כ בונה על בודפשט - סקס אדיר

בונה על בודפשט

1
לאור מחירי הטיסות המטורפות של חברת ריינאייר משדה תעופה עובדה (70 יורו הלוך ושוב!!!) מתכנן גיחה לארבעה ימים לבודפשט. הסתובבתי קצת באתר וחיפשתי חומר על העיר ולא מצאתי מי יודע כמה דיווחים. כמו כן, יש את האתר הזה: http://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=ssexadirpartner-data&id=15507%20
אז אשמח לקבל קצת מידע מחברים שהיו שם לגבי הבנות מהאתר ובכלל על העיר ועל הזיונים הצפויים לי שם
כל היום חושב על זיונים

בונה על בודפשט

2
תשומת לב לאתר שמתחבא בהודעה למעלה.

נראה מעולה.

מחולק לקטגוריות בכל מיני חתכים ומותיר רושם שלא נשארו שם נשים שלא מופיעות באתר...

מה שלא ראיתי בעיון שלי זו התייחסות למחירים. האם נשמט ממני או שבאמת לא מופיע???
יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!

בונה על בודפשט

4
בודפשט היא מאוד כיפית אבל צריך לשים לב לעובדה ששני האתרים הטובים (אחד - זה שצוין למעלה והשני - טוב ואמין ממנו beszamolok) מבוססים על אירוח בדירות פרטיות. התמונות אמינות לגמרי וכך גם הפרטים בכמעט 100%. הבעיה היא שלשוטט מדירה לדירה בקור עם מגבלות השפה בהסברים איך להיכנס יכולים קצת לבאס. מי שמתגבר על זה, בהחלט שווה השקעה. לגבי המחירים, קיים תעריך לדוברי השפה (קצת פחות מ - 50 יורו לשעה מלאה עם שני אקטים נשיקות גמירה בפה וכו') ובין 30%-50% מעל לאלה שאינם דוברי הונגרית. עדיין זו עסקה משתלמת לגמרי. הרוב המכריע של הבנות הוא בבוקר אני באוניברסיטה ואחר כך באתי לעשות קצת אקסטרות (למרות שבד"כ זה העיסוק היחיד שלהן), זאת אומרת שמי שאוהבים את הטיפוס של "בת השכן" ירוו נחת מבנות בודפשט.
למי שאין בעיה להוציא הרבה כסף, ישנם גם אתרי ליווי וכו' במחירים הרבה יותר גבוהים (החל ב - 300-400 יורו לשעה) אבל זה יש גם במקומות אחרים.

בונה על בודפשט

6
במדרחוב הראשי ואצ'י יש מס מכונות מסאזים תאילנדים עם אקסטרות..מחירים כולל האקסטרה סביב ה20-25 אלף פורינט אם אני זוכר נכון...בשקלים זה 300 ש"ח בערך...בנוסף יש שם מכון עם הונגריות מסודר וגדול שכחתי את שמו אבל יש בנות שמפרסמות..יש שם כמה מוקמיות שנראו לא רע בכלל..התפריט הרשמי מגיע עד מציצה מקונדמת...הכסף שלך כנראה יקדם הלאה...אני בתוספת 5000 פורינט (82 ש"ח) השגתי מציצה חשופה ורימינג (שהיה לא משהו בכלל). לגבי דירות, לא הייתי, לא ניסיתי..הייתי בעיר למטרה אחרת וברוב הזמן לא שהיתי בעיר עצמה.

בונה על בודפשט

7
נתחיל בזה שבבודפשט נשים יפות וסקסיות מאוד
תחפש בודפשט בדיווחי חו"ל ותמצא דברים מעניינים כולל שלי על השתתפות בסרט פורנו ב-60 ש"ח שעלה לי.
הקור, אכן בעיה. השפה גם אבל אפשר להסתדר

בונה על בודפשט

8
טורף לילה צודק
נפלתי שם בעוקץ מסריח...זהירות
זיינתי כמה נותנות שירות
תכלס לא זולות
זונות רחוב חמודות יש שם...וגם זולות מאוד -30-50 יורו.
לא אלמר שמישראל-אנטישמיות שם חוגגת

בונה על בודפשט

10
ויש גם אופציה לטוס מעובדה לקרקוב באותם מחירים. לפי האתר שאיתרתי בפולין המחירים זולים יותר וגם יש בנות שמגיעות למלון
http://www.roksa.pl/len/anonse.php?miasto=Krak%C3%B3w
מישהו מכיר? היה? רוצה להצטרף?
כל היום חושב על זיונים
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”