כ דיווח חי מקליגולה- ברלין - סקס אדיר

דיווח חי מקליגולה- ברלין

1
היום הייתי במועדון קליגולה. כבר כתבו לפניי על המועדון הזה והיו לי הרבה התלבטויות אם ללכת או לא, אך החלטתי לשכב על הגדר ולנסות. הגעתי בערך בשעה שתיים וחצי בצהריים והכניסה התברר לי שמי שמגיע עד השעה שלוש משלם רק 89€ (במקום 109 אחרי השעה שלוש), הבעיה היא שאפשר להיות רק עד השעה 6 בערב שאז מחליפים משמרת.
נכנסתי והיו במקום 5 בנות, בלשון המעטה "לא מציאה", למזלי היו רק 5 גברים אז זה היה בסדר.
נכנסתי עם הראשונה ועשינו מה שעשינו ונגמר יחסית מהר, יצאתי לשתות משהו בבר והייתי שם איזה חצי שעה עד שנכנסתי עם עוד אחת שגם היה בסדר ולא יותר מזה.
לסיכום:
שעתיים הייתי שם, שתיתי כמה כוסות של משקה קל, המקום סביר אך ריהוט משנות ה-80 וגם הסרט הכחול שמציגים שם הוא מהימים שהבחורות עדיין לא היו מגלחות.
ציונים:
מקום: 6
בחורות: 5
שירות במקום: 8
שתי בחורות במחיר של 89€: 6
הייתי חייב לנסות ולכן נכנסתי אבל לא אחזור לשם.ביום
אני מקווה בימים שנשארו לי כאן לבקר בעוד מקומות ולדווח
חיוך גדול

דיווח חי מקליגולה- ברלין

2
לדעתי לא עסקה טובה
בגרמניה קוויקי בחלונות מתומחר בפרנקפורט ודייסבורג ב30-35 יורו
אפשר למצוא פצצות על וצריך גם לדעת לבחור לפי מראה
היתרון הענק..אפשר לשוטט ואין דמי כניסה ואפשר לבחור לפי העיניים ולפי השיחה
ואפשר בלי לחץ לזיין באיזה הפרש שעות שרוצים
בגלל זה אני פחות חסיד של זיין כפי יכולתך כי המבחר נמוך ורואים רק לאחר שנכנסים ומשלמים
תאר לך שלא תרצה אף אחת או רק אחת ,,,המחיר הוא ממש גבוה אז

נראה לי שבמועדונים גם של הכל כלול לבחורה פחות מוטיבציה להתאמץ

דיווח חי מקליגולה- ברלין

6
משהו דומה הוא להכנס לאולם הקולנוע שמציג סרטים כחולים
http://www.beautycallgirls.de/info/sexkino.html
שם תוכל בתמורה לתשלום של 5 יורו להנות מסרט וממספר בנות שיגיעו אליך ויציעו את מרכולתן, תוכל להכנס או לדחות ואפילו לסרב לחלוטין. חלק מן הבנות עושות AO שזה הכל ללא הגנה (תחשוב פעמיים אם אתה רוצה את "הסרט" הזה). למיטב זכרוני מועדון "אני פורשה" מצוי לא רחוק משם.
אוהב חזה קטן ובתולי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”