כ פאטיה לבד - סקס אדיר

פאטיה לבד

1
שלום לכולם
חרשתי את תאילנד לאורכה ולרוחבה.ואני מכיר טוב ומתמצא בעיקר בתירות
בכל הפעמים טסתי במסגרת משפחתית
הפעם אני מתכוון לטוס רק לפאטיה בעוד כחודש והפעם לבד
השאלה המרכזית שלי איך ממלאים את הזמן.
נראה לי שיהיה לי משעמם לבד
ובינינו גם עם לוקחים בחורה ללונג אין בדרך כלל הרבה תקשורת
השמח לרעיונות ממי שהיה לבד
ואני רואה שחלק ניכר היו
תודה מראש

פאטיה לבד

2
אני הייתי לבד, 3 פעמים.
לי אישית זה התאים כי אני אוהב דיסקרטיות, אבל פעמים זה אכן משעמם.

תראה, אני אישית אוהב לקום שם באזור 11-12, ללכת לבריכה של המלון (או של מייק שופינג מול) להעביר שעתים שלוש, לחזור לחדר, מקלחת, ללכת לאכול צהרים, קצת קניון או חנויות ואם לא הבאתי בחורה שראיתי בדרך לחזור לנוח קצת עד לאקשן בערב, שם הרבה םעמים אני פוגש אוסטרלים, בריטים וכאלו ולפעמים שותים ביחד (בקטנה לעומתם) וכל אחד תופס בחורה, ולפעמים אני יוצא לבד.

זה רוב הימים.
אבל אני חייב לציין שאחרי שבוע ככה אני חייב לרדת לדרום לאיזה אי ואז אני חוזר שוב בגעגועים לפאטאייה.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

פאטיה לבד

3
סקיהוק, קודם כל תהנה, אין מקום כמו פטאיה. אמנם אני היתי עם חברים אך היו מספר ימים שהתפצלנו ונשארתי לבדי.
אם אתה הטיפוס המתחבר בקלות, תתחבר לגברים אחרים בפאבים וכו' או במלון ותצאו לצוד יחדיו תאילנדיות או לשחק גולף/מה שבא לכם..
אם קצת יותר קשה לך ממליץ לעיתים להסתובב קצת עם התאילנדית בבוקר צהריים ללכת לאכול וכו'.
יהיו רגעים של שיעמום, תדאג לקחת ספר/ תראה טלויזיה/ תסתובב ותכיר אנשים זה הכי פשוט.

נכון בד"כ עם התאיות אין יותר מידי תקשורת אבל לפעמים אפשר למצוא, לא יודע מה גילך אבל תהיה בטוח שבמלון שלך בבר יש גברים משועממים כמוך בגילך בראש טוב שישמחו לשחק סנוקר/לשתות/לצאת ביחד...ומקסימום ישנים קצת, מטיילים,קוראים וכו', עושים כושר.

פאטיה לבד

7
הפעילות העיקרית היא בין השעות 11 בלילה ל- 4 לפנות בוקר (לא מבין למה השעות המאוחרות, התיירים הרי פנויים כל היום...)
אז אחרי שתתפוס מישהי ותשחרר אותה ב- 3 לפנות בוקר, תישן עד 12 בצהריים.
ואז יש לך כמה שעות עד הערב -
לנסות לתפוס מישהי סתם כך 'על הדרך'
אם מצאת נחמדה - קח אותה ליום או יומיים, ובזמן מחוץ לחדר - תשמש לך כ'מדריכת תיירים'.
מסאז'ים
גיחות קטנות לאזורי ענין תיירותי
שווקים
ים
לקרוא ספר טוב..
סתם לשכב על הגב ולבהות בתקרה...

שבוע כולל הטיסות - זה בערך 5 ימים נטו.
לא תשתעמם.
המגביה עוף - ירחיק ראות

פאטיה לבד

10
מרחיב זה אמנם ממצה אחרי שבוע, אבל תסכים איתי שאם היתה לך האפשרות הכלכלית (ובלי אישה / משפחה) ל היית מוותר על החוויה "השחוקה" הזאת פעם בשבועיים... ?
נכון ?

אגב סקייהוק, שבוע זה אחלה זמן (שוב בהנחה שזה מתאים לך כלכלית), כי הנחיתה לרוב בשעות הצהריים, נסיעה ישירות לפאטאייה, ומאחרה"צ (שאתה עדיין קצת עייף מתחילה החופשה, וביום האחרון הטיסות לרוב בשעות הערב)
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”