כ מי שהיה בפיליפינים - סקס אדיר

מי שהיה בפיליפינים

2
בתור בוגר תאילנד גם אני אשמח לשמוע השוואה בין שניהם. ממה שאני קורא באינטרנט ושומע עד עכשיו מפה ומשם, הבנתי שהמחיר הכולל של הטיול לא זול יותר, שהתאיות יותר יפות, אך הפיליפיניות יותר זורמות ויותר כיפיות, שהביטחון האישי והתשתיות תחבורה ותיירות טובות בהרבה בתאילנד. המלונות ברמה נמוכה בהרבה, כך שלהגיע לאותהה רמה בפיליפין יהיה יקר יותר.

אשמח לשמוע ממי שהיה בשני המקומות תובנות נוספות, והאם באמת ההבדל בזרימה (ובעיקר בהזרמת לא זונות אלא סתם סטוצים) באמת כזה משמעותי. תודה

מי שהיה בפיליפינים

3
כל מה שצ'רמר אמר רק הפוך.

פיליפינים > תאילנד , בהכל.

זונות יש בכל מקום, גם ככה סתם בחורות ישכבו איתך גם אם הן לא עובדות בשביל טיפ בסוף. כמה עולה חודש זה תלוי מה אתה מתכנן לעשות ובאיזה רמה לחיות. אפשר להעביר חודש עם 4 אלף ואפשר להעביר שבוע ב4. הכל תלוי אחי

מי שהיה בפיליפינים

4
שלום
לגבי הפיליפינים אתה צודק לגבי בתי מלון. (הרמה בתאילנד גבוהה בהרבה)
לגבי הבחורות דווקא נמשכתי יותר ליופי של הפיליפניות מאשר של התאילנדיות וכן הן יותר זורמות וכפיות !
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

מי שהיה בפיליפינים

6
בטחון אישי ברחובות???????

אתה רציני אחי? פיליפינים פי מיליוןןןןןןןןן יותר בטוחה מתאילנד.

הם אנשים נחמדים, קתולים, ואוהבי זרים. אין לך מה לחשוש לרגע. אגב הפיליפיניות הרבה הרבה יותר יפות מהתאילנדיות בהליכה אפילו.

זול? לדעתי פיליפינים יותר זולה מתאילנד. בחורה זה בערך 200 שקל פלוס מינוס שוב אפשר בפחות. אוכל פחות טעים מתאילנד אבל זה לפי טעם אישי.

מי שהיה בפיליפינים

7
בפיליפינים יש הטוענים שבמנילה אין הרבה ביטחון אישי ברחוב, במקומות שאני הייתי במנילה ובאנג'לס לא הרגשתי שום בעיה !!

כמובן שהייתי עם עוד מישהו רוב הזמן ...אז אולי בגלל זה
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

מי שהיה בפיליפינים

8
[QUOTE=pokerstar]בטחון אישי ברחובות???????

אתה רציני אחי? פיליפינים פי מיליוןןןןןןןןן יותר בטוחה מתאילנד.

הם אנשים נחמדים, קתולים, ואוהבי זרים. אין לך מה לחשוש לרגע. אגב הפיליפיניות הרבה הרבה יותר יפות מהתאילנדיות בהליכה אפילו.

זול? לדעתי פיליפינים יותר זולה מתאילנד. בחורה זה בערך 200 שקל פלוס מינוס שוב אפשר בפחות. אוכל פחות טעים מתאילנד אבל זה לפי טעם אישי.
[/QUOTE]

תקרא את התגובה לפני שאתה מגיב, רשמתי במפורש שלא הייתי שם ושאני ניזון מסיפורים ומהאינטרנט ושאלתי שאלה

מי שהיה בפיליפינים

9
[QUOTE=LifeStyle]בפיליפינים יש הטוענים שבמניהל אין הרבה ביטחון אישי ברחוב, במקומות שנאי הייתי במנילה ובאנג'לס לא הרגשתי שום בעיה !!

כמובן שהייתי עם עוד מישהו רוב הזמן ...אז אולי בגלל זה[/QUOTE]

מעולהTongue
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”