבול הטעם הטוב ,
ולא מעבר, כי שוב פעם -
יותר מידי= פחות מידי.
שלח תגובה