שלום חרמנים מאחר ואני כבר 3 שבועות בקייב (האדמין יאשר לפי כתובת ה - IP) ושרפתי ים של כסף (כמעט מידי ערב) אני חושב שאעשה מצווה אם אסכם לכם רשמים של חרמן מקצוען. הבהרה: כל מי שזיינו לכם בשכל שישנן דוגמניות (נכון) שרק רוצות שזר ייקח אותן מהעוני סטייל תאילנד - חרטא. אין דברים כאלה. צאו מהסרט הזה. זה יקל עליכם. הסבר בהמשך.
*** כותב שורות אלה אינו דובר רוסית ****
אז ככה, הגעתי לקייב לפני 3 שבועות לבצע איזו פעילות שקשורה להיי-טק באיזו חברה מסריחה אבל הבאתי איתי המון מזומנים כדי לחמם את הלילות הקרים. להלן הסיכום:
מועדונים:
SHOOTERS: כניסה 150 גריבנה. מקום סליזי, מעושן. קטן יחסית שבקומה מעליו יש בר קריוקי. אין טעם לעלות למעלה כי שם מבלים אנשים הגונים. באר סתמי עם בחורות רמה 5-7. רובן לא דוברות בכלל אנגלית. חלקן עובדות. ניסיתי לתקוף כמה. המחירים נעים בין $200 ל - $250 ללילה (כלומר כמה שעות). הייתי שם 4 פעמים. העמסתי רק פעם אחת ואני לא אתן לכם את הפרטים של הבחורה כי זה היה חרא זיון (שיניים, בקושי זזה, מציצה מקונדמת וכו'...)באמת חבל להרחיב.
SKY BAR: ממוקם ב - ARENA. מקום אקסקלוסיבי. כניסה 200 גריבנה. בחורות רמה 8-10. בחורות מדהימות. יחס גברים/נשים - על כל גבר יש 4 בחורות בערך. הבחורות שם מאוד מחזיקות מעצמן (בצדק) ואם אתה לא דובר רוסית אתה הולך להזיע הרבה ולקבל הרבה דחיות. תכינו את עצמכם לזה. באתם לעבוד. הדרך היחידה לפתוח בשיחה היא לשאול אם אפשר להזמין בחורה למשקה. רובן יסכימו אבל טיפ חשוב - אם הבחורה לא דוברת אנגלית או שפה שאתה מבין חבל לך על הזמן והכסף. למרות שהמשקאות שם זולים יחסית. תתמקדו רק בבחורות שיש לכם תקשורת איתן. ושוב פעם, שרפתי לא מעט זמן וכסף על משקאות עם בחורות שלא זרמו. בפעם השניה שהגעתי למועדון החלטתי שאני לא חוזר עד שאני לא מזרים מישהי לחדר. ירדתי לרמה 7. פגשתי את אליסה בת 19.עיניים אסיאתיות. הזמנתי אותה למשקה היא סירבה בנימוס. דוברת אנגלית בסיסית. הסבירה שהיא הולכת למלון תמורת "תמיכה פינננסית". עלויות: 2000 גריבנה לשעתיים. ממש גולן טלקום. וידאתי שאני לא נופל למלכודת ושאלתי את כל הפרטים מראש. נסענו למלון. בחורה עם חזה בינוני-גדול. מציצה( ללא) מושקעת מאוד. בלי לחץ. ממש GFE. גוף 8. פנים: 8. בדקתי תעודה מזהה כדי לא ליפול.אכן ילידת 96'. זיון: 6. הבחורה צרה מאוד והיא סבלה מכאבים. אין אנאלי, אין רימינג אבל יש גמירה בפה. בכל מקרה, הנה המספר שלה: 380636283066. תהיו עדינים.
D'Lux - מקום אקסלוסיבי. בדומה לסקיי באר. כל מה שכתבתי לגבי הסקיי באר תקף גם כאן.לא העמסתי שם.
RIO - מועדון חשפנות קטן. מקום פשוט עם 3 עמודים בפנים ועוד 2 עמודים ברחבה בחוץ. יש שם כמות גדולה של בחורות. כניסה 150 גריבנה. מוגש שם אוכל מצויין. בחורות ברמה מאוד גבוהה שרוקדות בצורה דכאונית. אם חשקת בבחורה אתה מודיע למלצרית האדיבה שאתה רוצה את הבחורה ההיא והיא דואגת לזה. ריקוד פרטי של 5 דקות בערך, עולה 400 גריבנה. הבחורה מורידה תחתונים. אבל אין לפדנס שפשפת אז זה די מבאס. אין אקסטרות סטייל פוסיקט מעבר אז אל תבקשו. ***אבל*** זו ההזדמנות שלך לשאול את הבחורה אם אפשר לקחת אותה למלון. רובן זורמות למלון בעלויות של בין $300 ל - $500 ל3 שעות. לקחתי 3 בחורות עד כה - כל אחת דוגמנית אש ושרפתי המון כסף. הבעיה היא שהן מוצצות עם קונדום ואין פשרות בנושא זה. אף אחת גם לא מסכימה לאנאלי. אבל אם חשקת באחת מהבחורות שם כדאי לא להגיע לפנות בוקר שהן עייפות. ממליץ על מיה, בלונדינית עם גוף 10. פנים 10. אבל היא גובה $500 אבל במו"מ עיקש היא עשויה לרדת במחיר. לא זוכר את השמות של שאר הבחורות שלקחתי אבל עם כולן סה"כ היה פגז. חוויה מהסרטים. יקרה אבל חיים פעם אחת...
אתרי אינטרנט - לא. לא. לא. אין תמונות אמיתיות באף אתר ומתוך 3 פעמים שהזמנתי באתרים השונים שלחו לי מפלצות. רק בגלל שהייתי חרמן אש אז סובבתי את הבחורות ששלחו לי וזיינתי אותם בעצבים. בפעם הרביעית, הזמנתי בחורה מאתר GIA
http://gia-אין לקדם אתרים.com/ ששם אכן התמונות אמיתיות אבל יקר להחריד. $300 לשעה! הזמנתי בחורה בשם EVA שהייתה זיון מטורף. מציצה חשופה, חוויה של סרט פורנו אבל רבאק, $300 לשעה זה פסיכי ועדיף כבר לאסוף מה - RIO.
אפליקציות - MAMBA מפוצצת בזונות. לא בדקתי אבל שמעתי שזה חזק. אותו דבר BADOO, שזה כמו TINDER שחזק באוקראינה. מסתבר שגם אליסה ממקודם פועלת שם וצדה חרמנים. נפגשתי שם עם כמה בחורות שבתכלס נפגשות אתך, לוקחות אותך לאכול במסעדות, דופקות אחלה ארוחה אבל תשכח מזיון. דרך מצויינת לאכול טוב בחינם. בקיצור, וותרו.
מוניות - נהגים שם חאפרים וינסו לשדל אתכם לנסוע איתם לדירות דיסקרטיות סטייל הירקון. לקחתי נהג אחד כזה שעבר איתי ב 3 דירות. כל הדירות שהוא הוביל אותי אליהם היו תת של התת.אתה נכנס, הן עומדות בשורה בביקיני ואתה צריך לבחור סטייל בנגקוק רק בלי המספרים בצד. בכל דירה יש 3-4 בחורות פצועות שאתה מבין לפי הפרצוף שלהן שהן מקבלות מתוך 3000 גריבנה אולי 300. ויתרתי. ממליץ לכם להמנע מהחוייה המפוקפקת הזאת. בכלל נהגי מוניות בקייב זה משהו מיוחד. תבינו שתגיעו. וכן, תתמקחו על המחירים.
סיכום: אין מתנות חינם. בחורות שנראות טוב ונותנות שירות גובות מחירים מערביים. לצערי אף אחת לא זרמה איתי רק כי אני "בחור נחמד","מערבי", "מצחיק". אשכרה אני חושב שכולן פה זונות... שורה תחתונה, צריך לעבוד מאוד קשה ולהשקיע הרבה זמן כדי לאתר עסקאות משתלמות או להיות מקושר. אני אמור להשאר פה עוד כמה שבועות, נשארו לי עוד כמה מרשרשים כדי לבצע דגימות. אעדכן במספרי טלפון של בחורות ששווה לעדכן.
שורה תחתונה - אל תגיעו לפה בשביל לזיין. עדיף לבלות ב - FKK השונים בגרמניה
קייב אוקראינה חלק רביעי !!!
3RAMOS שיחקת אותה על הדיווח. ביקרתי גם במועדונים האלה וחוויתי את מה שאתה מתאר.
תמשיך לעדכן אותנו :)
נ.ב - תיסע לדולס. בחורות יותר יפות אוירה יותר טובה. וגם לוקחות 200 דולר ל3 שעות.
תמשיך לעדכן אותנו :)
נ.ב - תיסע לדולס. בחורות יותר יפות אוירה יותר טובה. וגם לוקחות 200 דולר ל3 שעות.
4לפחות נתת דיווח אמיתי בלי חרטא של אנשים שהזונות 'מתאהבות' בהם ופה בלי כסף ושם הנחה
5שאפו על ההשקעה!
אני וחבר רוצים לטוס לקייב בזמן הקרוב אבל מתלבטים אם לברלין במקום.
לפי מה שאתה אומר בשביל להביא זיון טוב צריך לפחות 300-500 דולרססס כי כפי שציינת כל
שאר המקומות הם על הפנים אז לא כבר עדיף ללכת לFKK ?
אני וחבר רוצים לטוס לקייב בזמן הקרוב אבל מתלבטים אם לברלין במקום.
לפי מה שאתה אומר בשביל להביא זיון טוב צריך לפחות 300-500 דולרססס כי כפי שציינת כל
שאר המקומות הם על הפנים אז לא כבר עדיף ללכת לFKK ?
6יופי של דיווח אמיתי וכנה. אנשים פה מתארים אוטופיה וכשאתה מגיע המציאות טופחת על פניך. אני מאמין שיש מציאות פה ושם. אבל מי שמספר שהבחורות קופצות עליו אז או שהוא איזה חתיך הורס או עשיר הורס או סתם שקרן...
נ"ב
נשמח לדעת מה יחס ההמרה של המטבע המקומי לעומת השקל (הדבר מתבקש בכל דיווח חו"ל).
8תודה על הדיווח המפורט.
למה שיהיה כל כך אכפת וקריטי לבחורות מ- SKY BAR ודומיו ,
אם בן אדם דובר רוסית או לא ?
הרי, 3000 גריבנה יהיו אותם 3000 גריבנה בכול מקרה ,
אם הוא דובר רוסית או לא,
והן בתור בחורות עובדות רוצות רק להרוויח כסף,
הן לא הולכות להפוך לבנות זוג או ל"יזיזות" שלו.
למה שיהיה כל כך אכפת וקריטי לבחורות מ- SKY BAR ודומיו ,
אם בן אדם דובר רוסית או לא ?
הרי, 3000 גריבנה יהיו אותם 3000 גריבנה בכול מקרה ,
אם הוא דובר רוסית או לא,
והן בתור בחורות עובדות רוצות רק להרוויח כסף,
הן לא הולכות להפוך לבנות זוג או ל"יזיזות" שלו.
9Ramos ,
מילים כדורבנות אחי ! רק לפני 3 שבועות היה לי פה ויכוח סוער עם רוב רובם של חברי הפורום שטענו בקייב בחורות נופלות שדודות לרגלי הישראלים שבאים לשם בשביל 1000 כריבנה. טוב שאמרת תאמת שאין מתנות בחינם. האוקראיונית לא פרייריות ולא רוצות שום ישראלי מסריח או לבוא לישראל כמו שחצי עולם חושב .
אכלתי אבק בדיוק כמוך , הזעתי אולי אפילו יותר ממך בשביל כל טיפת זרע שהוצאתי !
כל הכבוד ! כל מילה בסלע נכונה 100%!
מילים כדורבנות אחי ! רק לפני 3 שבועות היה לי פה ויכוח סוער עם רוב רובם של חברי הפורום שטענו בקייב בחורות נופלות שדודות לרגלי הישראלים שבאים לשם בשביל 1000 כריבנה. טוב שאמרת תאמת שאין מתנות בחינם. האוקראיונית לא פרייריות ולא רוצות שום ישראלי מסריח או לבוא לישראל כמו שחצי עולם חושב .
אכלתי אבק בדיוק כמוך , הזעתי אולי אפילו יותר ממך בשביל כל טיפת זרע שהוצאתי !
כל הכבוד ! כל מילה בסלע נכונה 100%!
10שועל יקר מה שלומך ? עוד שלושה שבועות אני בגן עדן , אתה מכיר את הסיפור שלי כבר 20 שנה בתחום
עוד מימי הפרסטרויקה של תחילת שנות התישעים
אני יעביר לך דיווחים , כרגע מתארגן
עוד מימי הפרסטרויקה של תחילת שנות התישעים
אני יעביר לך דיווחים , כרגע מתארגן
מתלהב