כ פטאיה - שאלה במלונות ובכלל אשמח לרעיונות - סקס אדיר

פטאיה - שאלה במלונות ובכלל אשמח לרעיונות

1
היי חברים,
אני מתכנן לשהות בפטאיה לשבועיים, עבודה ובילויים צחוק. כמובן שבדקתי ושוטטתי באתר ועדיין אשמח ליעוץ קל.
1. אני מתכנן לנסוע באמצע ינואר. האם זה זמן טוב?
2. כעיקרון אני מעונין במלונות בעלות של כ200 ש"ח ללילה. אפשר 300 אם הוא ממש טוב. יש מקום מומלץ מניסיון של חברים פה?
כמובן בדקתי באתרים השונים אסיה ואגודה, אבל אני טירון בפטאיה ומעוניין לדעת על מלון קרוב לוולקינג סטריט וכו'
3. באותה נשימה האם מלונות שם לא מרשים להכניס בחורות? אם כן איך אני יודע במעמד הזמנת החדר באינטרנט.
4.מקומות מומלצים לאכול. אני אוהב אוכל אסיאתי האם ישנם מסעדות תאילנדיות טובות מומלצות.
5. חשבתי לנסות פעם ראשונה ליידיבויס, חבר שלי שיגע אותי . האם יש מלצה ברורה על מועדון טוב שאפשר לאסוף את הגבירות.
6.בודי מסאג'. מעוניין לנסות.....ומקום מומלץ.
7. התקציב שלי הוא כ15000 ש"ח כולל טיסות. האם מספיק לשבועיים? מתכנן לשהות קצת בבנקוק וישר לפטאיה. או ההיפך, הרבה פטאיה ולבסוף קצת בנקוק.
8.אחרון חביב ,האם ישנו מקום שאני יכול לבחור בחורות לפטישים שונים? כגון אנאלי, גרון עמוק וכו'. קצת להתפרע.
כעיקרון הפטיש שלי הוא בחורות רזות בטירוף.

חפרתי וחפרתי ויש לי מספיק מידע מהפורום המדהים, אבל אשמח לעזרה ממקור ראשון. גם בפרטי

תודה חברים

2
יש לך כל כך הרבה נושאים פה בנושא-תעשה חיפוש אני כתבתי לא מזמן כמה בנושא ובפטאיה בפרט.
בקצרה אענה על השאלות:
1. תאריך- אני אישית מעדיף את הקיץ שלנו מחירים נמוכים שם ופחות תיירים(אבל בנינו כל תקופה טובה לתאילנד העיקר לטוס)
2. מלונות?המלצתי על כמה פה בעבר- ממליץ לך גם על בוקינג כמובן
3. כל מלון והמדיניות שלו-מקסימום טיפ לפקיד קבלה ונסגר העניין
4. אוכל-לא חסר כל מטר יש אלף מקומות רק תבחר
5. סוי 6 תעשה סיבוב ורק תבחר
6. בודי-ממליץ בעיקר בבנגקוק
7. תקציב זה הכל תלוי בך וברמת חיים ועל מה תבזבז בגדול אמור להספיק
איכשהו תמיד נגמר הכסף בתאילנד...
רשמתי על כל דבר בקצרה ותעשה קצת חיפוש ותראה כמה מידע יש לך בכל שאלה שרשמת והמון
בהצלחה ותהנה

3
אז הנה התשובות שלי

1. בתאילנד כל זמן הוא זמן טוב. בינואר זו התקופה הכי מתוירת ככה שהמחירים והביקוש והצע בהתאם (עלול לקבל מחירים גבוהים יותר מבחורות בגלל הביקוש הרב מצד הגברים הרבים) אבל לא היתי נותן לזה יותר מידי משמעות
2. 200 ש"ח ללילה זה מלון מפואר בתאילנד, אתה יכול למצוא ב 60-100 שח ללילה מלון 3-4 כוכבים מצוין. הכי חשוב זה המיקום.
כנס לבוקינג.קום ותפתח מפה. חפש באיזור של סוי 11, 12, 13 זה בדיוק באמצע. זה 8-10 דק הליכה מהווקינג סטריט ומצד שני גם 10-8 הליכה מסוי 6 וכל האיזור הזה שהוא גם מצויין למצוא בו בחורות.
3. חפש בגוגל מלונות girl frienddly יש שם רשימות של מלונות שמאפשרים הכנסה של בחורות בלי בעיה ורק עם בדיקה של דרכון בכניסה. אגב בדרך כלל מלונות יקרים לא מרשים.
4. כל המקומות מומלצים, יש מלא מלא מסעדות בכל חור ורובן תתפלא תאילנדיות.
5. לא מבין בתחום
6. בכל חור
7. מספיק גם לחודש
8. בתאילנד רוב הבנות רזות, חלקן גם בטירוף. עם התאילנדיות אתה יכול לעשות בערך כל מה שאתה רוצה, כל בחורה היא אנאלי גרון עמוק להתפרע

5
גבר 15000 לתאילנד לשבועיים זה תקציב חלומי. אפשר להסתדר בזה גם בפחות. זה יכול להספיק לך לחודש בקלות...
אתה יכול לקחת חדר במלון גם ב600 שקל ולהנות. מבלינת שאר הדברים לך למסעדה ישראלית ותתערבב. אתה יכול ללכת לצימוק במסעדץ המקום הוא אחלה גבר ויכול להכווין אותך גם במקום של בודי מסג' וכל השטויות
מבחינת פטישים זה הכל תלוי כמה תהיה לארג' עם הבחורות.

7
אני אענה לך בקצרה, כי אין לי כרגע זמן...
1. ינואר אחלה חודש לתאילנד, רק מה, הכי יקר בשנה (חופשות הקריסמס)
2. תיכנס לבוקינג, בעיקרון אמורים להיות מלונות סבירים 3-3.5 כוכבים ב-200 ש"ח בינואר, ומלונות 4 כוכבים ב-300 ש"ח.
אתה לא חייב מלון שקרוב לוולקינג סטריט, רק תישאר באזור ה2ND ROAD.
3. 99% מהמלונות מאשרים כניסת בחורה, בטח בטווח המחירים שלך, מה שכן, יש מלונות שלא מכניסים מתחת גיל 20.
4. לא יודע...
5. לא יודע...
6. האמת שמעולם לא ניסיתי...
7. תגיד לי כמה יעלו לך הטיסות ואני אעזור לך לחשב.
8. אני מכיר שם של אחת רזה בטירוף, אני אישית לא אוהב כאלו, תפנה בפרטי ואני אתן לך שם.
לגבי שאר הפנטזיות שלך, הרבה בחורות גם ככה יסכימו לזה, אבל זה דורש בירור פרטני מול הבחורה.

אם יש עוד שאלות אני אסייע
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

9
שים לב שרוב המנוסים פה (ואני ביניהם) בתאילנד נתנו לך תשובות די זהות לפחות בנושא המלונות.

לגבי מחירים, יש עובדות, תיכנס ל HOTELSCOMBINED ותהיה לך תשובה עובדתית לגבי העלות.
לגבי המיקום, אנחנו נסייע בעצה.

עוד עצה שאני אתן לך, היא שלא לעשות יותר מדי תכנונים, כי גם ככה הרוח תיקח אותך שם לאן שתיקח, וערב שתתכנן לבלות במקום א' יכול להפוך לערב במקום ב', כי ראית שם את הבחורה הכי כוסית שראית בחיים שלך...
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

10
1. כל זמן זה מעולה לתאילנד....חסרון מחירים גבוהים יתרון מלא מלא מלא בחורות
2.ישנתי גם ב120 שח לילה במלונות טובים...חפש מבצע...באתרים שהוזכרו כאן...ברגע שתזין את משך התקופה...תקבל עדיפות במבצעים.ובכל אתר של המלון רשום מדיניות לגבי מחירים לרוב מלונות 3,4 כוכבים מחשבים אותך מראש שני אנשים אז אין בעיה.אני וידאתי עם פקיד הקבלה בכל מיקרה...שמוודאים גיל הבחורה כדי שאני לא יסתבך בעוקץ ושהם מתקשרים אלי לוודא שאני חי ושהיא לא גנבה לי כלום...ורק אז הם מחזירים לבחורה את התעודה.
3.אוכל-נשמה שלי טהורה במזרח אין כמעט מיטבחים בבית ..לכן מה ששולט זה מלא מאכלי רחוב...על טעם וריח אין מה להתווכח...המלצה יחידה שתופסת בכל מקום בעולם...תביט על המקום שמימנו אתה רוצה להזמין...תראה שיש הרבה אנשים ,סימן שיש תחלופה...והכל טוב-בתאבון.
4.ליידי בויס-יש מלא בכל מקום-עדיפות לאסף מהבארים הפתוחים,שם הבנות נותנות לעבוד רק ללידי בויז נחמדות לא נרקומניות...והם גם כאלה שחשוב להם לשמור על השם ועל העבודה....בנוסף יש מועדונים בוולקינג שטריט של ליידי בויז-תנסה מועדון איראן-אין קשר לפרסים...הוא נחשב גן עדן ללידי בויז-תתנהג אליה בהתאם כמו ליידי...היא תתן לך את העולם-לא תאמין כמה.בכל מיקרה לא לריב איתם כסף וכאלה...הם חזקות מאוד ויכולות להיות אלימות.
5.בנקוק תמיד בסוף...וכל מי שמכיר ויודע והיה יגיד לך עם יד על הלב-סע מהר לפטאיה....ותנצל את הזמן עד הרגע האחרון ותחזור ישירות לשדה התעופה-אין מה לעשות בבנקוק...קניות וכו יש בפטאיה בשפע.והכל....
6.תקציב-חשבון פשוט-טיסה=4000 ש"ח לינה=2000 תחבורה(כולל מונית משדה התעופה וחזרה-ועוד קשקושים בפטאיה)-800 ש"ח.מזון-בהתפרעות-1500 ש"ח ....נשאר לך משהו כמו 5000 באט כל יום לבזבז על בחורות ואלכוהול...מחיר של בחורה יכול לנוע מ1500 -2500 וצפונה לכל הלילה....בירה-80-180 באט.....זה תקציב בסדר שמאפשר חגיגות נחמדות...אני אישית הייתי מוסיף עוד 5000 ש"ח....כי חיים פעם אחת ובאת להתפרע על כל הפנטזיות שלך.
7.פטישים למינהם..אז פטאיה זה המקום להגשים את כל החלומות שלך...אבל הכל...היצע הבחורות עצום... ולא יאומן מה הם מוכנות לעשות בשביל כסף....סעיף קודם אמרתי לך למה אני הייתי מוסיף עוד קצת כסף...רק כדי שיהיה לך את החופש...לא לחשבן על הגשמת פנטזיות.מקסימום חוזרים עם כסף....
כל התאילנדיות רזות....ככה שצעירות יותר הם רזות יותר...חזה פצפון-עם החזה גדול זה ליידי בוי או ליידי בוי...או מישהי שהיה לה מאהב בריטי ששילם לה על החזה..
8.לא לשכוח לדווח-זה מה שמחזיק אותנו אוהבי תאילנד בחיים בין גיחה לגיחה....התזכורת הקטנה שמישהו מאיתנו..החבורה המפוארת שכאן נתן עוד נקמה ....ונהנה בחיים האלה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”